- 19 Ağustos 2023
- 833
- 480
-
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Anlam vermeyin ne gerek var bakin gecin. Eski fotograflari koyuyorsa nolmus. Hatta bakmayin gormeyin bu kadar caninizi sikiyorsa.Bir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü
Ya kıskanmıyorum anlam veremiyorum salak değiliz yani bizde sahte bence paylaşımları çok garip geliyor kafayı mı yemiş diye düşünüyorumKıskandın mı kız
Ya anasınıfı öğretmeni özel ders olduğunu sanmıyorum banane tabiki de o kadar anlamsız ki ama görseniz sinir oluyorum artıkEğer özel ders vs veriyorsa ve kendini geliştirmiş aranan bir öğretmen ise her türlü güzel kazanır. Ayrıca sanane.
Bir arkadaşım da sürekli içtiği kahveyi atıyor artık gına gelmişti. Storylerini es geçiyorum.Ya anasınıfı öğretmeni özel ders olduğunu sanmıyorum banane tabiki de o kadar anlamsız ki ama görseniz sinir oluyorum artık
Siz biraz kıskanmışsınız ama eğer branşı iyiyse üzgünüm özel sektörde güzel branşlara birçok yayıncılık iyi para veriyırBir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü
Bende anlamadim vakko filan dedm ama yoktur öyle bir cafecafenin ismini anlamadım