• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar neye göre titiz yada temiz oluyor?

Kusur bulmak isteyen her türlü bulur.kafana göre takıl bence.hem ne kadar ayip gittigi yemek yedigi yerin pisliginden temizliginden bahsetmek
Demi dün gece gaza gelip whatsapp durumuma yazdım benim evime benim için gelin temizliğimi kişiliğimi eleştirmek için değil diye ...görmesi gerekenler görmüş şükür
Eşimde bak gördünmü yapabiliyorsun dedi

Ben bekarken bir komsumuz vardi. Evde sulari kesik diye gozlerimin onunde banyo kovasindan,banyo tasiyla su alip yemege ekledi.Gorunce gozlerim yuvalarindan cikti. Evlerine nadir giderdim zaten ama olaydan sonra benim icin bitti
Yok ben yemek konusunda çok çok dikkat ederim fazla takıntılıyım

mutfakta diş fırçalayanı görmedim ama şu evin içinde ayakkabı çıkarma mevzusuna gıcığım.
Onu ben de görmedim.

Dün marketten gelmiş poşetlerle eve girmeye çalışıyordum.
Karşı komşu kapıyı açtı,kocası geldi sonra.
Adam içeri daldı direkt ayakkabıları ile,e az önce karısı duruyodu orda çorap ile :olamaz:

Öf yaa valla yeri geldi diye ben de içimi döküp durdum konuya ama...
Çok dertliyim bu konularda :KK43:
Kendi evime sokmuyorum elbette ama başkasına gidince napıcamı şaşırıyorum bazı evlerde:ruh:

Ben bekarken bir komsumuz vardi. Evde sulari kesik diye gozlerimin onunde banyo kovasindan,banyo tasiyla su alip yemege ekledi.Gorunce gozlerim yuvalarindan cikti. Evlerine nadir giderdim zaten ama olaydan sonra benim icin bitti
Neaaaaa? Valla neler gorcem neler okuycam daha : ( gerci bi konuda okumustum.. yerleri sildigi legende hamur yogurandan sonra niye sastiysam.

Buarada etek alti filan toz oluyo evet en guzel cozum pantolon giymek dar olanlardan. Kapali olan uzun tunikle giyer acik olan istedigiyle giyer. Ben yillardr pantolon giyiyorum. Aldigim etekler var ama dolapta bekliyo. Pek pratik gelmiyo bana zaten. Yaz mevsiminde toz oluyo kis mevsiminde islaniyo.

Onu ben de görmedim.

Dün marketten gelmiş poşetlerle eve girmeye çalışıyordum.
Karşı komşu kapıyı açtı,kocası geldi sonra.
Adam içeri daldı direkt ayakkabıları ile,e az önce karısı duruyodu orda çorap ile :olamaz:

Öf yaa valla yeri geldi diye ben de içimi döküp durdum konuya ama...
Çok dertliyim bu konularda :KK43:
Kendi evime sokmuyorum elbette ama başkasına gidince napıcamı şaşırıyorum bazı evlerde:ruh:
İki evde gördüm,bir taraftan da dişlerine ne kadar da iyi baktığını,temizliğe önem verilmesi gerektiğini anlatıyordu:olamaz:

Neaaaaa? Valla neler gorcem neler okuycam daha : ( gerci bi konuda okumustum.. yerleri sildigi legende hamur yogurandan sonra niye sastiysam.

Buarada etek alti filan toz oluyo evet en guzel cozum pantolon giymek dar olanlardan. Kapali olan uzun tunikle giyer acik olan istedigiyle giyer. Ben yillardr pantolon giyiyorum. Aldigim etekler var ama dolapta bekliyo. Pek pratik gelmiyo bana zaten. Yaz mevsiminde toz oluyo kis mevsiminde islaniyo.
Ya gercekten igrenc o nu bende okumustum. Simdi asil benim kabusum yaz geliyor.Millet terli vucuduna sıkıp parfumu toplu tasimaya biniyor.Dus alip hafif deodorant sıkmak cok mu zor.Hele genc kizlar aliyor agır cakma parfumleri Allah Allah.

Ya gercekten igrenc o nu bende okumustum. Simdi asil benim kabusum yaz geliyor.Millet terli vucuduna sıkıp parfumu toplu tasimaya biniyor.Dus alip hafif deodorant sıkmak cok mu zor.Hele genc kizlar aliyor agır cakma parfumleri Allah Allah.
Ya evet toplu tasima cok kotu..hele kokan amcalar amcalar teyzeler oluyo bazen.. Ya Rabbim burnumun diregi kirilaydi dediim anlar oluyo. sicak havalarda gezerken filan restoran onunden bile gecesim gelmiyo nerdeyse burnuma hersey kokuyo : (

Ben sırf o yüzden yürümeyi tercih ediyorum bayılacak gibi oluyorum baş agrım başlıyor

eski eşyalar evi kotu gosterebilir ne kadar temizlesenizde ... pis omaniz icin mutfak yag baglamali.caydanliklarin yuzu pislikten gorunmuyorsa ben yemek yerken midemi bulandirir ...bir yere misafirlige gttm kanepe ustu ekmek kirintisi hep...mutfaga girdim caydanlik yagdan gorunmuyr ...banyosuna girdim temiz esya koyacak yer yok her yer pislik... kafayi yiyecektim..yerler ekmek kirintisi doluysa pissiniz benim acimdan:) kadin yere yag sicradi viledayla sildirdi...en son dayanamadm yag cozucu yokmu dedim...viledaya yag bulasti kriz gcirecektm :KK34:

Ben ev işlerini pek önemsemem gücümün yettigi kadar yaparım.ne kadar temizlesekte ev işi nankör zaten.ama ayda yilda bir cam ve derin temizlik icin temizlikci alirim.cam silmeyi sevmem.

Ber ra Ber ra söyleyen oldu mu bilmiyorum ama eski ev temizliği hiç göstermiyor. İmkanınız varsa biraz daha bakımlı bir eve taşının. Ya da kirayı biraz daha arttırmayı teklif edip ev sahibinden yaptırmasını rica edebilirsiniz.

Back