- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Lekeli değil çabuk büyüdüğü için fazla giyilmiyor alan olur muki ?Çocuğun kıyafetleri yani küçülenler lekeli degilse ve deforme olmadıysa 2.el olarak satsaniz.hem elinize birkaç lira harclik geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lekeli değil çabuk büyüdüğü için fazla giyilmiyor alan olur muki ?Çocuğun kıyafetleri yani küçülenler lekeli degilse ve deforme olmadıysa 2.el olarak satsaniz.hem elinize birkaç lira harclik geçer
Tabiki burda da ikinci el ürünlerin satıldığı topik var , facete de var. Ayakkabıdan oyuncağa cok kişi satıyorLekeli değil çabuk büyüdüğü için fazla giyilmiyor alan olur muki ?
Teşekkür ederim bakayımTabiki burda da ikinci el ürünlerin satıldığı topik var , facete de var. Ayakkabıdan oyuncağa cok kişi satıyor
Eşim çalışmamı istemiyorum hiç çalışmadım ortakul mezunuyumBerracım işine karışmak gibi olmasın ama keşke çalışsan. Temizlik çok önemli değil. Fazla hijyen demek fazla deterjan demek ve maalesef fazla deterjan da kanserojen madde demek. Temizliği abartan kadınları sevmiyorum. Evlerine gitmiyorum, misafir olarak da almıyorum. Ben kendimce elimden geleni yapıyorum. Çocuklarımı sağlıklı beslemeye ve temiz giydirmeye çalışıyorum. Boş vakitlerimde kitap okuyor, sinema filmleri izliyorum. Bazen kalk çamaşırları katlasana, tabi dağınık olur senin evin deyip kendime kızıyorum. Ama kalkmıyorum, çünk kendimi temizliğe versem hiç kitap okuyamam. O zaman da boş bir hayat yaşamış olurum bence. Çok uzattım. Başında söylediğim gibi keşke yarım gün de olsa çalışsan. Hem para kazanırsın, hem sigortan olur. Hem de kötü niyetli akrabacıklar evine gelip abuk sabuk konuşma fırsatı bulamazlar. Eşine destek olduğun için o da rahatlar, ilişkiniz için de iyi olur canımcım.
Ne güzel yapıyorsunuz ellerinize saglık bende sadeleşmeye çalışıyorum 1 aydır araştırıyorum bakalımMerhaba
Benim evim 90m2 2+1
Dededen kalma bir bina 40 senelik.
Kendi binamiz cok sukur kira vermiyoruz.
Eski evlerde malesef temizlik cok görünmüyor.
Ben eve tadilat yaptirdim halada yaptırıyorum.
Yerlerin her yerini parke yaptirdim hic seramik kalmadi.
Boyası, mutfak dolabı, wc tadilattan gecti.
Ve eşyalarımı azalttım.
Halılarımıza yerler parke ve ev kombili olduğundan ince makinede yikanabilen halilardan aldim.
Ben temizlemesi kolay hem cok buyuk degiller.
Eşya az olmalı temiz düzenli olmak istiyorsan
Günlük toz almayı huy edin.
Elinin altında bi deterjanlı kovada suyun olsun.
Mis gibi toz al.
Dikey supurgem var günlük evi supururum.
Her sabah kış da olsa evimi 5dklik bile olsa havalandiririm.
2 ayda bir defa tül yikarim.
Haftada 1 defa kapılarımı silerim.
Dolap dış yuzeylerinide silerim o suyla.
Çıkan çamaşırı hemen yikar katlarim.
Biriktirmem.
Böyle olunca evde bir düzen oluyor.
Mutfak eşyalarımı bile okadar azalttim ki ferah ferah oldu.
HaklısınızAbartiyorsunuz bence.
Eviniz eskiyse naparsaniz yapin pek temiz ısıl ısıl durmaz. Buna ragmen size laf eden insanlari gram takmayin, degmez.
Cocugunuz cok kucuk degil ki neden yardim bekliyorsunuz? 40ı cikmamis lohusa olursunuz anlarim.
Sizin problemleriniz bence daha cok maddi. Cocugunuz bebek olmadigina gore artik calisabilir ve bunlari asabilirsiniz.
Ama 9 yilda bir cop degismese nolur bilmiyorum. Evimdeki esyalar 7 yillik. Suan icin degisim gerektiren yok. Hatta ve hatta bazilari esimin bekarliginda ve 12 yillik :) ha cok mu sahane? Elbette degil ama iyi mi kullandik kaliteli mal miydi bilmem baya da ekonomiklerden secip almistik. Suan bizi cok guzel idare ediyorlar. Degistirme dusuncem henuz yok.
Inanın cok işinize yaracak.Ne güzel yapıyorsunuz ellerinize saglık bende sadeleşmeye çalışıyorum 1 aydır araştırıyorum bakalım
GeyikliGece K kutilke
Maddi olarak çok aman aman bir halde değiliz ama kimseye de muhtaç değiliz artmıyor evet ama yetiyor şükür
Faturalar kira alış veriş yapabiliyoruz
Sinema -tiyatro yerine evde dvd den yada netten izliyoruz
Her akşam olmasa çıkıyoruz alıyoruz çayımızı çekirdeğimizi halki için oturma yerleri parklar var oraya gideriz
Yıllardır gittigimiz bir cafe var arada oraya gider kahvemizi çayımızı içeriz
Ben tutumlu olmaktan yanayım
Evimdeki eşyalarım evlenirken aldıgımız şeyler
Sadece salonu değiştirdik 3 4 yıl öncesi 2.800 tl ye duvar yastığı halı 6 minder tül aldım
Yok açıklayayım istedimYanlis anlamayin lutfen.
Muhtac oldugunuzu dusunmedim hic. Ama suan 1600 asgari bile alsaniz verdiginiz kiranin uzerine 300 400 fazla verip temiz ferah bir eve cikarsiniz, en onemlisi kafanizi dagitirsiniz diye dusundum.
haklısınz ufak kasaba gibi bir yerde yiz eşim çalışmamı istemiyorÇoğu yorumu okudum neden çalışıp standartınızı yükseltmiyorsunuz
Hasta yalnız tedavi olun
O halıları kaldırın eşiniz çırpsın aşağıda uygun bir yerde
Sonra dökün yerlere çamaşır suyunu bir güzel silin
Wc çamaşır suyu cifle çitileyin
Fazla ne varsa atın koltuklarını eskiyse kumaş örtün
Yani temiz olmak yemekten daha öne li bence bizim ev 34 yıllıktı her tür insan oturdu ama cifleye cifleye temizledik
Eşinizle beraber yapın
Biz burda hiç okula gitmeyen kadınlar çiçek ekiyor yövmiyeylr sizde öyle yapabilştsinizhaklısınz ufak kasaba gibi bir yerde yiz eşim çalışmamı istemiyor
Kendim ortaokul mezunuyum hiç çalışmadım
Teşekkür ederim öneriniz için ama ben maddi konu ve çalışmakla ilgili bir çözüm istemedimBiz burda hiç okula gitmeyen kadınlar çiçek ekiyor yövmiyeylr sizde öyle yapabilştsiniz