• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar neye göre titiz yada temiz oluyor?

Tesetturlu insani elestirmiyorum ki. Pardesusu asiri uzun olan insanlari elestiriyorum. Mesajimdan anlasilmasi gereken budur siz dogru sekilde algilayamamissiniz.
Etekler ve pardesünün yerleri süpürmemesi gerekiyor zaten dini temizlik bakımından namaz kılındıgı için eleştirinizde haklısınız ben namaz kılmıyorum ama bu yüzden dikkat eden bir çok teyzem var çevremde

Etekler ve pardesünün yerleri süpürmemesi gerekiyor zaten dini temizlik bakımından namaz kılındıgı için eleştirinizde haklısınız ben namaz kılmıyorum ama bu yüzden dikkat eden bir çok teyzem var çevremde
Ne kadar guzel, benim cevrem maalesef dikkat etmiyor hic. Yani bir pardesuyu boyuna gore yaptirmak zor degil.

Umumi tuvaletleri evinizin tuvaletini bıraktığınız gibi bırakıyosanız temizsinizdir.Umumi tuvaletin anasını ağlatıyor ama eviniz bal dök yalaysa üzgünüm sadece gösterişçisiniz.

Direkt yüzüme demiyorlar duydum bi kaç yerde konuşmuşlar çocuklar oldugu gibi anlatıyorlar
Bana bunu diyenlerin sarı mutfak bezleri mutfaga girer girmez kokusuyla bayıyor ve acayip yaglı
Evlerinde çocuk yok yada okul çagında çocukların ayrı odaları var asla odaları dışında oyun oynayamazlar mutfak masaları var evleri ve eşyaları yeni
Büyük temizlikte ya temizlikçi tutuyorlar yada yakınlarından yardım

Haftada 1mutfak bezlerimi beyaz sabunlu suda kaynatırım
Cam silme ve toz alma bezlerim ayrıdır çamaşırlarla beraber atmam makineye
Çaydanlıklarımı haftada 1 cifle o yoksa karbonatla silerim
Tahta kaşıklarımı ayda 1 kez kaynatırım
Ama pismişim

Anladim . Ev yaptığıniz iside göstermez. Ama tabiki cocuklu evler cogunlukla daginik olabiliyor

Anladim . Ev yaptığıniz iside göstermez. Ama tabiki cocuklu evler cogunlukla daginik olabiliyor
Çocuk varken temiz ve dagınık olmayan ev hayal gibi :)
İki tepsim vardı sararmış ve eskimiş onları aşagı çöpe indirdim pişman değilim
3 tane de tencere attım içi çizilmiş ve dışları eskimişti
Şuan sadece 1 tepsim 2 tencerem kaldı
Ufak ufak eşya azaltmaya çalışacagım inşaAllah
Kıyafetleri ne yapacagımı bilemiyorum sadece

Peki 1 tepsi ve 2 tencere yetiyormu size eleştirmek için değil, merak ettigimden soruyorum.
Bilmiyorum bugün az önce attım
Tek çeşit yemek ve çorba yaparım pilav tencerem ayrı birde düdüklüm var
Tepsiyi de yeni almıştım misafire kulanıyordum kahvaltı dışında çay içmiyoruz kahveyi kupada içiyoruz altlarına tabaklık gibi supla kullanıyorum
Yetmezse yenisi alacagım bütçe ayırıp yaşayıp görecegim

Peki 1 tepsi ve 2 tencere yetiyormu size eleştirmek için değil, merak ettigimden soruyorum.
Sürekli olarak yetmez sanırım ama bı kere bı yaz 3 günlüğüne gitmiştik yazlık bı yere 3 tane plastik kap bı tane 25 cm lik celik tava ile 3 gün idare ettik istediğimizi pişirdik falan 3 gunbizi idare ettim

Ama bı kaç çeşit yemek için yeterli gelmez sanırım

Bende evde n kolay kolay bişey atamıyorum :/

Sürekli olarak yetmez sanırım ama bı kere bı yaz 3 günlüğüne gitmiştik yazlık bı yere 3 tane plastik kap bı tane 25 cm lik celik tava ile 3 gün idare ettik istediğimizi pişirdik falan 3 gunbizi idare ettim

Ama bı kaç çeşit yemek için yeterli gelmez sanırım

Bende evde n kolay kolay bişey atamıyorum :/
Çok misafir kabul etmiyorum 6 7 aydır gelenlere fırında tavuk çorba börek pilav bir çeşit yemek çıkarıyorum bilmiyorum umarım yeter
Çok eskimişlerdi attım normalde asla atamam

Çok misafir kabul etmiyorum 6 7 aydır gelenlere fırında tavuk çorba börek pilav bir çeşit yemek çıkarıyorum bilmiyorum umarım yeter
Çok eskimişlerdi attım normalde asla atamam
Gaza gelip atarak bayağı toparlamıştim evimi şuan en az 3 cop poşeti atılacak kıyafet var bı çoğu kullanılabilir halde kıyamıyorum biraz konu dışı oldu ama :(

Gaza gelip atarak bayağı toparlamıştim evimi şuan en az 3 cop poşeti atılacak kıyafet var bı çoğu kullanılabilir halde kıyamıyorum biraz konu dışı oldu ama :KK43:
Ben kıyafete çok para vermem 4 tane kişiliğim 3 gündeliğim var(2 yılda 1 yeniliyorum)
Evde askılı tşört ve tayt- pijama tarzı giyiyorum genelde
Ama eşim ve oglumun kıyafeti bir hayli fazla
Eşimi hergün olmasada temiz giysin istiyırum
Oglumuda aynı
Ama daralan küçülen eskiyen baya var bizdede

Son düzenleme:
Ay titizim ama temiz değilim mi ne :-)

Şaka bir yana, boşverin. Bunu yapmayalar var. Evden kaynaklanıyor, eşyadan kaynaklanıyor. Temizlesen de temiz durmuyordur.

Geçen tuvaletteki çöpü mutfakta kullanayım diyen konu okumuştum :kusmuk:

Çok temiz olan bazı kadınlara bakıyorum ama tiksinti verecek şeyler yapıyorlar.

Mesela hemşire bir arkadaşım evime gelip temizlikten dem vurur, kendini över över. Ben de bazen dağınık olurum, temizdir ama dağınıktır. Ona kahvaltıya gitmiştim. Mutfak çöpünü yıkadı sonra o suyla tabak yıkadı :kusmuk: O çok konuşanlara bakmak lazım. Evime temizlikçi çağırdım kadın diğer odaları sildiği bezle mutfağı silmeye kalkmıştı, kızmıştım.

Yani her yere değdirdiğin bezle mutfağı temizleyeceksen hiççç temizleme. Mutfakfaki ketılda su ısıtıp klozete dökeceksen yapma. Bunlara şahit oldum ben. O yüzden siz kendi sağlığınız için temiz olun yeter. Kadın elini yıkamadan hamur yapıyor, sonra "bınım ivim çıkk tımız" diyor.
Aynn öyle vallaha:KK9: temizim diyenleri de görüyoruz:işsiz:

Back