- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
-
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Metresi olmuştur belki kodamanın birinin.
Benim çalıştığım çoooooook bilinen bi firmada, asistanın açlıktan nefesi kokuyordu. Patronun metresi olunca aman neler neler, şimdi de takipçi satın alıp inf olmaya çalışıyor….
Ooo amanın neler oldu neler.Kıdemli metres kıdemsiz metres
Ne ek dersi yahu.Belki ek işler yapıyor ders veriyor birşeyler yani durumu iyi olunca metres damgasımı yiyeceğiz yaa ilahi bı hoşsunuz boşuna kadının düşmanı kadın demiyorlar. Belki de zwngin ama bekar biri ile birlikte kadının günahını almayın derim.
Peki bunu neden burda yazdınız ki size ne bize ne?Bir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü
Yeni metresi öğrendi iş yerine geldi kahve yaptırttı ee eski karısı noldu adama bak ya 2 tane birden Allah gözünü doyursunOoo amanın neler oldu neler.
Hatta kıdemli evlendi şirketten çıktı gitti.
Bunu öğrenmiş bi gun geldi goy goya buna kendine kahve getirttirdi…
Hadi yazınca bana çıkıştınız ama babasından büyük herife para icin he dedi.
Hala birlikteler mi bilmiyorum. En son birliktelerdi.
Canım istedi yazdımPeki bunu neden burda yazdınız ki size ne bize ne?
Kendinizi nasıl savunacağınızı şaştınız. Size düzgünce neye dayanarak eskort damgası yapıştırdığınızı soruyorum. Kem küm yok bilmem ne. Arkasında duramayacağınız bir lafı anonimsiniz diye sallamayın. İyi günlerPardon da ben konu ya yorum yazdım.
Sana ne oldu anlamadım.
Fikrim bu sekilde.
Sende kendi fikrini yazarsın.
Bana okkalı okkalı yaz sonra ona degil buna.
Allah allah sen burda her konu acani yorum yazarken taniyarak mi yaziyorsun?????
Ne ek dersi yahu.
Öğretmenlik ek ders ne alaka.
Neden düşmanı olayım.
Valla günah felan değil.
Siz günah belleyin.
O kadar haklısınız ki yeşil elma olmanız için dua edeceğimBorsada tutturmuş , criptoda tutturmuş olabilir. Miras kalmış olabilir . Ailesi destek veriyor olabilir . Başkalarının da bahsettiği gibi gün bugündür diyip maaşını sadece bunlara harcıyor olabilir . Hiç birisi olmayıp sevgilisi ona bu imkanları sağlıyor da olabilir. Inflluencer olmaya çalışıyor da olabilir. Bir sürü ihtimal var hangisi bilemeyiz ama “”şunları paylaşayım da kıskandırayım milleti” dediyse onda başarılı olmuş sanki , bir onu görebiliyoruz .
Ben yukarda da söyledim kız yalan paylaşımlar yapıyor belkide fotoğrafları ordan burdan buluyor çok belli herkes orasından burasından anlayıp saçma sapan yorumlar yapıyor kıskandığım falan yok neden yalan paylaşımlar yapıyor onun için yazdım buraya millet saldırıp mutsuzluğunu çıkarmaya yer arıyorYa bu başkalarının paralarını harcama biçimi üstünden yorum yapma durumu size de çık anormal gelmiyor mu? Kız başka yerden kısıp giyime kusama, iki güzel yerde foto çekmeye harcıyor demek ki. Kadın harcamayıp ev bark alsa, sürekli memur ortamında olsa çevresi de öyle olacak, şimdi çevresinde zenginler var, bir yerde geleceğe de yatırım yapıyor
Ben de mesela uçak bileti alırken hep en ucuzunu alırım, sadece kabuk bagaji olan, Türkiyede tanıdıklar sipariş verirse de söylerim yerim yok diye, aa euro kazanıyorsun neden valiz hakkı almıyorsun diyor. Ya sen benle mi kazandın parayı da üstünde hakkın olsun istiyorsun? Ya da her şey dahil otele gidip malak gibi dinlenmek istiyorum ben ya, benim her gün mesaim, mesai sonrası dil okulum, ödevlerim, egitimlerim var dinlenmek istiyorum. Hemen yorumlar geliyor ay öyle tatil mi olur, illa bakir koylarda gezip s.kimsonik yerel şeyler deneyip perperisan olacağım o zaman tatil olacakbence herkes kendi parasına baksın, siz de bir an önce memur bir eş bulup ev kredisine girin ohh en iyisini biz yaptık diye birbirinizi sisirin belki geçer bu kıskançlık.
Hahahahha teşekkür ederimO kadar haklısınız ki yeşil elma olmanız için dua edeceğim
Ben yukarda da söyledim kız yalan paylaşımlar yapıyor belkide fotoğrafları ordan burdan buluyor çok belli herkes orasından burasından anlayıp saçma sapan yorumlar yapıyor kıskandığım falan yok neden yalan paylaşımlar yapıyor onun için yazdım buraya millet saldırıp mutsuzluğunu çıkarmaya yer arıyor
Derdiniz bu muBir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü
Evet valla koklamak bi yana açım yarım paket makarnam kaldı diyordu. Bi liralik börek alırmısım diye arardı. Hatta kaç defa yemek ısmarladık ailesinden dert yanıyordu.
Size ne ki bundan?Bir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü
Mutsuzluğumu çıkarmaya çalışsaydım instagramda takip ettiklerimin paylaşımlarına takar sonra da kk’da durduk yere konusunu açar haydi hep beraber bu kızın dedikodusunu yapalım diye beklerdim galiba .Ben yukarda da söyledim kız yalan paylaşımlar yapıyor belkide fotoğrafları ordan burdan buluyor çok belli herkes orasından burasından anlayıp saçma sapan yorumlar yapıyor kıskandığım falan yok neden yalan paylaşımlar yapıyor onun için yazdım buraya millet saldırıp mutsuzluğunu çıkarmaya yer arıyor
E işte olay orda ne isterse paylaşır size ne neden bu kadar dert edindiniz başkasının hayatını bu çok çirkin bir bakış açısı gerçekten aman işte yalandan yaşıyor bakma görme hikayelerini sessize al bu denli hassasiyetiniz varsa herkesin hayatı kendine karışıp durmayınKadın yalan paylaşımlar yapıyor onu anlatmaya çalışıyorum herkes yok sizene bilmem ne geliri vardır saldırmak için yer arıyorsunuz