- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.176
- 358
- Konu Sahibi Ordinary Personn
Yavv napmıslaaaarrr biriniz anlatınnnnn daaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk da mı hak etmiş? Bu toplumda o konumdaki çocuğun suratına bile p** diye yafta takılacak.Kızlar boşuna kızıyorsunuz
Yemin ederim dibine kadar haketmişler.
Konu sahibesi sanırım yaptığım şey doğru değil demek istemiş. Iftira yok yani![]()
Yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum demek istemiş galiba
Yaptığının doğru olmadığını bildiğinden bahsediyor benceHem eşiyle ilgili bildiğim gerçek diyorsunuz hem doğru değil diyorsunuz. Ne tezat ne anlaşılmaz bir insansiniz. Sonra tazminatı kazanırlar mi? Uğraşan sensin bacım az çok hesabını yapmissindir
Evet keşke kanıtlayabilsem. Bununla da bitmiyor biliyorum ama kanıtlamaya çalışacağım bir şekilde. Ben onlar kadar profesyonel olamadım maalesef. Sağlam adım atamadım. Kendime zarar vereceğim.Yargıtay kararları var, sosyal medya hesabınızdaki fotoğrafların izinsiz kullanımını tck136/1 üzerinden değerlendiriyor mahkeme.
Bu konudaki yanlışlar bununla da kalmıyor, özel hayatın ifşası var, adamın başka bir kadından gayrimeşru çocuğu olduğu yazılmış, bu bilgi adamın sosyal medya hesabında olan bir bilgi mi? Hayır, herkesin içten içe bildiği iddia edilen ama adam ve karısı tarafından dillendirilmeyen açıklanmayan bir bilgi.
Çocuk babasının nüfusunda değilse, adama ait olduğu mahkeme kanalıyla ispatlanmadıysa vs vs adam iftira davası da açabilir.
Ben kanundan bir hakim veya bir avukat kadar anlamam anlayamam, yalan yanlış bilgi de vermek istemem ama bildiğim bir şey var, fotoğraf paylaşıp bu çocuk eşinin gayrimeşru çocuğu iddiasında bulunan konu sahibesi iddiasını kanıtlamakla mükellef, fotoğraf somut delil sayılmaz adam altına ben babasıyım canım oğlum yazmadıysa, nüfusuna almadıysa, babalık davası açılmamışsa, konu sahibesi iddiasını kanıtlayamaz ve hakkında iftira davası açılır.
Ben konuya yazdığım ilk mesajdan beri şunu anlatmaya çalışıyorum aslında, konu sahibesi intikam almakta haklı olsa bile, karşısındaki karı-koca dünyanın en kötü ve intikam alınması gereken insanları bile olsa, şu an hukuken kendisini çıkmaza soktu, karşı taraf bu işin peşini bırakmazsa onlar yüzünden canı yanacak kişi yine kendisi.
İnsanlar boşuna dememiş intikam soğuk yenir diye, somut deliller olmadan atacağınız her intikam adımı kendinizden başkasına zarar vermez.
gerçekten bende çok merak ettim. özelden yazar mısınız?Canı yanan anlar beni. Çok düşündüm elimden gelen sadece buydu…
Yaptığım doğru değil, biliyorum demek istemiş bence. Yani olay doğru galiba. Ben de başta öyle anladım, iftira atiyo diye hücum edecektimİnşallah kazanırlar.. hem doğru olmadıgınu biliyosunuz hemde sırf kötülük olsun diye yapıyosunuz
valla gizemli çocuga haketmiş demiyorum, demem de.Çocuk da mı hak etmiş? Bu toplumda o konumdaki çocuğun suratına bile p** diye yafta takılacak.
Kesinlikle böyle düşünüyorumYoksa bu adamla gönül ilişkiniz mi vardı da terkedildiniz diye yaptınız ?
Anlık öfke ile mantıksız davranıp başınıza iş almanızın suçlusu kimse değil. Bol keseden ettiğiniz beddualardan hiç mi korkmuyorsunuz, bana dönüşü olur mu acaba diye?Burada yazılan kötü yorumlar yüzünden oturdum ağladım az önce. Ama beni dinleyip hak verip inşallah siz kazanırsınız diye arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Neler yaşadığımı sadece iki satırla anlattım. Güzel mesajlarınız sayesinde şimdi daha iyiyim. Artık kötü yorum yapanlara cevap vermeyeceğim. Diyeceğim tek şey rabbim aynı duruma düşürsün de görün ama kötü niyetli de olmak istemiyorum çünkü dışardan nasıl göründüğünü biliyorum.
Ben anladım zaten ne demek isteidğini.. ama olayı özelden anlattıgı kişiler hakvermiş ynede cocugu karıstrmmaalıydı demişler ve yöntem skntı yaratmış .. anlamadm ki napmıslar bi anltsaydı bedduasını almayaydıkYaptığım doğru değil, biliyorum demek istemiş bence. Yani olay doğru galiba. Ben de başta öyle anladım, iftira atiyo diye hücum edecektim
Dürüstlük ve birinin kandirilmasini önlemek için yapsaydin belki takdir edilirdi ama kendin için yapmışsın, başına ne gelir bilmiyorum konu sahibi ama bu kadar korkacaksan boyundan büyük işe kalkışmasaydın keşke.
Kadının tepkisi ne oldu? Belki yorumlarda geçmiştir bahsi ama okumadım hepsini.Canı yanan anlar beni. Çok düşündüm elimden gelen sadece buydu…
Zaten canı yanmasa yapmaz, bi şey diyemiyorum, insanın gözü dönebiliyo acı çekince ama yanlış mı, tabii yanlış, kendi başını da derde sokacak bi şey.Ben anladım zaten ne demek isteidğini.. ama olayı özelden anlattıgı kişiler hakvermiş ynede cocugu karıstrmmaalıydı demişler ve yöntem skntı yaratmış .. anlamadm ki napmıslar bi anltsaydı bedduasını almayaydık