İnstagram görgüsüzlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meşhur influencerlerin paylaşımları ilk zamanlar genelde böyleydi hala pinterestten alıp paylaşanlar var.
Arkadaşınız muhtemelen influencer olmak istiyordur, siz anlam vermeyin gerek yok.

Ben onu sorgulamıyorum saldırmak için yorum yapmayın özel sektörde anasınıfı öğretmenlerine maalesef genelde asgari ücret veriyolar küçük yerlerde bunu biliyorum benim anlam veremediğim mesela gucci poşeti paylaşıyor mui mui mağazasını paylaşıyor alışveriş zamanı yazıyor herkes alabilir oralardan bir şeyler tabi ki hadi aldın diyelim niye bu şekilde paylaşım yapılıyor bana psikolojisi bozuk gibi geliyor artık

Bana da kıskanmişsiniz gibi geldi.
Ayrıca insanların bütçelerini, parayı nereye harcadıklarıni bilemezsiniz ki.
İki aynı parayı alan insandan biri kira ödüyorsa diğeri daha zengin sayılır:)
Ayrıca belki kız iş yerine yemeği evden getiriyor masraf olmasın diye, haftaici kendine masraf yapmıyor ama haftasonu vakkoya gidip bir tabak makarnaya o parayı veriyor, belki kızın tarzı bu.
Belki aldığı ürünlere taksit yaptırıyor,ama marka giyinmeyi tercih ediyor.
Bu onu kötü biri yapmaz ki.
Ben de çok fazla gezerim , 2022de işsizdim ona rağmen beş ülkeye gitmiştim, yurtici tatillerimi saymıyorum belki benim icin de benzer zanlarda bulunan kişiler olmuştur çünkü ayrıldigim işim de ahım şahım kazandığım bir iş değildi. Ama bu benim hayattan zevk alış biçimim ve kendime kıyafet ,ayakkabı almayıp zamanında biriktirdiğim paraları bozdurarak, kampanyalardan bilet alarak, gittiğim yerlerde olabildiği kadar az harcayarak bir şekilde sürdürüyorum. Bugün bile iyi bir işim var yine de yemeğimi evden götürürüm, bir aylık yemek tasarruf paramla pekala yurtdisi tatili yapabilirim - ki önümüzdeki hafta gideceğim ülkeye gidiş dönüş bileti 2400e almıştım kampanyadan
Kız da eminim bu şekilde yaşıyordur. Bir yerlerden kısıp sevdiği şeylere harciyordur. Beğenmiyorsaniz takipten çıkın, ayıp olur derseniz sessize alın, görmeyin. Ben de çocuklu - silemedigim arkadaşlarımi hep sessize aldım tüm storim sevimli olmayan bebek resimleriyle dolmasın diye

Al, iyi gelir.

Benim anlatmaya çalıştığım şey bu değil herkes yanlış anladı kız mesela gucci poşeti pylaşıyor ya da işte vakko kutusu paylaşıyor kendime hediye yazıyor gucci mağazası paylaşıp alışveriş zamanı yazıyor görgüsüzlük değil mi bu yoksa banane herkes istediğini alsın harcasın

Demek ki 3 -5 kuruş değilmiş maaşı niye sizi gerdi bu kadar. Çok küçümser gibi konuşmuşsunuz ama paşalar gibi yaşıyor işte belki de sevgilisi var ve zengin kadının. Neresi görgüsüzlük. Sizde gezin. Yaşayın.
Canınızı sıkmayın bunlarla

Borsada tutturmuş , criptoda tutturmuş olabilir. Miras kalmış olabilir . Ailesi destek veriyor olabilir . Başkalarının da bahsettiği gibi gün bugündür diyip maaşını sadece bunlara harcıyor olabilir . Hiç birisi olmayıp sevgilisi ona bu imkanları sağlıyor da olabilir. Inflluencer olmaya çalışıyor da olabilir. Bir sürü ihtimal var hangisi bilemeyiz ama “”şunları paylaşayım da kıskandırayım milleti” dediyse onda başarılı olmuş sanki , bir onu görebiliyoruz .

Instagramı aktif kullanan biri değilim. Her şeyi sürekli paylaşan tiplere anlam veremem. Bir arkadaşım herşeyi böyle paylaşsa öffff der geçerim ki benim de var benzer kuzenim arkadaşım.
Bunu dert edip gelip buraya konu açmak neyin kafası? Gerek var mı? Bu kadar mı boşsunuz?

Gorgusuzlukse de size neden dert? Silemiyorsaniz sessize alin. Kadina psikolojisi bozuk diyorsunuz da başkasinin hayatini fotolardan izleyip kendi kendine öfkelenmek çok mu saglikli?

Yani görgüsüzlük olabilir ama bunu seven insanlar var. Bak neredeyse bütün infliencerlar devamli şunu aldım bunu aldım , link link link diye dolanıyor. Hala daha milyonlar takip ediyor. Demek ki bunu görgüsüzlük bulmayan,bunu gormeyi seven insanlar var. Kız da o yüzden paylaşım yapıyor. Belki de aynı poşeti elinde dolastiriyordur, belki poşeti dolap sitesinden almistir belki kötü bir hayatı vardır ama bu şekilde yansıtmayı seviyordur, belki sevgilisi onun masraflarini karşılamaya heveslidir, belki dedesinden arsa payı kalmıştır 'bunla bir bk alamam bari kaliteli yasiyayim' diye bir süre böyle kendine para harcıyordur secenekler sonsuz yani, onun hayatı onun instagrami.. beğenmiyorsan göz ardı et

Yok anasınıfı öğretmeni ve açık öğretim mezunu bilemiyorum ki
Yani ne iş yaptığı veya ne mezunu olduğu sizi ilgilendirmez ki herkesin yaşayışı kendine siz şunu demek istiyorsunuz sanırım ben kadrolu öğretmenim o sözleşmeli olduğu halde nasıl bu kadar gezebiliyor yani hoşlanmıyorsanız takipten çıkın sessize alın bir gönderilerinden hoşlanmıyorsam akrabam dahi olsa takipten çıkıyorum gönderilerini saçma buluyor ve eski bir arkadaşım takipten çıkmak da istemiyorsam sessize alıyorum

Yahu belki borsada hissesine para vurdu kime ne

Belki aileden bir geliri vardır yine de sevdiği işi yapıyordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…