Ya bu başkalarının paralarını harcama biçimi üstünden yorum yapma durumu size de çık anormal gelmiyor mu? Kız başka yerden kısıp giyime kusama, iki güzel yerde foto çekmeye harcıyor demek ki. Kadın harcamayıp ev bark alsa, sürekli memur ortamında olsa çevresi de öyle olacak, şimdi çevresinde zenginler var, bir yerde geleceğe de yatırım yapıyor
Ben de mesela uçak bileti alırken hep en ucuzunu alırım, sadece kabuk bagaji olan, Türkiyede tanıdıklar sipariş verirse de söylerim yerim yok diye, aa euro kazanıyorsun neden valiz hakkı almıyorsun diyor. Ya sen benle mi kazandın parayı da üstünde hakkın olsun istiyorsun? Ya da her şey dahil otele gidip malak gibi dinlenmek istiyorum ben ya, benim her gün mesaim, mesai sonrası dil okulum, ödevlerim, egitimlerim var dinlenmek istiyorum. Hemen yorumlar geliyor ay öyle tatil mi olur, illa bakir koylarda gezip s.kimsonik yerel şeyler deneyip perperisan olacağım o zaman tatil olacak
bence herkes kendi parasına baksın, siz de bir an önce memur bir eş bulup ev kredisine girin ohh en iyisini biz yaptık diye birbirinizi sisirin belki geçer bu kıskançlık.