Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım evin eşyaların eskiyse istedipin kadar yap yeni bi yeni bi eşya gibi pırıl pırıl görünmez bi de küçük evladın varmış çok normal herşeye yetişememenSelamlar
Sorum başlıkta belirttiğim gibi ...
9 yıllık evliyim
Evim 135 metre kare 2+1 evimde 10 parça ufaklı irili halı var
Mutfak banyo koridor full fayans kaplı üstelik beyaz
Evim sobalıydı son 3 yıldır kombili ama kombiye uygun değil
Evimiz 22 yıllık tahminimce ve ev sahibimiz sagolsun tek çivi çakmadı 7 yıldır
7 yıldır oturuyoruz mutfak dolabının bir çok kapagı kırılıp düştü artık taşımadıgı için bir kaç tabagımı tenceremi kaldırdım
Evde kocaman 3 cam var ve çok eskiler ilk 1 1.5 yıl çok çabaladım temizlik için ama nafile
İnanın artık yoruldum
Dogum sonrası depresyon geçirdim ve tamamen ev işlerini ihmal ettim
Günlük ve haftalık rutinim
Yemek hazırlamak
Bulaşık yıkamak
Haftada 1 çamaşır yıkamak
2 haftada 1 birikince ütü yapmak
3 günde 1 toz almak
2 ayda 1 perde yıkamak
3 4 ayda 1 cam silmek
Kendim rahatsızım 1 gün iyiysem 3 gün yatıyorum
5 yaşında oldukça hareketli bir evladım var
Çok zor dönemlerden geçtim hastalıklar maddi sorunlar
Defalarca manevi yardım istememe ragmen kapımı açan olmadı
Çok pissin
Elinden bişey yenmez
Sen zayıf karaktersin
Kocan bırakmasa bari
Gibi en yakınlarımdan , kaynanam dan eşimin akrabalarından eltimden laflar işittim
Evladımı ve eşimi asla ütüsüz gezdirmem kendimde dahil
Bir kuru bakliyatı bile defalarca yıkarım
Sebzeleri de sirkeyle yıkıyorum
Elim lezzetlidir eşimin arkadaşları anneleri eşleri çok begenir
Eşyalarım 9 yıllık tek bir çöpü değiştiremedim çok eskidiler
Tüm gün ölür gibi temizlik yapsam da ev şöyle pırıl pırıl olmuyor
Sizce temiz olmak tam olarak nasıl oluyor ?
Demi sizler bile anladınız ama çevrem anlamıyor malesefCanım evin eşyaların eskiyse istedipin kadar yap yeni bi yeni bi eşya gibi pırıl pırıl görünmez bi de küçük evladın varmış çok normal herşeye yetişememen
Gerçekten beni evimi beğenmeyen gelemesin istiyorum kalbim kötü mü bilmiyorumYeni ev ve esya olmadikca o super piril goruntuyu alma şansınız yok.
Siz ayni rutinde devam edin begenmeyen gelip elinizden bisey yemesin.
Kusur aramak için bakan daha neler görür. Kimseye kalmadı sizin evinizin temizliği. Verin ellerine bezi siz öğretin bana diyin bidahaki sefereDemi sizler bile anladınız ama çevrem anlamıyor malesef
Gerçekten beni evimi beğenmeyen gelemesin istiyorum kalbim kötü mü bilmiyorum
Ben senden beter durumdayim elli yasindan fazla olan bir evde oturuyorum,duvarlar su toplamis catlamis teker teker cokuyor,banyomda kuvetin borusu akitiyor banyo yapiyoruz banyo su oluyor,deri koltuklarim kullanilmaz vaziyette evim perisan kisacasi,ama sukrediyorum bunada,(kismetse uc ay icinde tasinicam esyalarimi degistiricem).Dort cocugum var isim hic bitmiyor ama evim yaptigim temizligi zerre kadar goztermiyor,ama ben yinede duzenli olmaya ozen gosteriyorum...Dolaplarim duzenlidir ,halilarimi iki haftada makinayla yikarim,koltuklarimi surekli hergun silerim toz silme supurme isini hergun yaparim,hergun mutlaka evimi havalandirirm,kilerim cabuk dagilir hergun bir iki dakika ceki duzen veririm yani lafin kisasi temiz olmak ayridir eski olmasi ayridir mutfak dolaplarin eski dokuluyor aolabilir ama duzenliyse problem degildir,yani eskide olsa evin duzenli olmani oneririm.Elestirilere gelince kimse senin evine karisamaz bu hakki kimseye vermeyin kimseyi ilgilendirmez,seni pis bulan evine gelmez bu kadarSelamlar
9 yıllık evliyim
7 yıldır oturuyoruz mutfak dolabının bir çok kapagı kırılıp düştü artık taşımadıgı için bir kaç tabagımı tenceremi kaldırdım
Evde kocaman 3 cam var ve çok eskiler ilk 1 1.5 yıl çok çabaladım temizlik için ama nafile
İnanın artık yoruldum
Yemek hazırlamak
Bulaşık yıkamak
3 günde 1 toz almak
2 ayda 1 perde yıkamak
3 4 ayda 1 cam silmek
Çok pissin
Elinden bişey yenmez
Sen zayıf karaktersin
Kocan bırakmasa bari
Gibi en yakınlarımdan , kaynanam dan eşimin akrabalarından eltimden laflar işittim
İnşaAllah gerekene gerektigi cevabı verebilecek gücü Rabbim nasip ederNiye kotuluk olsun, gelmesin tabi. Madem beni pis buluyor, evimi beğenmiyor gelmesin.
Bak bu tipler gelince cay bile demleme. Siz benim elimden yemezsiniz malum. O yuzden hic zorlamayayim sizi de gitsin :))
Ne güzel evi ve eşyaları değiştirecekmişsiniz Umarım artık rahat edersinizBen senden beter durumdayim elli yasindan fazla olan bir evde oturuyorum,duvarlar su toplamis catlamis teker teker cokuyor,banyomda kuvetin borusu akitiyor banyo yapiyoruz banyo su oluyor,deri koltuklarim kullanilmaz vaziyette evim perisan kisacasi,ama sukrediyorum bunada,(kismetse uc ay icinde tasinicam esyalarimi degistiricem).Dort cocugum var isim hic bitmiyor ama evim yaptigim temizligi zerre kadar goztermiyor,ama ben yinede duzenli olmaya ozen gosteriyorum...Dolaplarim duzenlidir ,halilarimi iki haftada makinayla yikarim,koltuklarimi surekli hergun silerim toz silme supurme isini hergun yaparim,hergun mutlaka evimi havalandirirm,kilerim cabuk dagilir hergun bir iki dakika ceki duzen veririm yani lafin kisasi temiz olmak ayridir eski olmasi ayridir mutfak dolaplarin eski dokuluyor aolabilir ama duzenliyse problem degildir,yani eskide olsa evin duzenli olmani oneririm.Elestirilere gelince kimse senin evine karisamaz bu hakki kimseye vermeyin kimseyi ilgilendirmez,seni pis bulan evine gelmez bu kadar
İnşaAllah gerekene gerektigi cevabı verebilecek gücü Rabbim nasip eder
Canım sen temiz kadınsındir fakat ev ve eşyalar biraz eskiyse temizlik kendini göstermez.Selamlar
9 yıllık evliyim
İnanın artık yoruldum
Yemek hazırlamak
Bulaşık yıkamak
3 günde 1 toz almak
2 ayda 1 perde yıkamak
3 4 ayda 1 cam silmek
Çok pissin
Elinden bişey yenmez
Sen zayıf karaktersin
Kocan bırakmasa bari
HaklısınızYardim istemeniz manasiz , inanin bizim ulkemiz haric dunyanin geri kalaninda her kadin kendi evini kendi temizliyor zaten
Evin eskiligi temiz gorunmemesinin tek nedeni bana kalirsa , bi onceki evim 20 yillik bir evdi ve kadin da gelse hep pis gozukuyordu , hele mutfak dolaplari ve mutfak tezgahi , siliniyor yarim saat sonra sanki aylardir silinmemis gibiydi
Simdiki evim bi kac yillik , isil isil parliyor resmen
Tasinma ihtimaliniz yok mu?
İnşaAllah diyebilirim :)Insallah
Ama bu is sende biter kendini kimseyi ilgilendirmeyen konularda ezdirme lutfen. Evin cop ev bile olsa bu kimseyi baglamaz. Istemeyen gelmesin de kes at.
Seni uzenlerle gorusme. Geleceklerse bahane bul. Ev pis gelmeyin mikrop kaparsiniz de :)
Anlamıyorlar defalarca konuştum cevap verdim küstüm aynıHerşey bir yana neden kendinize bu tarz sözler sarfetmelerine izin veriyorsunuz anlamıyorum akraba elti vs
Herkes haddini bilsin ya , daha sert uyarırsınız olmadı siz de onları bozun bir daha yorum yapamasınlar bu şekildeAnlamıyorlar defalarca konuştum cevap verdim küstüm aynı
İnşaAllah Rabbim laf söyleyenlere cevap verme gücü verir banaHerkes haddini bilsin ya , daha sert uyarırsınız olmadı siz de onları bozun bir daha yorum yapamasınlar bu şekilde