Demi dün gece gaza gelip whatsapp durumuma yazdım benim evime benim için gelin temizliğimi kişiliğimi eleştirmek için değil diye ...görmesi gerekenler görmüş şükürKusur bulmak isteyen her türlü bulur.kafana göre takıl bence.hem ne kadar ayip gittigi yemek yedigi yerin pisliginden temizliginden bahsetmek
Neden kiAayyyyy sen gibi kaynanam olmasin Allahımmmmm
Yok ben yemek konusunda çok çok dikkat ederim fazla takıntılıyımBen bekarken bir komsumuz vardi. Evde sulari kesik diye gozlerimin onunde banyo kovasindan,banyo tasiyla su alip yemege ekledi.Gorunce gozlerim yuvalarindan cikti. Evlerine nadir giderdim zaten ama olaydan sonra benim icin bitti
Canim zaten senin icin soylemedim. Sen zaten bana gore pis degilsin.Yapilan isi esyalarim gostermiyorYok ben yemek konusunda çok çok dikkat ederim fazla takıntılıyım
Teşekkür ederim ❤Canim zaten senin icin soylemedim. Sen zaten bana gore pis degilsin.Yapilan isi esyalarim gostermiyor
Aayyyyy sen gibi kaynanam olmasin Allahımmmmm
Ben bekarken bir komsumuz vardi. Evde sulari kesik diye gozlerimin onunde banyo kovasindan,banyo tasiyla su alip yemege ekledi.Gorunce gozlerim yuvalarindan cikti. Evlerine nadir giderdim zaten ama olaydan sonra benim icin bitti
Aklima geldikce icim kalkiyor. Gozlerimle gormesem inanmicam
Onu ben de görmedim.mutfakta diş fırçalayanı görmedim ama şu evin içinde ayakkabı çıkarma mevzusuna gıcığım.
Neaaaaa? Valla neler gorcem neler okuycam daha : ( gerci bi konuda okumustum.. yerleri sildigi legende hamur yogurandan sonra niye sastiysam.Ben bekarken bir komsumuz vardi. Evde sulari kesik diye gozlerimin onunde banyo kovasindan,banyo tasiyla su alip yemege ekledi.Gorunce gozlerim yuvalarindan cikti. Evlerine nadir giderdim zaten ama olaydan sonra benim icin bitti
İki evde gördüm,bir taraftan da dişlerine ne kadar da iyi baktığını,temizliğe önem verilmesi gerektiğini anlatıyorduOnu ben de görmedim.
Dün marketten gelmiş poşetlerle eve girmeye çalışıyordum.
Karşı komşu kapıyı açtı,kocası geldi sonra.
Adam içeri daldı direkt ayakkabıları ile,e az önce karısı duruyodu orda çorap ile
Öf yaa valla yeri geldi diye ben de içimi döküp durdum konuya ama...
Çok dertliyim bu konularda
Kendi evime sokmuyorum elbette ama başkasına gidince napıcamı şaşırıyorum bazı evlerde
Ya gercekten igrenc o nu bende okumustum. Simdi asil benim kabusum yaz geliyor.Millet terli vucuduna sıkıp parfumu toplu tasimaya biniyor.Dus alip hafif deodorant sıkmak cok mu zor.Hele genc kizlar aliyor agır cakma parfumleri Allah Allah.Neaaaaa? Valla neler gorcem neler okuycam daha : ( gerci bi konuda okumustum.. yerleri sildigi legende hamur yogurandan sonra niye sastiysam.
Buarada etek alti filan toz oluyo evet en guzel cozum pantolon giymek dar olanlardan. Kapali olan uzun tunikle giyer acik olan istedigiyle giyer. Ben yillardr pantolon giyiyorum. Aldigim etekler var ama dolapta bekliyo. Pek pratik gelmiyo bana zaten. Yaz mevsiminde toz oluyo kis mevsiminde islaniyo.
Ya evet toplu tasima cok kotu..hele kokan amcalar amcalar teyzeler oluyo bazen.. Ya Rabbim burnumun diregi kirilaydi dediim anlar oluyo. sicak havalarda gezerken filan restoran onunden bile gecesim gelmiyo nerdeyse burnuma hersey kokuyo : (Ya gercekten igrenc o nu bende okumustum. Simdi asil benim kabusum yaz geliyor.Millet terli vucuduna sıkıp parfumu toplu tasimaya biniyor.Dus alip hafif deodorant sıkmak cok mu zor.Hele genc kizlar aliyor agır cakma parfumleri Allah Allah.
Ben sırf o yüzden yürümeyi tercih ediyorum bayılacak gibi oluyorum baş agrım başlıyorYa gercekten igrenc o nu bende okumustum. Simdi asil benim kabusum yaz geliyor.Millet terli vucuduna sıkıp parfumu toplu tasimaya biniyor.Dus alip hafif deodorant sıkmak cok mu zor.Hele genc kizlar aliyor agır cakma parfumleri Allah Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?