İnsanlar neye göre titiz yada temiz oluyor?

Eşinin o akrabaları seni kıskanıyorlar, ne demek çok pissin elinden yemek yenmez demek! Yani sise bu lafları mı söylüyorlar siz de hiçbirşey olamamış gibi devam mı ediyorsunuz umarım öyle değildir.
Bu Arada imkanınız varsa daha yeni bir eve çıkın, eski ev temizliği göstermez

Ya evet toplu tasima cok kotu..hele kokan mcalar amcalar teyzeler oluyo bazen.. Ya Rabbim burnumun diregi kirilaydi dediim anlar oluyo. sicak havalarda gezerken filan restoran onunden bile gecesim gelmiyo nerdeyse burnuma hersey kokuyo : (
Banyo yapmak zor geliyor bazi insanlara

Cevap verince olay çıkarıyorlar bir çok kişiyle irtibatı kestim
Ama eşimle konuşup destegini isteyecegim
Şuan çocugu parka ve alış verişe götürdü
Teşekkür ederim umudum evden taşınmak bakalım

Iyide cnm o manyaklara cevap veremiyor musun.size ne kimsiniz siz olmadi kapini kapat alma eve.muhatap olma selam bile verme.cevren ne kadae cahil kiskanc ve fesat.ve ne kadar hadsiz.yeri gelince kendi anneme bile sayarim agzima geleni.sen neden susuyorsun ki onlara bu rahatligu sen vermissin suc sende bence.benimde ev eski yaptigim temizlik belli olmuyor ama napiyim oldugu kadar.kendini kiyaslama kimseyle.ve umursama insanlari.yazik bunalima girersin.cocuklu ev temiz kaliyor mu ki.dun kizm kustu heryer batti ev desen almis gidiyor ben kk dayim amannnn ev isi bitmez bosversene.
Ben evi temizlerken oda oda yapiyorum.bugun birini bigun mutfak birgun yatak odasi birgun banyo.cok rahat oluyor yorucu da olmuyor.iki kzim var uc yasin da ve 10 aylik.sendusun halimi...

Çok fazla olay çıkarıyorlar evliliğimi etkiler derecede düşünün
Bir çoklarıyla tamamen kestim irtibatı
Ama eltiler ve kayınvalideyi 2 ayda yada ayda 1 görüyorum tamamen saf dışı bırakamıyorum malesef

Eşimden destek isteyecegim bakalım

Ben heryeri aynı gün yapmaya çalışıyorum
Eşimde çocuk da dagıtıyor

Vitamin takviyelerini yeniden alma karatı aldım
Bakalım Rabbim inşaallah yardımcım olur

Valla burada yazılanlara bakınca ben pismişim diyorum
Ayda bir dip köşe temizlik yaparım, haftada bir süpürge açarım tüm tozu topluyor zaten. Mesela salondayken bulaşık olacak hiç bir şey bırakmam hepsini mutfağa koyarım. Ortalık derli toplu dursun yeter. Mutfağa girince de on dkda bulaşıkları at makineye, elde yıkanacakları halleder, tezgahı silerim oh mis. Banyo wc haftada bir temizlerim. Tek başına yaşıyorum bana yetiyor. Ha sizdeki olay kv görümceden ziyade, eşinizin de onların lafıyla hareket etmesi. Valla tavsiyem eyvallah etme olan bu de geç. Kimseyi beğendirmek zorunda değilsiniz

Hanımlar çıkmam gerekiyor hepinize teşekkürler
Tüllerimi nasıl beyazlatabilirim öneriniz var mı ?

Benimde iki amca kızım her yerde anlatır temizim diye Ben kaç kez burnunu kurcaladıgını gördüm.Ellerinden birşey yemıyorum artık tiksindim.Birinin mutfagı hep bulasık dolu.Tüm tabaklar kirli.Digeri anne evine gidince bir cay yapmaya üşeniyor bize söyluyor

Bı çok arkadaş yazyazyis zaten bazen ev gösterir temizliği eşyalar eski ise

Eğer imkânınız varsa badana boya işine girişin evi değiştiriyor ferahlatiyor biraz daha temiz bı görünüm sağlıyor bence

Ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz eşyalarınızda eğer ev düzenin aynı ise koltuk takımı yemek masası vs her temizlikte olmasa bile çoğu zaman yerini değiştiririm ben

Çok temiz bı insan olduğumu düşünmüyorum ama elimden tüm komşular herşeyi yer yaşım onlara göre çok çok küçük ama

Benim eltim de kendinin çok temiz olduğunu söyler ama kiler adı altında evin tüm yayinti ve pisliğini o odaya doldurur

Bende elime ayağıma takilani doldurdumsam bı odaya kilit vursam benden tenizi olmaz tabi

Kira evde evi temiz göstermek çok zor maalesef çünkü bı çok yerini değiştirmek ev sahibine bağlı Allah yardımcın olsun ...

Teşekkürler sagolun

Ayakkabılarımızı evin içinde çıkarıyoruz, diğeri bana abes geliyor.
Çünkü ben kimsenin ayakkabısını ellemem, gelen misafirinkini de elleyip içeri alamam.
Hatta eşiminkini dahi almam.
Tam kapının yanına bir alan ayırdım, orada paspasım var.
Kapıdan sonra ona basılıyor ve orada giyilip çıkarılıyor.
Oradaki 2 metrekarelik alana ayakkabısız basılmıyor.
Ama başka bir eve gidip kapıda ayakkabı çıkarınca sinir oluyorum, inci gibi onca insan sıralanıyor, kapı önü cami gibi seç bul da al içer ayakkabıno falan filan...

Diyen önce kendine baksın. Eşyayı temizliği gösteren evdir ve camı daha sık sil perdeyi 3\4ayda bir yıka. Hergün olmasada 2güne 1süpürge tutarım gaftada bir vilada yapar toz alırım 15günde bi dipköşe cam yaparım 3ayda bir perdeleri yıkarım halıları senede bi kere yıkatırım ama bazen silerim ama 2çocuğum var temizlik bugün bitse akşama bi şekilde oyuncak da dökseler dağunık görünüyo. Ben 5ay oldu bu evim3 taşınalı eskş evim gerçekten eskiydi mutfak dolaplarım fakan eskiydi ama ben temiz olduktan sonra düzenli olsuktan sonra eşyanın evin eski olması önemli değil. Bu arada geçen 0 evde oturan birine gittim eşyaları da 0 aldı ama 6ayda evin içine etmişler mutfak dolabı 1parmak yağ içinde camlar çamur gibi koltuk altları halı tüğü gibi dolmuş ve dün ev temizledim bu evde titizlik hastası oldum dedi işte pis buna denir ayrıca su işcektim bardak aldım dolaptan lekeli yağlı gibi bişey offf iğrendim... takma kafana canım çocuğun biraz büyüsün daha iyi bi eve kiraya çıkarsınız inşallah Rabbim nasip eder ev sahibi olursunuz eşya falan kolay iş evin olsun da sırayla alırsın. Beğenmeyen gelmesin evime de sende. Benim aldığım evden bi kiracı çıktı bebek gibi sarı saçlı bakım süs püs yerinde ama ben girmeden 2gün mutfak temizledim diyeyim anla ne kadar pis ama herkes de sever onu. Nasıl rahatsan öyle davran

Temizlik ve titizlik farkli sanirim, kimisi dağınıktır temizdir ama evdeki dağınıkliktan temizliği görünmez.
Mesela çocuklu evde cok derli toplu durmuyor.
Bende hergün makina açıyorum, haftada 2 kere kanepe , koltuk, çocuğun yatağını çekiyorum . Baza altinina toz daha cok oluyor 3 defa filan aliyorum. Haftada bir kere mutfak dolaparini siliyorum, fayansları yeri ovuyorum. Mutfak dolaplarına yağ oluşmasına izin vermiyorum. Hergün banyo ve wc yıkıyorum.
Camasiri çarşamba aksami baslarim yıkamaya cumartesi gününe yıkarım , oglum krese gidiyor en son cumartesi onun ic çamaşırlarını, yıkarım pazar günüde ütü yaparım. Hergün yapmama rağmen çocuk genelde dağıtıyor. Bulasik eldr yikadysam birakmam ortada toplarim. Ama yinede yetişemiyorum bende.
Yalniz suda var mesela yaptığın yemek yenmez lafi cok ağır yani tamam ev cok mükemmel olmayabilir ama yaparken ne görüyorlarda yenmez diyorlar.

Direkt yüzüme demiyorlar duydum bi kaç yerde konuşmuşlar çocuklar oldugu gibi anlatıyorlar
Bana bunu diyenlerin sarı mutfak bezleri mutfaga girer girmez kokusuyla bayıyor ve acayip yaglı
Evlerinde çocuk yok yada okul çagında çocukların ayrı odaları var asla odaları dışında oyun oynayamazlar mutfak masaları var evleri ve eşyaları yeni
Büyük temizlikte ya temizlikçi tutuyorlar yada yakınlarından yardım

Haftada 1mutfak bezlerimi beyaz sabunlu suda kaynatırım
Cam silme ve toz alma bezlerim ayrıdır çamaşırlarla beraber atmam makineye
Çaydanlıklarımı haftada 1 cifle o yoksa karbonatla silerim
Tahta kaşıklarımı ayda 1 kez kaynatırım
Ama pismişim

Tesettürlü insanlarida eleştirmeyi böyle bi konun içine sığdırdıniz ya helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…