Bana da kıskanmişsiniz gibi geldi.
Ayrıca insanların bütçelerini, parayı nereye harcadıklarıni bilemezsiniz ki.
İki aynı parayı alan insandan biri kira ödüyorsa diğeri daha zengin sayılır:)
Ayrıca belki kız iş yerine yemeği evden getiriyor masraf olmasın diye, haftaici kendine masraf yapmıyor ama haftasonu vakkoya gidip bir tabak makarnaya o parayı veriyor, belki kızın tarzı bu.
Belki aldığı ürünlere taksit yaptırıyor,ama marka giyinmeyi tercih ediyor.
Bu onu kötü biri yapmaz ki.
Ben de çok fazla gezerim , 2022de işsizdim ona rağmen beş ülkeye gitmiştim, yurtici tatillerimi saymıyorum
belki benim icin de benzer zanlarda bulunan kişiler olmuştur çünkü ayrıldigim işim de ahım şahım kazandığım bir iş değildi. Ama bu benim hayattan zevk alış biçimim ve kendime kıyafet ,ayakkabı almayıp zamanında biriktirdiğim paraları bozdurarak, kampanyalardan bilet alarak, gittiğim yerlerde olabildiği kadar az harcayarak bir şekilde sürdürüyorum. Bugün bile iyi bir işim var yine de yemeğimi evden götürürüm, bir aylık yemek tasarruf paramla pekala yurtdisi tatili yapabilirim - ki önümüzdeki hafta gideceğim ülkeye gidiş dönüş bileti 2400e almıştım kampanyadan
Kız da eminim bu şekilde yaşıyordur. Bir yerlerden kısıp sevdiği şeylere harciyordur. Beğenmiyorsaniz takipten çıkın, ayıp olur derseniz sessize alın, görmeyin. Ben de çocuklu - silemedigim arkadaşlarımi hep sessize aldım tüm storim sevimli olmayan bebek resimleriyle dolmasın diye