Temizliğin özellikle son yıllarda çok abartılarak gözümüze sokulan bir şey olduğunu düşünüyorum. Bu da satış hedefli bir sektör sonuçta.
Ben, siz, şu anda bu foruma üye birçok kadın müthiş hijyenik şartlardaki bir ev ortamında, bebiş deterjanlarıyla yıkanmış giysiler giyerek, mis kokulu temizleyicilerle silinmiş steril evlerde büyümedik. Zaten doğrusu da bu değil. Şu dönemde biraz daha dikkat etmeyi anlarım ama fazlası gereksiz.
Robot süpürgem var, nereyi lazımsa orayı süpürür, canım isterse bir de sildiririm, içine de sadece sirkeli su koyuyorum. 1,5 yaşında kızım var, durduk yere kimyasal yalatmaya gerek yok. Çamaşırlarımız çiçek gibi kokmaz çünkü yumuşatıcı da kullanmıyorum. Evimizde toz da olur, dağınıklık da olur. Yuvarlanıp gidiyoruz tozumuzla falan.
Çorap ütülemeye yorum yapamıyorum o nasıl bir işsizlik, eşim şantiyede beyaz yaka çalışır, yönetici pozisyonunda olmasına rağmen tshirtünü vs bile ütülemem. Asarken düzgün asıyoruz, alıp giyiyor. Mis.
Çocuğunuzla verimli vakit geçirdiğinizi de düşünmüyorum, insanın vakti kalsa enerjisi kalmaz her gün neden 2 çeşit yemek?
Bakın hepimiz öleceğiz, geriye sizden hatıra olarak toz bezi, elektrik süpürgesiyle gezen bir anne mi kalsın kızınıza?
Misafire dökülen saçını topla demek benim için nirvana bu arada. Bilerek atılmamış, fark edilmeden oturduğum kanepeye düşmüş bir saç telimi daha ben oradayken "ay canım dur bir dk" temizleyip almaya çalışan biri olmuştu. Elbette bir daha gitmedim evlerine. Karşıdan bakınca titiz değil adapsız duruyor benim için böyle şeyler.