- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Anlattıklarınızdan sizin pis bir insan olduğunuz izlenimi almadım.Eski ev , temizliği göstermez.Temizliği gösteren aslında evdir gerçekten de.Eski evi ne kadar temizlersen temizle pis gibi duruyor.Banyo mesela fayansları eskiyse pasparlak asla olmaz ne kadar uğraşırsanız uğraşın.Mutfak da aynı şekilde.Eski tip mutfakların malzemeleri bile yağı tozu çabucak içine çekiyor.Yani içi eski evler hem çabuk kirleniyor hem de temizliği göstermiyor.Hani pırıl pırıl oldu deriz ya , o eski evlerde bunu hissetmek çok zor.Bekarken eski bir evde yaşamıştım , benim ev sahibi de hiç ilgilenmezdi adam 20 yıldır evini görmemiş düşünün.Öyle bir evde oturdum , kendimi hırpalardım ama yine de ev hep böyle eski ve bakımsız dururdu. Kendinize bu kadar yüklenmeyin.Ayrıca illa tertemiz olmak zorunda da değilsiniz.Yediğiniz , yattığınız yer , giydikleriniz ve kap kacağınız temiz olsun , diğerlerini de abartmadan yapın.Millete de aldırmayın.
Yukarıda bi' yerlerde yazmışsınız , o çok temiz görünen evler dediğiniz gibi hem yeni hem bir çoğunun annesinin , kayınvalidesinin eli üstünde oluyor.Benim kayınvalidem ben yokken eve temizlikçi getirip temizletir.O öyle yapmasa halim ne olurdu bilmiyorum.Çabuk yorulurum ve kökten temizlik yapınca hasta olup yatıyorum.Canımdan , sağlığımdan önemli değil.Aldırmayın insanların söylediklerine.
Yukarıda bi' yerlerde yazmışsınız , o çok temiz görünen evler dediğiniz gibi hem yeni hem bir çoğunun annesinin , kayınvalidesinin eli üstünde oluyor.Benim kayınvalidem ben yokken eve temizlikçi getirip temizletir.O öyle yapmasa halim ne olurdu bilmiyorum.Çabuk yorulurum ve kökten temizlik yapınca hasta olup yatıyorum.Canımdan , sağlığımdan önemli değil.Aldırmayın insanların söylediklerine.