- 15 Temmuz 2016
- 7.875
- 13.114
-
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Evet valla koklamak bi yana açım yarım paket makarnam kaldı diyordu. Bi liralik börek alırmısım diye arardı. Hatta kaç defa yemek ısmarladık ailesinden dert yanıyordu.Nefesini mi kokladınız?
Bide varya insanlar o kadar adi ki o kız bu işe girmeden önce gerçeklik payı var evet ama herkes x kız salak ya saftiriğin teki gülüp duruyor diye hep küçümsediler. Kız şimdi ağırlaşto oturdu e tabi işi de iyi dolgun maaşı var herkes ondan ilgi bekliyor ona saygınlık duyuyor böyle işteBenim kuzenim de ultra zengin bir koca buldu valla ben de seviniyorumKim olursa olsun hiç fesatlanmam herkes her şeyin en iyisini yaşasın bu hayatta
Yok bazıları para yokluğundan değil bedavaya gecinmeyi sever siz fakir sanın o sizden aldığı şeylerin parasıyla vakkide kahve içiyordurEvet valla koklamak bi yana açım yarım paket makarnam kaldı diyordu. Bi liralik börek alırmısım diye arardı. Hatta kaç defa yemek ısmarladık ailesinden dert yanıyordu.
Bence siz iyimisiniz.Siz iyi misiniz? Kadının parası olması için metres mi olması lazım diyorum siz ne diyorsunuz? Neden aklınıza direkt bu geldi? Belki bi yerden yüklü parası geldi ne bu yani
O kadar abartılı şeyler paylaşıyor ki insan hayret ediyor hatta bi kaç kere hikayesinde bana paylaşımlarımdan dolayı görgüsüz diyenler paylaşımlarım kimseyi ilgilendirmez diye bir şeyler yazmıştı bende noldu demiştim beni arayıp sen niye öyle şeyler paylaşıyorsun diyolar demiştiBen girersen keşfete hızlı hızlı bakar çıkarım. Hikayelere dahi bakmıyorum. .
Sizde az fena değilsiniz. Her paylaşılanı iyi inceliyorsunuz.. Taaa eskileri düşüne düşüne
Ya benim kuzen kendisi de zengin ama daha ultra zengin buldu kimseyi kıskanmam herkes iyi hayat yaşasın isterim ne yani o kötü halde mi olsun gezemesin de bundan zevk mi alalım aksine üzülürüm benBide varya insanlar o kadar adi ki o kız bu işe girmeden önce gerçeklik payı var evet ama herkes x kız salak ya saftiriğin teki gülüp duruyor diye hep küçümsediler. Kız şimdi ağırlaşto oturdu e tabi işi de iyi dolgun maaşı var herkes ondan ilgi bekliyor ona saygınlık duyuyor böyle işte
Sizi ilgilendiren kısım tam olarak neresiBir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü
Ufkumuz genişliyor daha ne işteYa benim kuzen kendisi de zengin ama daha ultra zengin buldu kimseyi kıskanmam herkes iyi hayat yaşasın isterim ne yani o kötü halde mi olsun gezemesin de bundan zevk mi alalım aksine üzülürüm ben
Valla asla senin dedigin gibi biri değildi.Yok bazıları para yokluğundan değil bedavaya gecinmeyi sever siz fakir sanın o sizden aldığı şeylerin parasıyla vakkide kahve içiyordursiz de nefesi kokuyor sanın ne insanlar gördüm be
Belki patronuyla arkadaşlar kimsenin günahını almayın lütfen hemen metres lafı yapıştırmak da bizim toplumumuzda var bazı patronlar vardır malını esirgemez çünkü çalıştığı elemanını seviyordur illa ki bu aşk boyutunda olmasına gerek yok bakın SEVIYORDURBence siz iyimisiniz.
ben herkes e metres mi yazdim.
Evet gözümüzle gördüğümüz örnege istinaden yorum yazdım.
Hayır asla dedigin gibi degil.
Babasindan 20 tl istemisti de 20 tl bile göndermemişti.
Bi tl lik börek alirmisiniz diye arar, yarim paket makarnam kaldi derdi.
Valla birden spor mercedes e binip sınıf atlarsa v patronla iliskisini insanlar görürse, evli adamın metresi olur…
Ee adamla hala metres miValla asla senin dedigin gibi biri değildi.
Biz kendisini cok iyi taniyoruz.
Ah ah sonra yargıcı magazasından alış veris yapıp diger markalara burun kivirdi.
Adam önce nissan juck sonra spor mercedes cekti. Hatta direksiyon hocası tuttu bir an önce yollara revan olsun diye para saçanı…
Ya birebir yaşadığımız neler neler bildigimiz insanin hayir öyle degildir yorumlarina gülüyorum.
Tamam sen mutlu ol, senin dedigin gibi…
Ben memurdan az alıyorumKadrolu oldun da başın göğe mı erdi, ben de öğretmenim okuldaki hademelerle aramızda küçük bir maaş farkı var. Allah aşkına aldığın 3 kuruşu ne abartmışsın gözünde. Hemen atanamayan meslektaşlarını sorgulamalar falan.
Hanımefendi banane sizin arkadaşınızdan ben üyenin bahsettiği kişiyi diyorum. Onuda mı tanıyorsunuz çok mu eminsiniz biyerden para gelmeyeceğine ?Bence siz iyimisiniz.
ben herkes e metres mi yazdim.
Evet gözümüzle gördüğümüz örnege istinaden yorum yazdım.
Hayır asla dedigin gibi degil.
Babasindan 20 tl istemisti de 20 tl bile göndermemişti.
Bi tl lik börek alirmisiniz diye arar, yarim paket makarnam kaldi derdi.
Valla birden spor mercedes e binip sınıf atlarsa v patronla iliskisini insanlar görürse, evli adamın metresi olur…
Belki patronuyla arkadaşlar kimsenin günahını almayın lütfen hemen metres lafı yapıştırmak da bizim toplumumuzda var bazı patronlar vardır malını esirgemez çünkü çalıştığı elemanını seviyordur illa ki bu aşk boyutunda olmasına gerek yok bakın SEVIYORDUR
Kıdemli metres kıdemsiz metresPardon siz ne duymak istiyorsunuz.
Size onu yazayım rahatlayın.
Ben ve tüm şirket neler biliyoruz neler.
Hatta baska bi metresi vardı şirkette ama o kıdemliydi ve çok güzeldi. Uzun yıllarını verdi. Ona Ataköyden 2+1 ev aldı. Baya pahalı hediyeler mücevherler.
Ondan ayrılınca bu kızımız bende varın dedi geçti yerine.
Pardon da ben konu ya yorum yazdım.Hanımefendi banane sizin arkadaşınızdan ben üyenin bahsettiği kişiyi diyorum. Onuda mı tanıyorsunuz çok mu eminsiniz biyerden para gelmeyeceğine ?