bende daha bugün gördüm bu topiği hiç bilemiyorum:) bende call gibi sakin egzersizler yapamıyorum hızlı enerjik bişeyler olması gerek denemeye değer inşallah emeklerimizin sonucunu alırız:)
Call çok sıkıcı gelmeye başladıbu da ağır gelebilir .
ben indiremedim kayra'nın verdiği linkte denedim indirme sonunda hata verdi iyi ilerliyodu sonrasında cd bozuk gibi hata verdi olmadı.İndirdiğiniz linki banada gönderebilir misiniz kızlarİndirmeyi başardığınıza göre pazartesii başlıyoruzz dimiiii
yanlış anlamazsanız bir şey soracağım, merak ediyorum l carnitinil carnitine süper bişey tavsiye ederim...
ben indiremedim kayra'nın verdiği linkte denedim indirme sonunda hata verdi iyi ilerliyodu sonrasında cd bozuk gibi hata verdi olmadı.İndirdiğiniz linki banada gönderebilir misiniz kızlar
bence başarabiliriz canım ilk 1 hafta sürünüceğimiz kesin ama böyle bi vücut için değer bence :) zamanla alışılır bu tempoyada
Canim yapanlarinda bel oyuntusu hic olusmamis.
Bilmemki bi çoğunun var aslında :44:
Bence bel oyuntusu birazda vücut tipiyle alakalı Jillianda bile hiç bel oyuntusu yok tahta gibi vücudu
Jilliani level 2 de birakmistim .fenali kol kasi yapmistim onun sayesindeumarim bu da oyle olmaz.
Hadi arkadaslar indirip ,baslayalim .
Linkleri kimde var .
yanlış anlamazsanız bir şey soracağım, merak ediyorum l carnitini
bir yerde okumuştum placebo etkisinden başka bir şey değil diye..
araştırdım bayağı zararı yokmuş
ama çok faydasını gördüm, süper, hüper diyenlerde mevcut..
fiyat olarakta pahalı ve sadece spor yaparken kullanılıyor
tam olarak sporda dayanıklılık mı sağlıyor yoksa yağ yakımını mı kolaylaştırıyor..
siz nasıl bir yararını gördünüz?
Cnm l.carnitin kullananlardan biride benim etkisi çok çok iyi.Ben daha önce kreatin de kullandım l.carnitin ve kreatinden maximum performans sağladım.Kesinlikle sporda dayanıklılık sağlıyo.Şimdi yeniden kreatin aldım yanına da tekrar iki ürün almayı düşünüyorum.Ya amino energy, quenzim Q10 l.carnitin yada optimum women vitamin tableti.Başka türlü dayanmak zor oluyo.yanlış anlamazsanız bir şey soracağım, merak ediyorum l carnitini
bir yerde okumuştum placebo etkisinden başka bir şey değil diye..
araştırdım bayağı zararı yokmuş
ama çok faydasını gördüm, süper, hüper diyenlerde mevcut..
fiyat olarakta pahalı ve sadece spor yaparken kullanılıyor
tam olarak sporda dayanıklılık mı sağlıyor yoksa yağ yakımını mı kolaylaştırıyor..
siz nasıl bir yararını gördünüz?
Helal olsun sana bana da linkini gönderirmisin cnm.Kaç gündür uğraşıyorum olur olmaz şeylerde indi.Nerdeyse torrent dışında bir kaç indirme programı daha eklendi tabi.7de uyandım bu egzersizleri yapabilmek için kızlar o kadar sert ve nefes nefese bırakıyorki sadece 16 dk dayanabildim!! dinleniyorum kalp atışlarım felaket hızlandıbilmiyorum ya ilk gün hamlığı yada şaka maka bu bnm canıma okuyo