Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

İndiren arkadaşlar upload edebilir mi bizim için :KK56: ayyyyyyy lüften, bir el atın şu işe .

google geçmiş sayfamı taradım ama linki silmişim bulamadım:S torrent insanity yazınca çıkmıyomu kızlar? vala bnde deneme yanılmayla indirdim inanın. su an brazilian butt liftide yaptım kendimi şahane hissediuyrorum 5 saatlik uykum olmasına ragmen şahaneyimm:KK16:

zahiri süpersin canım
bende akşam başlıyorum fit testle
Devam edelim bırakmayalım nekadar yapsak kardır
bana indirdiğin linki atabilirmisin canm isteyenlere onu vereyim?

öğrenci evinde ne kadar yaparım bilmiyorum ama okul açılsada devam ederim:KK8: çünkü çok hafif kaslarım belirginleşti düzensiz yapmış olsamda sporun faydası var be kızlar:KK1: aamaaaa basenin bacakların incelmesi şart çok kısa bi sürede! bunun için napmam gerek extra bilmiyorum işte:KK53:

zahiri sen bizim için upload edemez misin ? Öyle zor birşey değil ,hadi birisi el atsın yaw .:KK55:

zahiri,
ben de merak edenlerdenim, hatta gaza gelip yapmak isteyenlerdenim ama sanırım senden başka kimse inderemedi...
acaba sen cd'ye aktarsan, ve birimize karşı ödemeli kargo ile göndersen, herkes bi diğerine cd'ye atıp yollasa olmaz mı?

ne dersin? :KK17:

[video=youtube;ri4lWzT6LF8]http://www.youtube.com/watch?v=ri4lWzT6LF8&feature=player_embedded[/video]
Fit test video başka bir sitede yazılanları aynen aktarıyorum ah bide link bulup indirebilsek.Ben hala pc başındayım arayıp taramadığım site kalmadı nerdeyse vazgeçmiyorum daha ev işlerim duruyo inat ettim indiremezsem çatlarım şimdi bu ne merak ayol.
Bu programı yapıp sonuç alanların yazdıkları

(30.04'de başladım 113 Kg'dım.
Bugün 22.05 89 kg'a düştüm.
Sabahları normal programı uyguluyorum. Akşamları da Cardio ABS, insane ABS , Upper Body Weight Training veya Max. internal sports training!lerden birini yapıyorum.
Kilo vermemeniz imkansız.)

(hayatınızdan tuzu ekmeği şekeri (kola çikolata dondurma vs) özellikle de fastfoodu çıkarın bu program ile garanti en az 20 kilo verebileceksiniz. Ben yediklerime pek dikkat edemediğim halde 15 16 kilo verdim.)

(Bir tavsiyede ben vereyim. hareketler belirli sürelerde değişiyor. her hareketi mutlaka yapın, o belirli sürelerin son 5 saniyesinde dinlenin. hani bir hareketi sonuna kadar yapayım, sonra ki hareket de dinleneyim, bir sonra ki hareketi tam yaparım demeyin. uzun süre spor yapmayan insan bu programa başladığın da ilk 3 4 gün mumya gibi gezecektir. buna rağmen inat edin bırakmayın. vücut 4 5 güne alışıyor programa.)

(Dostum tabikide fark var 2. haftanın başında istanbula gitmiştim 13 gün sonra izmir'e döndüğümde arkadaşım beni aynı tişört ile görünce tşirtün artık bol gelmeye başlamış demişti. Halbuki kilo vermemiştim ama vücut sıkılaşıyor işte )

(hocam 2.haftanın 3 .günündeyim bugün bende şuana kadar 14 kilo verdim yediğim içtiğim şeylere de dikkat ediyorum ama bu bittikten sonra aylum indirdim ona başlıyacağım. yani bir nevi insanity 2 )

Çoğu yazılanlara göre çok etkili cardio ve yağ yakımı fazla.

zahiri,
ben de merak edenlerdenim, hatta gaza gelip yapmak isteyenlerdenim ama sanırım senden başka kimse inderemedi...
acaba sen cd'ye aktarsan, ve birimize karşı ödemeli kargo ile göndersen, herkes bi diğerine cd'ye atıp yollasa olmaz mı?

ne dersin? :KK17:

bu ağırlıkta kardiyo seni yok eder.. zaten iyice küçüldün:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

[video=youtube;ri4lWzT6LF8]http://www.youtube.com/watch?v=ri4lWzT6LF8&feature=player_embedded[/video]
Fit test video başka bir sitede yazılanları aynen aktarıyorum ah bide link bulup indirebilsek.Ben hala pc başındayım arayıp taramadığım site kalmadı nerdeyse vazgeçmiyorum daha ev işlerim duruyo inat ettim indiremezsem çatlarım şimdi bu ne merak ayol.
Bu programı yapıp sonuç alanların yazdıkları

(30.04'de başladım 113 Kg'dım.
Bugün 22.05 89 kg'a düştüm.
Sabahları normal programı uyguluyorum. Akşamları da Cardio ABS, insane ABS , Upper Body Weight Training veya Max. internal sports training!lerden birini yapıyorum.
Kilo vermemeniz imkansız.)

(hayatınızdan tuzu ekmeği şekeri (kola çikolata dondurma vs) özellikle de fastfoodu çıkarın bu program ile garanti en az 20 kilo verebileceksiniz. Ben yediklerime pek dikkat edemediğim halde 15 16 kilo verdim.)

(Bir tavsiyede ben vereyim. hareketler belirli sürelerde değişiyor. her hareketi mutlaka yapın, o belirli sürelerin son 5 saniyesinde dinlenin. hani bir hareketi sonuna kadar yapayım, sonra ki hareket de dinleneyim, bir sonra ki hareketi tam yaparım demeyin. uzun süre spor yapmayan insan bu programa başladığın da ilk 3 4 gün mumya gibi gezecektir. buna rağmen inat edin bırakmayın. vücut 4 5 güne alışıyor programa.)

(Dostum tabikide fark var 2. haftanın başında istanbula gitmiştim 13 gün sonra izmir'e döndüğümde arkadaşım beni aynı tişört ile görünce tşirtün artık bol gelmeye başlamış demişti. Halbuki kilo vermemiştim ama vücut sıkılaşıyor işte )

(hocam 2.haftanın 3 .günündeyim bugün bende şuana kadar 14 kilo verdim yediğim içtiğim şeylere de dikkat ediyorum ama bu bittikten sonra aylum indirdim ona başlıyacağım. yani bir nevi insanity 2 )

Çoğu yazılanlara göre çok etkili cardio ve yağ yakımı fazla.
o topiği bende baştan sona okudum

bu defa oldu sanırım

1, uTorrent İndir - Torrent Dosya İndirici Program - Tamindir bu sayfaya girip HEMEN İNDİR tıkla ve bilgisayarına önce torrent yükle
2, Beachbody.com - Shaun T - Insanity Deluxe - 7 Torrent Download Locations bu sayfaya gir ve torrent.net olanı tıkla karşına cıkan sayfada da download torrent tıkla
8gb

Bende aynı yerden ama başka torrent hound dan indirmeye başladım.Bu seferde yeterli disk alanı yok diyo.Neyse bende zayıflamak veya küçülmek istemiyorum ama bacakları fena yakıyo gördüğüm kadarıyla bide karın çalışsam yeter.

bu defa oldu sanırım

1, uTorrent İndir - Torrent Dosya İndirici Program - Tamindir bu sayfaya girip HEMEN İNDİR tıkla ve bilgisayarına önce torrent yükle

2, Beachbody.com - Shaun T - Insanity Deluxe - 7 Torrent Download Locations bu sayfaya gir ve torrent.net olanı tıkla karşına cıkan sayfada da download torrent tıkla

8gb

kayra,
kaç dk. sürdü..benim iş yeri indirme işlerine izin vermiyo, websence geliyo :KK43:
eşimden isticem, çok uzun sürüyosa hiç istemeyeyim.

senin 3 çocukla o işi yapman zaten zor olur be kayracım.
ama belki şu Vimeo, Your Videos Belong Here sitesi var ya
oraya üye olup, upload edebilirsin :KK66:
ordan indirmesi de kolay oluyor, shredleri de öyle yapmıştık hatırlarsan

site ingilizce, eğer sen yada zahiri yaparım derseniz size adım adım aktarmaya çalışırım (websence araya girmediği sürece) hatta bence movenius da yapabilir :KK66: onun engeli çengeli yok nassı olsa :KK66:

site ingilizce, eğer sen yada zahiri yaparım derseniz size adım adım aktarmaya çalışırım (websence araya girmediği sürece) hatta bence movenius da yapabilir :KK66: onun engeli çengeli yok nassı olsa :KK66:

benim şu indirmem bitsin yapmaya calışalım

ogltkn ya msj kutunu boşalt yada profilime bi bak kayra sende bak benim profile malum albümüme :KK70:

X