- 18 Mayıs 2008
- 6.865
- 8.398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani? Öneri?Esinizin kardesiyle arani duzeltmelisin belki de o zaman sende gorusmek istersin sorun cikmaz.
Görümcem herkesin içinde benimle dalga geçer. Birşey sorduğum duvara bakar. Benim konuşmamı duymamış gibi davranır. İlk defa evime gelir evini hiç beğenmedim der. Eşimle evli olmadım dönem buluşma döneminde beni görmeye geleceğine hastayım demesi ertesi gün başkasıyla faceden boy boy resimlerini paylaşması. O zaman esimle evli değilken görüşmeye gideceğinden beni arayıp dikkat ette tipin kaymasın diyen biri. Daha neler var neler. Eğer bunlar yaptığı iyiliklerse amenna.
Kıvamda ben straplez sevmiyorum dediğim halde kafasına göre elbise sipariş edip zorunluluktan giyinmem. Ve Kıvamda öyle bir elbise ve saç makyajla geldiki sanki o gelin. Sürekli benim.sahnemı çalma derdinde.
Onun benimle sohbeti ne.kadar maaşın var bunu ne kadara aldin? Dan öteye gidemedi maalesef. Bize buyrun derim.müsait değilim. Der. Ama ertesi gün eşimi arayıp gel bir kafede takılalım der!
Eğer bunlar iyilikse ben ne diyim.
İllaki iyiliğinden dokunmuştur ama kimlerin iyiliği dokunmadıki.
Sürekli benim BMW arabam vardı. Bebek arabasını iki milyara aldık Vs vs. Sürekli bir gösteriş merakı. Yeni kurduğum evime gelince begenmedim.diyip te. Renkli koltuğun var diye gidip evine renkli koltuk alması.
Tatile geldiklerinde esime.markalı esya gediye getirip. Bana battal boy salvar alip hediye etmesi fazla manidar. Ben hamileyken bana oluyodu demesi birde!!! Kahvalti hazirlardim.köyde ayni masaya oturmazdi benimle.eşimin yanina otururdum oraya niye oturuyorsun derdi! Hep bir eksigimi bulma cabasinda olan bir insan. Yigenleri beni cok seviyordu hergün arar sirarlardi ne yapti ne etti kendine cekti.beni hic aramiyorlar. Bizede buyrun gelin diyorum. Biz burdayiz sen gel muhabbetindeler. Olduklari yerde görümcemler. Kayinvalidemle yanyana oturup bana senin uykun gelmedimi git yat demeleri. Görümcemin yanina oturup iki lafin belini kirmaya cabalarken kalkip gidip baskasinin.yanına oturmalar.Vs vs uzar gider anlatacaklarım. Ben ömrümde böyle şey görmediğim için haliyle bana batıyor!
Bunlar iyilik mi?
Üzüldüm sizin için, ablası belli ki sizi sevmiyor ve sorunlu bir tip. Kendi iyiliğiniz için mesafeli olmanız daha faydalı gibi görünüyor. Ama eşinizin görüşmesine karışmayın, sonuçta onlar kardeş. Görüşmelerini engellemeye çalıştıkça huzurunuz iyice kaçar, sonuçta ablasıyla aranızda ne kadar sorun olursa olsun o da onun ablası, görüşmelerini engelleyemezsiniz.
Ya bu adam ablama gidiyorum ayağına başka yere gidiyor olmasın? Ya da enişteyle bi katakullileri olmasın? Bu ne yahu abla abla? Saçma geldi.
Gerçekten de ablasında. Ya resim ekleider yada Eniste onu eve kadar bırakır. İşte eskiden senede bir kere görürdü şimdide kıymete bindi anlamadim gitti.
Siz eşinize sormayın; Nereye gıdıyosun nerdesın dıye.. kendınıze yognlasın.. kendı gelır..
Bende herşey düzelsin mutlu olayım istiyorum. Tedavi görüyorum. Haplar içiyorum. Bazen çıldıracak gibi oluyorum. Sabır denen şeyin s si kalmadı.Tedavinize devam ediyorsunuz değil mi? Çünkü durumunuz ağır, tek başına altından kalkamazsınız.
Geçecek hepsi, siz yeter ki iyi olmayı ve kendinize değer vermeyi isteyin.
O zaman eşin evde durmak istemiyor. Bunu düzeltmenin tek bir yolu var, kendini değiştirmelisin. Mis gibi mesleğin var ne demek ben bu mesleğe layık değilim? En kısa sürede işine geri dön, senin iyileşme sürecinde büyük faydası olacaktır. Böyle evde oturarak iyiye değil kötüye gidersin.
Ve mutlaka bir hobi edin. Mesela spor salonuna gidebilirsin, bu sana hem fiziken hem ruhen çok iyi gelir.
Ve en önemlisi eşinin ne yaptığıyla ilgilenme, tamamen kendi hayatına bak. O seni merak etsin. Şuraya gitme şunu yapma derse de dikkate alma. Ben insanım robot değilim. Sürekli evde oturamam dersin. Allah yardımcın olsun.
Hayat sadece koca ve çocuk değil. Bende geç evlenenlerdenim hatta. Ama insan evlenince herseyin güzel olmasını ister. Olmayınca derdini burda paylaşıyor haliyle. Ben sadece evliligimiz erken bitmesini çok üzüleceğim bundan eminim.bu yüzden biryerde birşeyler değiştirme yada düzeltme çabasında yim. Battı balık yan gider misali. İllaki olmazsa zorlamanın alemi yok ama ben her yönü demedikçe sonra düzelmiyor ise evlilikten vazgeçme taraftarıyım. Bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum.ben bekarım,size ve burdaki hanımlara sormak istiyorum,hayat sadece koca ve çocukmu,neden kocayla kafa bozuyorusnuz,yahu gelin 40 yaşına ne pişma olcaksınız,DEĞMEZZZZZZ,
güzel kadın sakın unutma,bazen vazgeçmektir zafer,bazen pes etmektir zafer,vazgeçmeyi bilmek lazım,pes etmeyi,inan ben hep öle yapmadığım zaman benden gitti,ama vazgeç,hayat kısa cidden,değmez,saçının bir teline dunyayı değişme,elbet dert anlatcan,paylaşcan,ama çok fazla uzulmuşsun,ondan öle yazdım ben,dunyanın sonu değil,masmavi gökyüzünü görmeni kımse elınden almasına ızın verme,ınan değiştiremezsınHayat sadece koca ve çocuk değil. Bende geç evlenenlerdenim hatta. Ama insan evlenince herseyin güzel olmasını ister. Olmayınca derdini burda paylaşıyor haliyle. Ben sadece evliligimiz erken bitmesini çok üzüleceğim bundan eminim.bu yüzden biryerde birşeyler değiştirme yada düzeltme çabasında yim. Battı balık yan gider misali. İllaki olmazsa zorlamanın alemi yok ama ben her yönü demedikçe sonra düzelmiyor ise evlilikten vazgeçme taraftarıyım. Bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum.
Hayir canim, tabiki iyilik degil. Bende iyilik yapmis demedim sana. Bunlari konunda anlatmadigin icin yasadiklarini bilemememiz normal.Görümcem herkesin içinde benimle dalga geçer. Birşey sorduğum duvara bakar. Benim konuşmamı duymamış gibi davranır. İlk defa evime gelir evini hiç beğenmedim der. Eşimle evli olmadım dönem buluşma döneminde beni görmeye geleceğine hastayım demesi ertesi gün başkasıyla faceden boy boy resimlerini paylaşması. O zaman esimle evli değilken görüşmeye gideceğinden beni arayıp dikkat ette tipin kaymasın diyen biri. Daha neler var neler. Eğer bunlar yaptığı iyiliklerse amenna.
Kıvamda ben straplez sevmiyorum dediğim halde kafasına göre elbise sipariş edip zorunluluktan giyinmem. Ve Kıvamda öyle bir elbise ve saç makyajla geldiki sanki o gelin. Sürekli benim.sahnemı çalma derdinde.
Onun benimle sohbeti ne.kadar maaşın var bunu ne kadara aldin? Dan öteye gidemedi maalesef. Bize buyrun derim.müsait değilim. Der. Ama ertesi gün eşimi arayıp gel bir kafede takılalım der!
Eğer bunlar iyilikse ben ne diyim.
İllaki iyiliğinden dokunmuştur ama kimlerin iyiliği dokunmadıki.
Sürekli benim BMW arabam vardı. Bebek arabasını iki milyara aldık Vs vs. Sürekli bir gösteriş merakı. Yeni kurduğum evime gelince begenmedim.diyip te. Renkli koltuğun var diye gidip evine renkli koltuk alması.
Tatile geldiklerinde esime.markalı esya gediye getirip. Bana battal boy salvar alip hediye etmesi fazla manidar. Ben hamileyken bana oluyodu demesi birde!!! Kahvalti hazirlardim.köyde ayni masaya oturmazdi benimle.eşimin yanina otururdum oraya niye oturuyorsun derdi! Hep bir eksigimi bulma cabasinda olan bir insan. Yigenleri beni cok seviyordu hergün arar sirarlardi ne yapti ne etti kendine cekti.beni hic aramiyorlar. Bizede buyrun gelin diyorum. Biz burdayiz sen gel muhabbetindeler. Olduklari yerde görümcemler. Kayinvalidemle yanyana oturup bana senin uykun gelmedimi git yat demeleri. Görümcemin yanina oturup iki lafin belini kirmaya cabalarken kalkip gidip baskasinin.yanına oturmalar.Vs vs uzar gider anlatacaklarım. Ben ömrümde böyle şey görmediğim için haliyle bana batıyor!
Bunlar iyilik mi?