-
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Resmen kıskanmışsınız size ne ki?Bir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü
Yengenccim bu kampanyaları takip ettiğin bir yer var mı?Bana da kıskanmişsiniz gibi geldi.
Ayrıca insanların bütçelerini, parayı nereye harcadıklarıni bilemezsiniz ki.
İki aynı parayı alan insandan biri kira ödüyorsa diğeri daha zengin sayılır:)
Ayrıca belki kız iş yerine yemeği evden getiriyor masraf olmasın diye, haftaici kendine masraf yapmıyor ama haftasonu vakkoya gidip bir tabak makarnaya o parayı veriyor, belki kızın tarzı bu.
Belki aldığı ürünlere taksit yaptırıyor,ama marka giyinmeyi tercih ediyor.
Bu onu kötü biri yapmaz ki.
Ben de çok fazla gezerim , 2022de işsizdim ona rağmen beş ülkeye gitmiştim, yurtici tatillerimi saymıyorumbelki benim icin de benzer zanlarda bulunan kişiler olmuştur çünkü ayrıldigim işim de ahım şahım kazandığım bir iş değildi. Ama bu benim hayattan zevk alış biçimim ve kendime kıyafet ,ayakkabı almayıp zamanında biriktirdiğim paraları bozdurarak, kampanyalardan bilet alarak, gittiğim yerlerde olabildiği kadar az harcayarak bir şekilde sürdürüyorum. Bugün bile iyi bir işim var yine de yemeğimi evden götürürüm, bir aylık yemek tasarruf paramla pekala yurtdisi tatili yapabilirim - ki önümüzdeki hafta gideceğim ülkeye gidiş dönüş bileti 2400e almıştım kampanyadan
Kız da eminim bu şekilde yaşıyordur. Bir yerlerden kısıp sevdiği şeylere harciyordur. Beğenmiyorsaniz takipten çıkın, ayıp olur derseniz sessize alın, görmeyin. Ben de çocuklu - silemedigim arkadaşlarımi hep sessize aldım tüm storim sevimli olmayan bebek resimleriyle dolmasın diye
Yalan ya da doğru paylaşımları size ne ? Sizi alakadar edecek bir durum yok anlattığınız olayda. O yalancı değil siz kıskanç görünüyorsunuz buradan.Kadın yalan paylaşımlar yapıyor onu anlatmaya çalışıyorum herkes yok sizene bilmem ne geliri vardır saldırmak için yer arıyorsunuz
Yaaa tamam yalan paylaşım yapıyor diyelim. Yine size ne? Napalım istiyorsunuz kadını burda linçleyelim sizin içinizi mi soğutalım?Kadın yalan paylaşımlar yapıyor onu anlatmaya çalışıyorum herkes yok sizene bilmem ne geliri vardır saldırmak için yer arıyorsunuz
Aynen öyle. Benim de bir arkadaşım var, "en iyi yatırım kendine yaptığın yatırımdır" der hepYahu belki borsada hissesine para vurdu kime ne
Benim kuzenim de ultra zengin bir koca buldu valla ben de seviniyorumBenim kuzenim vakkoya girdi kızın hayatı kurtuldu resmen sürekli paylaşıyor ve ben onun adına çok mutlu oluyorum. Gece konduda oturuyorlar bir annesi var bi abisi var annesi ayağından rahatsız hiç çalışmadı babası öldüğü için yetim maaşıyla geçindiler hep kıt kanaat abisi desen kendine hayrı yoktu. 19 yaşından bu yana mağazalarda ezile ezile çevre edindi bu sene vakkoya aldırdı kendini o gecekondu oldu resmen villa kaliteli giyinmeye başladı annesini abisini giydiriyor evlerini düzdü mutfağı yaptırdı büyüttü e tabi pahalı mekanlarda takılıyor bazen ben onunla gurur duyuyorum mesela hiç aa bak bak nerelerde geziyor haspam demedim çünkü yaşasın insanlar bırakın. Hep o imrendiğimiz zenginler mi yaşayacak bir şeyleri bizlerden birileri de nasiplensin
sana göre olabilir…Çok ama çok iğrenç bir yorum bu
Pegasus'tan kontrol ediyorum, daha iki hafta önce yeni kampanya vardı, arkadaşıma şu fiyata bilet buldum ,tek yönYengenccim bu kampanyaları takip ettiğin bir yer var mı?
Neden hayret ettin. Ben herkes böyle demedim ki yaşanılan canlı örneği yazdım.Size göre bir kadının parası olmasının tek sebebi birinin metresi olabilmesi mi? Hayret ediyorum
Ben eve kahve alırken abağğğ paketin parasına bak diyorum ama Mado da içtiğim kahveye verdiğim para koymuyorBana da kıskanmişsiniz gibi geldi.
Ayrıca insanların bütçelerini, parayı nereye harcadıklarıni bilemezsiniz ki.
İki aynı parayı alan insandan biri kira ödüyorsa diğeri daha zengin sayılır:)
Ayrıca belki kız iş yerine yemeği evden getiriyor masraf olmasın diye, haftaici kendine masraf yapmıyor ama haftasonu vakkoya gidip bir tabak makarnaya o parayı veriyor, belki kızın tarzı bu.
Belki aldığı ürünlere taksit yaptırıyor,ama marka giyinmeyi tercih ediyor.
Bu onu kötü biri yapmaz ki.
Ben de çok fazla gezerim , 2022de işsizdim ona rağmen beş ülkeye gitmiştim, yurtici tatillerimi saymıyorumbelki benim icin de benzer zanlarda bulunan kişiler olmuştur çünkü ayrıldigim işim de ahım şahım kazandığım bir iş değildi. Ama bu benim hayattan zevk alış biçimim ve kendime kıyafet ,ayakkabı almayıp zamanında biriktirdiğim paraları bozdurarak, kampanyalardan bilet alarak, gittiğim yerlerde olabildiği kadar az harcayarak bir şekilde sürdürüyorum. Bugün bile iyi bir işim var yine de yemeğimi evden götürürüm, bir aylık yemek tasarruf paramla pekala yurtdisi tatili yapabilirim - ki önümüzdeki hafta gideceğim ülkeye gidiş dönüş bileti 2400e almıştım kampanyadan
Kız da eminim bu şekilde yaşıyordur. Bir yerlerden kısıp sevdiği şeylere harciyordur. Beğenmiyorsaniz takipten çıkın, ayıp olur derseniz sessize alın, görmeyin. Ben de çocuklu - silemedigim arkadaşlarımi hep sessize aldım tüm storim sevimli olmayan bebek resimleriyle dolmasın diye
Siz iyi misiniz? Kadının parası olması için metres mi olması lazım diyorum siz ne diyorsunuz? Neden aklınıza direkt bu geldi? Belki bi yerden yüklü parası geldi ne bu yaniNeden hayret ettin. Ben herkes böyle demedim ki yaşanılan canlı örneği yazdım.
Ben girersen keşfete hızlı hızlı bakar çıkarım. Hikayelere dahi bakmıyorum. .Bir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü