Etekler ve pardesünün yerleri süpürmemesi gerekiyor zaten dini temizlik bakımından namaz kılındıgı için eleştirinizde haklısınız ben namaz kılmıyorum ama bu yüzden dikkat eden bir çok teyzem var çevremdeTesetturlu insani elestirmiyorum ki. Pardesusu asiri uzun olan insanlari elestiriyorum. Mesajimdan anlasilmasi gereken budur siz dogru sekilde algilayamamissiniz.
Ne kadar guzel, benim cevrem maalesef dikkat etmiyor hic. Yani bir pardesuyu boyuna gore yaptirmak zor degil.Etekler ve pardesünün yerleri süpürmemesi gerekiyor zaten dini temizlik bakımından namaz kılındıgı için eleştirinizde haklısınız ben namaz kılmıyorum ama bu yüzden dikkat eden bir çok teyzem var çevremde
Ben pardesü giymiyorum kapri şeklinde yada diz altı giyiyorum haklısınızNe kadar guzel, benim cevrem maalesef dikkat etmiyor hic. Yani bir pardesuyu boyuna gore yaptirmak zor degil.
Umumi tuvaletleri evinizin tuvaletini bıraktığınız gibi bırakıyosanız temizsinizdir.Umumi tuvaletin anasını ağlatıyor ama eviniz bal dök yalaysa üzgünüm sadece gösterişçisiniz.
Olabilir aslındaeşyaların yerlerini değiştirseniz belki geçici bi süreliğine rahatlarsınız.
Direkt yüzüme demiyorlar duydum bi kaç yerde konuşmuşlar çocuklar oldugu gibi anlatıyorlar
Bana bunu diyenlerin sarı mutfak bezleri mutfaga girer girmez kokusuyla bayıyor ve acayip yaglı
Evlerinde çocuk yok yada okul çagında çocukların ayrı odaları var asla odaları dışında oyun oynayamazlar mutfak masaları var evleri ve eşyaları yeni
Büyük temizlikte ya temizlikçi tutuyorlar yada yakınlarından yardım
Haftada 1mutfak bezlerimi beyaz sabunlu suda kaynatırım
Cam silme ve toz alma bezlerim ayrıdır çamaşırlarla beraber atmam makineye
Çaydanlıklarımı haftada 1 cifle o yoksa karbonatla silerim
Tahta kaşıklarımı ayda 1 kez kaynatırım
Ama pismişim
Çocuk varken temiz ve dagınık olmayan ev hayal gibi :)Anladim . Ev yaptığıniz iside göstermez. Ama tabiki cocuklu evler cogunlukla daginik olabiliyor
Bilmiyorum bugün az önce attımPeki 1 tepsi ve 2 tencere yetiyormu size eleştirmek için değil, merak ettigimden soruyorum.
Sürekli olarak yetmez sanırım ama bı kere bı yaz 3 günlüğüne gitmiştik yazlık bı yere 3 tane plastik kap bı tane 25 cm lik celik tava ile 3 gün idare ettik istediğimizi pişirdik falan 3 gunbizi idare ettimPeki 1 tepsi ve 2 tencere yetiyormu size eleştirmek için değil, merak ettigimden soruyorum.
Çok misafir kabul etmiyorum 6 7 aydır gelenlere fırında tavuk çorba börek pilav bir çeşit yemek çıkarıyorum bilmiyorum umarım yeterSürekli olarak yetmez sanırım ama bı kere bı yaz 3 günlüğüne gitmiştik yazlık bı yere 3 tane plastik kap bı tane 25 cm lik celik tava ile 3 gün idare ettik istediğimizi pişirdik falan 3 gunbizi idare ettim
Ama bı kaç çeşit yemek için yeterli gelmez sanırım
Bende evde n kolay kolay bişey atamıyorum :/
En azından yenilerine yer açılmış oldu al koy taksit taksit odersin yenisinideÇok misafir kabul etmiyorum 6 7 aydır gelenlere fırında tavuk çorba börek pilav bir çeşit yemek çıkarıyorum bilmiyorum umarım yeter
Çok eskimişlerdi attım normalde asla atamam
Gaza gelip atarak bayağı toparlamıştim evimi şuan en az 3 cop poşeti atılacak kıyafet var bı çoğu kullanılabilir halde kıyamıyorum biraz konu dışı oldu amaÇok misafir kabul etmiyorum 6 7 aydır gelenlere fırında tavuk çorba börek pilav bir çeşit yemek çıkarıyorum bilmiyorum umarım yeter
Çok eskimişlerdi attım normalde asla atamam
İnşaAllah canımEn azından yenilerine yer açılmış oldu al koy taksit taksit odersin yenisinide
Ben kıyafete çok para vermem 4 tane kişiliğim 3 gündeliğim var(2 yılda 1 yeniliyorum)Gaza gelip atarak bayağı toparlamıştim evimi şuan en az 3 cop poşeti atılacak kıyafet var bı çoğu kullanılabilir halde kıyamıyorum biraz konu dışı oldu ama
Aynn öyle vallahaAy titizim ama temiz değilim mi ne
Şaka bir yana, boşverin. Bunu yapmayalar var. Evden kaynaklanıyor, eşyadan kaynaklanıyor. Temizlesen de temiz durmuyordur.
Geçen tuvaletteki çöpü mutfakta kullanayım diyen konu okumuştum
Çok temiz olan bazı kadınlara bakıyorum ama tiksinti verecek şeyler yapıyorlar.
Mesela hemşire bir arkadaşım evime gelip temizlikten dem vurur, kendini över över. Ben de bazen dağınık olurum, temizdir ama dağınıktır. Ona kahvaltıya gitmiştim. Mutfak çöpünü yıkadı sonra o suyla tabak yıkadıO çok konuşanlara bakmak lazım. Evime temizlikçi çağırdım kadın diğer odaları sildiği bezle mutfağı silmeye kalkmıştı, kızmıştım.
Yani her yere değdirdiğin bezle mutfağı temizleyeceksen hiççç temizleme. Mutfakfaki ketılda su ısıtıp klozete dökeceksen yapma. Bunlara şahit oldum ben. O yüzden siz kendi sağlığınız için temiz olun yeter. Kadın elini yıkamadan hamur yapıyor, sonra "bınım ivim çıkk tımız" diyor.
İyi taktikmiş :)İnşaAllah umudum taşınmaktan yana ama bilmiyorumBence ordan taşının... eğer eşim temizliğine laf ederse pardon da eski evde yaptığım temizlik görünüyor mu sanki diye üste çıkın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?