- 19 Ağustos 2023
- 833
- 480
-
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Yok anasınıfı öğretmeni ve açık öğretim mezunu bilemiyorum kiSiz biraz kıskanmışsınız ama eğer branşı iyiyse üzgünüm özel sektörde güzel branşlara birçok yayıncılık iyi para veriyır
Açık öğretimden mezun olsa da öğretmen sayılıyor neticedeYok anasınıfı öğretmeni ve açık öğretim mezunu bilemiyorum ki
Vakko cafecafenin ismini anlamadım
Ben öğretmenim ve atandım o özel sektörde anasınıfı öğretmeni ondan çok daha fazla kazandığıma eminim ve benimde aldığım lüks şeyler var ama paylaşmıyorum sorun o hayatı yaşamak değil o kadar abartılı şekilde sürekli paylaşmakBu sizi niye bu kadar öfkelendirdi onu düşünün bence
Sizin yaşamak istediğiniz hayatı yaşıyor gibi görünmesi mi
İstinye parkta var fransiz pastane urunleri yapiyolar genelde. Gidip bir kahve icmek icin illa sabanci olmaya gerek yok. Konu sahibi cok abartmis.Bende anlamadim vakko filan dedm ama yoktur öyle bir cafe
Ben de sevmiyorum. Sevmiyorsaniz cikarsiniz. Hep stalker gibi takip edip hem icinize dert etmenize insanlar tepki gosteriyor. Kiskanc vibei veriyorsunuz.Ben öğretmenim ve atandım o özel sektörde anasınıfı öğretmeni ondan çok daha fazla kazandığıma eminim ve benimde aldığım lüks şeyler var ama paylaşmıyorum sorun o hayatı yaşamak değil o kadar abartılı şekilde sürekli paylaşmak
Yok gidip kahve içebilir herkes tabi benim anlatmak istediğim neredeyse her gün paylaşıyor orada ve oraya gidebilmesi için araç gerekiyor başka ilde çünkü nasıl oluyor anlam veremiyorumİstinye parkta var fransiz pastane urunleri yapiyolar genelde. Gidip bir kahve icmek icin illa sabanci olmaya gerek yok. Konu sahibi cok abartmis.
Çok ama çok iğrenç bir yorum buMetresi olmuştur belki kodamanın birinin.
Benim çalıştığım çoooooook bilinen bi firmada, asistanın açlıktan nefesi kokuyordu. Patronun metresi olunca aman neler neler, şimdi de takipçi satın alıp inf olmaya çalışıyor….
Belki marka vermek yasaktır diye düşündümnoktalayınca gizem mi katmış
Belki marka vermek yasaktır diye düşündüm
Kadrolu oldun da başın göğe mı erdi, ben de öğretmenim okuldaki hademelerle aramızda küçük bir maaş farkı var. Allah aşkına aldığın 3 kuruşu ne abartmışsın gözünde. Hemen atanamayan meslektaşlarını sorgulamalar falan.Ben öğretmenim ve atandım o özel sektörde anasınıfı öğretmeni ondan çok daha fazla kazandığıma eminim ve benimde aldığım lüks şeyler var ama paylaşmıyorum sorun o hayatı yaşamak değil o kadar abartılı şekilde sürekli paylaşmak
İste bu sizi hiçç alakadar etmiyorken niye bu kadar ilgileniyorsunuz? Hic isiniz gucunuz ugrasiniz yok mu? Size ne belki piyangodan helikopter cikti ucarak geliyor. Bu niye size dert oluyor?Yok gidip kahve içebilir herkes tabi benim anlatmak istediğim neredeyse her gün paylaşıyor orada ve oraya gidebilmesi için araç gerekiyor başka ilde çünkü nasıl oluyor anlam veremiyorum
Size göre bir kadının parası olmasının tek sebebi birinin metresi olabilmesi mi? Hayret ediyorumMetresi olmuştur belki kodamanın birinin.
Benim çalıştığım çoooooook bilinen bi firmada, asistanın açlıktan nefesi kokuyordu. Patronun metresi olunca aman neler neler, şimdi de takipçi satın alıp inf olmaya çalışıyor….