Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Sen bilirsin canım ikisi de çok etkili programlar, dediğim gibi sabah erken kalkabilirsin ben yaptım ki ben günde 1o saat uyurdum :) Bahaneleri biz üretiyoruz isteyince bal gibi oluyor

Bugun itibariyle ben de başlıyorum bu programa. Normalde zaten düzenli treadmil bazen leslie sansone sıklıkla pop pilates zaman zaman tara stiles yoga yapıyorum. Bide bunu deneyelim bakalım, ölçülerimi not ettim, 60 gün dayanabilirsem değişimi ve yorumumu yazarım inşallah:)

gene ben programa haftaya ptesi yada salı başlamaya karar verdim. Ama şu programın altında yazan şunları değiştirebilirsiniz falan ne oluyor? bir de Upper Body Weight Training diye birşey de var o neden var

Merhaba canım :) Çok zorluyor bunu bilerek başla, kondisyonun vardır gerçi senin spora aşinasın ama gerçekten akıl karı değil bu insanity adı üstünde
gene ben programa haftaya ptesi yada salı başlamaya karar verdim. Ama şu programın altında yazan şunları değiştirebilirsiniz falan ne oluyor? bir de Upper Body Weight Training diye birşey de var o neden var
Canım şimdi iki tane karın videosu var bunlardan Cardio Abs 16 dakika Insane Abs ise çok daha uzun ve zor, cardio abs yerine insane abs yapabilirsin istersen; ya da Max Interval Sports Traning ile Core Cardio Balance Recovery Week'te yapacağın videolar ikisinden birini seçiyorsun MIST yaklaşık 1 saat CCB ise 35 dakika ve tabiki MIST'ye göre çok daha kolay Kendini zorlamak istersen yapabileceğin diğer programlar yani. Upper Body Weight ise programın takvimi içinde olmayan ekstra bir program ağırlıklarla çalışıyor üst vücudu şekillendirmek için sanırım ama çok da zaruri değil :)

teşekkürler canım sanırım zorlayıcı olanları yapabilirim ben öyle düşünüyorum

Rica ederim canım ama ilk haftalarda ilk karın videosunu yapmanı tavsiye ederim, kendini hemen zorlama zaten program yeterince zor

dogru haklısın valla aslında hala kararsızım başlamakta. sonuçlarını çok merak ediyorum. hayal ettiğim gibi mi acaba. kilo fazlası olanlarda çok fazla etkili biliyorum ama benim o kadar kilo fazlam yok nasıl bi etkisi olcak acaba

size birşey danışmak istiyorum 40 kilo verip 85 kiloyum şu an . Vücudumda biraz deformasyon oldu ama verilen kiloya göre olmadı da sayılır=) Hem kilo vermek hemde sıkılaşmak için insanty doğru bir tercih mi? yoksa jillian gibi bir tercih mi yapmalıyım? Bir de ben focus t25 i düşünüyordum insanity ürkütüyordu beni. Bu kiloda önerebilir misiniz?

Ben 82'den 75'e düştüm canım şuan 8. haftamı bitirmek üzereyim Belki çok muazzam bir kilo değil ama ne bir sarkmam var ne de incelmemiş bir yerim. Tüm vücuda etki ediyor. Bir forumda okumuştum kadın 4 k,lo vermiş sadece ama iki beden incelmiş, beni görenler de hiç de öyle 7 kilo vermiş gibi durmuyorsun diyor. Etkisi paha biçilemez Belki fotoğraf da atarım etkisini görmen için :)
Canım harika kilo vermişsin tebrik ediyorum seni Insanity vücudu sarkma olmadan kilo verdirip sıkılaştırıyor ki bence senin sorununa da bir numaralı çözüm olur. Ancak kondisyonun nasıl çok zorluyor çünkü. Ben bırakmak zorunda kalmıştım geçen sene çünkü kaval kemiklerimin etrafındaki kaslar zayıf olduğundan onca hoplamaya zıplamaya dayanamamıştı ve yürüyemez hale gelmiştim. O zaman 82-83 kilo civarındaydım. Yaklaşık bir sene boyunca ara ara 2 hafta sporlar yaparak da olsa bacak kaslarımı güçlendirdim, kilomda 2 aşağı 2 yukarı çıkıp çıkıp durdu Başladığımda yine 82 kiloydum ama o eski bacak ağrılarımın hiçbiri yoktu, çok mutluyum hareketleri ağrısız sızısız yapıyorum ama zorluğu hiç değişmiyor tabiki, her geçen gün biraz daha zorluyorsun kendini çünkü. Şuan 75 kiloyum ve beni her gören çok daha zayıf göründüğümü söylüyor
Jillian'ı hiç yapmadım ama Insanity'den az zorluk olarak bir tık aşağıdadır ve başlangıç/ısınma için mükemmel olur. Bir ay Jillian yaparsan Insanity'e daha iyi başlarsın, hem de kondisyonun ciddi şekilde gelişir hem de kemik ağrılarından bırakmak zorunda kalmazsın canım

Ben focus t25 yaptım kısa bir süre devam etmedim üşengeçliğimden
İtiraf etmeliyim ki insanity çok ürkütüyor. İlk önce focus u bitirip sonra insanity mi denesem jillian slim mi denesem belirsizim. Çünkü bir grupla beraber devam etmek istiyorum tek başıma olmaktansa=)
Bu arada hem teşekkür ederim hemde tebrik ederim senide =) insanityi sürdürmek herkesin harcı değil=)

Teşekkür ederim canım çok sağ ol Ben de çok zorlanıyorum 8. hafta bitecek neredeyse ama gerçekten zor kimse çok kolay diyemez bu egzersiz programına. Benim sana tavsiyem Jillian yap sen yapmadım ama okuduklarıma göre gerçekten kondisyon arttıran bir yapısı var, hem de Jillian yapanların grubunda epey üye var :) Focus T25 etkilidir muhakkak ama Shaun T'nin hiçbir programının Insanity kadar etkili olmadığını söylüyorlar. Ya da Turbo Fire da yapabilirsin ben bu set Insanity'den sonra birkaç tur daha yapmayı düşünüyordum ama biraz ara vermem gerekecek sanırım sıkılmaya başladım çünkü videolardan Insanity biter bitmez Turbo Fire'a başlayacağım, Chalene de Shaun T gibi motivasyonunu yüksek bir hoca, Turbo Fire'ı bitirdikten sonra bir tur daha Insanity yapmayı planlıyorum

haydi bakalım seni merakla izleyeceğim =) simdi slim in 6 ya başlamaya karar verdim jillian gibi o da kondisyon arttırıyormuş. sonra bir gün insanity e geçeceğim=) bakarsın senin birdaha ki insanty zamanında bende denk gelirim=)

Pes etmezsem denk geliriz belki canım kolay gelsin sana şimdiden kafana bir şey takılırsa her zaman burdayım

çok iyi olur valla sevinirim

Teşekkür ederim canım :) Herkes aynı şeyi söylüyor sanki bir 10-15 kilo vermişssin gibi diyorlar sporun etkisi cidden yadsınamaz :) 1 haftam kaldı 74'e düşerim diye diye düşünüyorum :) Sonra komple before-after fotosu hazırlayacağım hafta hafta :) Asıl değişimi 2. ayda yaşadım :)

maşallah diyelim nazarlar değmesin=)
Tatlım peki hareketleri hakkını vererek yaptın mı ? yoksa yapamasanda bu şekilde faydası oldu mu?

maşallah diyelim nazarlar değmesin=)
Tatlım peki hareketleri hakkını vererek yaptın mı ? yoksa yapamasanda bu şekilde faydası oldu mu?
Amin amin Şimdi şöyle bir gerçek var canım oradakiler sporcu onların bile canı çıkıyor, onlar bile pes ediyor bazen :) Hareketlerin %100'ünü yaptım desem yalan söylemiş olurum İlk ay hareketlerin %80-%90'ını yaptım hatta ilk ayın son haftası sadece şınavları tam yapamıyordum ama ikinci aya geçince hareketleri yapabilme kapasitem düştü az çok şuan hareketlerin %70-%80'ini yapabiliyorum. Hareketlerin hepsini yaparak vermedim bu kiloyu. Zaten Shaun T de çoğu yerde önemli olan hız değil sayı değil ne kadar yukarı zıpladığınız falan diyor oradakilerin hepsi terminatör hem hızlı hem doğru yapıyorlar ama tabiki ben onların hızında yapamıyorum atıyorum onlar 40 yapıyorsa ben 30-35 yapıyorum Ben setlerdeki hareket sayımı arttırmaya çalışıyorum atıyorum ilk set 20'yse, ikinci sette en az 21, son sette en az ikinci sette yaptığımın bir fazlasını yapmaya çalışıyorum. Bir de herkesin zorlandığı hareket farklı mesela benim kalça-basen problemim var o yüzden lunge, squat gibi hareketler beni çok zorluyor, Shaun T de sağolsun squatı 100 türlü şekle sokmuş
Yani önemli olan hareketleri doğru yapmak ve kendinle rekabete girmek, ben böyle yaptım bırakmadım. Asla onların hızına yetişmeye çalışmadım 82 kiloyken başladım ben şişko patatestim-ki hala öyleyim-ordakilerin hızına sayısına yetişmem imkansızdı. Ama kendimi, kendime göre zorladım benim sanırım Insanity'i bırakmamı sağlayan şey bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…