Çalışacağım yok. Yap. Zor bir şey yok söylediklerimin arasında. Tedavine de devam et lütfen. Çok bunalınca gel buraya yaz. Biz hep buradayızDenemeye calisacagim.degismeye mecburum eriyip gidiyorum sanki. Ölüm düsünceleri bile cogaldi bende.
Ne konusayim?
Kac kere denedim tavana bakarak bir problem yok diyor. Eskiden erkanim derdi esime simdi ne olduda caniminiciiiiiii kalbili falan yazmalar neyin nesi?
Görümcem resim ekler.esim afet gibi bir resim diye yorum yapar. Görümcemde altina senin yakisikliligin da olsaydi nasil bir resim olurdu diye. Garip geliyo bana bunlar.
Gitme ama evde de durma. Spora git. Sporda çok güzel arkadaşlıklar ediniliyor. Ailene git mesela.Emek verip zamaninizi ayirdiginiz icin tsk etmek istiyorum.
Esim simdi sürekli tek basina gidiyor onlara. Tinlamayip ben gitmeyim mi yoksa inadina gideyim mi?
Facede bende inadina resimler eklerim artik mutlu mutlu. Aslinda böyle seyler cocukca geliyor bana. Ne hallere düstüm ben. Agirdan satabilsem keske kendimi eskisi gibi.
Çalışacağım yok. Yap. Zor bir şey yok söylediklerimin arasında. Tedavine de devam et lütfen. Çok bunalınca gel buraya yaz. Biz hep buradayız
Oyyy ağlama ama. Bak bu yazdıkların çözümsüz dertler değil. Millet neler yaşıyor üstesinden geliyor. Sende yapabilirsin. Ya Allahaşkına onlarda senin benim gibi insan. Önce onları yüceltmekten vazgeç.Bu sözü duymam bile bana o kadar iyi geldi ki yine agliyorum.o kadar duygusallastim hassaslastim tahammülsüzlestim ki.anlatamam.
Acikcasi hayatimi bosvermis gibiyim evliligimden bu yana. Agir bir travma gecirdim yillardir hayalini kurdugum dügünüm olmadi. Hep isteklerimi bir kenara itmek zorunda kaldim. Belkide kendimi sevemedigimden herkesten sevgi dileniyorum sanki. Depresyon tedavisi görüyorum haplar kullaniyorum. Anlasilmadigimi ve en önemlisi esimden sevgi hissedemiyorum. Hobi edinmek icin birtürlü ataga gecemiyorum. Spora yazildim tek basima gitmek bile istemiyorum. Mutsuzum sanki. Acikcasi ne oldugunu bende tam bilmiyorum basiretim baglanmis gibi yerimde sayiyorum sanki. Parasal yönden cok sikisigim bubaralar dikis dikmek istiyorum kumas dikis makinasi almak icin birikmisim olmasi gerek. Yürüyüse cikayim diyorum sikiliyorum.hicbirdey zevk vermiyor sanki. Tuhaf bir haldeyim. Kitap okumaya calisiyorum olabildigince sadece.
Kızlar bu anlattıklarınız major depresyon tanısında kullandıkları belirtiler çok benziyor. hele ki ölüm düşüncelerinin akla gelmesi. lütfen bir uzmana başvurun, bu kişilerin kendilerinin baş edebilecekleri bir hastalık değil ki. yalnız kalmamaya çabalayın. kalabalıklara karışın, açık havada bol bol yürüyüşler yapın. kendinizi kimler veya ne iyi hissettiriyosa onu yapın, kötü hissettiren her kim ve ne varsa ondan uzaklaşın bir müddet.
allah şifa versin
Kızlar bu anlattıklarınız major depresyon tanısında kullandıkları belirtiler çok benziyor. hele ki ölüm düşüncelerinin akla gelmesi. lütfen bir uzmana başvurun, bu kişilerin kendilerinin baş edebilecekleri bir hastalık değil ki. yalnız kalmamaya çabalayın. kalabalıklara karışın, açık havada bol bol yürüyüşler yapın. kendinizi kimler veya ne iyi hissettiriyosa onu yapın, kötü hissettiren her kim ve ne varsa ondan uzaklaşın bir müddet.
allah şifa versin
allah şifa versin
ben de bi arkadas gibi yazsam mi yazmasam mi bilemedim. canim esin sana haksizlik -zulüm yapıyor.Zaten bir ay hastanede kaldim. Tedavi görüyorum. Tekrar gitmem gerekecek. Agir depresyon teshisi kondu. Bir müddet isime dönmemem gerek. Insanlara kaynasamiyorum herseyden süphe duyar hale geldim. Kimseye güvenemiyorum. Annemlere gittigimde diken üstündeyim.sanki. esim.evde beni bekliyor diye. Ama görüyorum ki esimin umurunda bile degilim. Herseyi ben mi karmasik yapiyorum yoksa karmasik mi cözemedim.
Öncelikle şalter kelimesini doğru yazdığınız için tebrik ederim. Genelde "şartel" yazıyor burda insanlar.
Napsam düzelir demişsiniz. Bence düzelmeye ihtiyacı olan sizsiniz.
Ablasını neden bu kadar kiskaniyorsunuz? O ablasındayken, siz de yengenizdeyken, çok selam söyle ablana deseydiniz. O eve gece 1 de gelince de "nasıllar, neler yaptınız. Bir gün de biz davet edelim" diyip iyi niyetinizi gösterseydiniz. Sonra gel birer kahve içelim balkonda diyip havadan sudan eşinizle muhabbet etseydiniz. Huzur verseydiniz.
Ablası sizinle mesafeli ise, ablasiyla görüşmesine ses çıkarmayip, tam aksi tesvik edip siz de o ara kuaföre spora falan gidip hiç takmasaniz, emin olun size yaklaşımlari değişir. Ama şu an Resmen kardeşleri ayıran kötü cadi olarak görüyorlar sizi
Arkadaşlarınız da sizi görmek istemiyorsa, sorun sizde. Insanlara ne yaptınız? Bir düşünün
Çok takmışsınız görümcenize.
Anladığım kadarıyla da görümceniz size bi şey yapmamış eşinizle görüşmek dışında.
Siz eşinizi kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz sorun bu bence.
Hayat eşinizden ibaret değil. Ailenizle görüşün sık sık komşunuzla arkadaşlarınızla.
Peki arkadaşlarınızla aranız nasıl?
Çok takmışsınız görümcenize.
Anladığım kadarıyla da görümceniz size bi şey yapmamış eşinizle görüşmek dışında.
Siz eşinizi kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz sorun bu bence.
Hayat eşinizden ibaret değil. Ailenizle görüşün sık sık komşunuzla arkadaşlarınızla.
Peki arkadaşlarınızla aranız nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?