İnstagram görgüsüzlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resmen kıskanmışsınız size ne ki?

Yengenccim bu kampanyaları takip ettiğin bir yer var mı?

Kadın yalan paylaşımlar yapıyor onu anlatmaya çalışıyorum herkes yok sizene bilmem ne geliri vardır saldırmak için yer arıyorsunuz
Yalan ya da doğru paylaşımları size ne ? Sizi alakadar edecek bir durum yok anlattığınız olayda. O yalancı değil siz kıskanç görünüyorsunuz buradan.

Kadın yalan paylaşımlar yapıyor onu anlatmaya çalışıyorum herkes yok sizene bilmem ne geliri vardır saldırmak için yer arıyorsunuz
Yaaa tamam yalan paylaşım yapıyor diyelim. Yine size ne? Napalım istiyorsunuz kadını burda linçleyelim sizin içinizi mi soğutalım?
Neyse kadın amacına ulaşıyor en azından

Yahu belki borsada hissesine para vurdu kime ne
Aynen öyle. Benim de bir arkadaşım var, "en iyi yatırım kendine yaptığın yatırımdır" der hep
Gecen aylarda aldığı bir ürünü beğenmemiş ama evine uzak diye iade edemiyormus, anlatmisti, benim evim de merkezi, dedim 'otobüs o avmden geciyor ben iade ederim, yazık Parana'
Kız bana verdi ürünü,fişi falan beyaz bir incecik alt, üst toplam 5 bin küsur
ben bir beyaz ince şeye o kadar para versem kalp krizi geçiririm kefen param olur ama kızın zevki bu. O alisveris yapıp elinde poşetlerle çıkınca, etikete bakmadan beğendiğini alınca demek ki kendini mutlu hissediyor. Herkesin hayattan tad alış biçimi farklıdır. O da mesela evine düşkün, seyahat etmeyi vs sevmez. Otellere,biletlere vereceği parayı kendine elbise çanta alarak harcıyor, yıllar yılı kullaniyor

Bazı insanlar her şeyi görgüsüzce paylaşıyor hak veriyorum bazen ama diğer türlü instagram yeni yerler görmek keşfetmek için gerçekten harika ben de paylaşırım ki şurada böyle güzel yer var bir seçenektir beğendiğim gönderileri de sorarım neresi burası diye

Benim kuzenim vakkoya girdi kızın hayatı kurtuldu resmen sürekli paylaşıyor ve ben onun adına çok mutlu oluyorum. Gece konduda oturuyorlar bir annesi var bi abisi var annesi ayağından rahatsız hiç çalışmadı babası öldüğü için yetim maaşıyla geçindiler hep kıt kanaat abisi desen kendine hayrı yoktu. 19 yaşından bu yana mağazalarda ezile ezile çevre edindi bu sene vakkoya aldırdı kendini o gecekondu oldu resmen villa kaliteli giyinmeye başladı annesini abisini giydiriyor evlerini düzdü mutfağı yaptırdı büyüttü e tabi pahalı mekanlarda takılıyor bazen ben onunla gurur duyuyorum mesela hiç aa bak bak nerelerde geziyor haspam demedim çünkü yaşasın insanlar bırakın. Hep o imrendiğimiz zenginler mi yaşayacak bir şeyleri bizlerden birileri de nasiplensin

Benim kuzenim de ultra zengin bir koca buldu valla ben de seviniyorum Kim olursa olsun hiç fesatlanmam herkes her şeyin en iyisini yaşasın bu hayatta

Yengenccim bu kampanyaları takip ettiğin bir yer var mı?
Pegasus'tan kontrol ediyorum, daha iki hafta önce yeni kampanya vardı, arkadaşıma şu fiyata bilet buldum ,tek yön
Geçen aylardaki kampanyada da zurihte yaşayan bir arkadasima şunu bulmustum, hemen aldı.
Geliş bileti almadı ama, trenle otobüsle dolana dolana gelip İstanbul'dan bu 25 euroluk biletiyle dönecek

Ben eve kahve alırken abağğğ paketin parasına bak diyorum ama Mado da içtiğim kahveye verdiğim para koymuyor

Ben girersen keşfete hızlı hızlı bakar çıkarım. Hikayelere dahi bakmıyorum. .

Sizde az fena değilsiniz. Her paylaşılanı iyi inceliyorsunuz.. Taaa eskileri düşüne düşüne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…