Insanity P90x'ten daha çok efor sarfettiriyor o yüzden emin ol Insanity daha zor :) Ben P90x yapmadım ama Insanity'yi bitirip P90x yapanlar, insanityden daha kolay olduğunu söylüyorlar :) Ben onların yalancısıyım
Insanity'de Shaun T hareketleri maksimum 6 saniye gösteriyor mola yok hiç, P90x'te hareketleri güzelce anlatan Tony Horton var bu da sana mola oluyor yani :) Bazen bırakasım geliyor videonun ortasında canımı çıkarıyor çünkü :) P90x tüm vücudu çalıştıran Insanity'e göre daha tam bir program bana göre. P90x değişimleri çok daha iyiydi canım ben baktığımda :) Ben bir 15 kilo daha verirsem hemen başlayacağım :)
Canım ister P90x ister Insanity olsun azmin olursa bitirebilirsin ancak ben bundan önceki sene iki kere başlayıp bıraktım Insanity'i şevk varsa eylem de olmalı, kilo vermek istiyoruz ama bakalım o kiloları vermek için yeterince çaba göstermeyi göze alabiliyor muyuz? Benim sınavlarım Insanity'nin 5. haftasında başladı arkadaşlarım mola ver dedi sporla sınav aynı anda yapılmazmış, ikisinden birini aksatırmışım. İnan ki öyle olmadı sabah 5:30'ta kalkıp yaptım, insan isteyince öyle bi güzel yapıyor ki. Bu sporların %80'i kafada bitiyor gerçekten. O yüzden iyice düşün başla. Yarıda bırakılan spor kadar insanın özgüvenini sarsan bir şey var mı acaba? Sonradan dağ gibi büyüyor çünkü gözünde. O yüzden bu 60 gün 90 gün olayına kafa yorma vücuduna en çok etki edecek sporu yap hem bak ben 60 günü bitirmek üzereyim ama birkaç set daha yapmak istiyorum o zaman benim Insanity maceram da yaklaşık 200 gün sürecek :)
Vücudumda incelme oldu önce belim inceldi 87 cmdi şuan 76 cm civarında, kalçam 114 cmdi şuan 109 cm basenlerim eridi alt bacaklarım çok kalındı onlar da inceldi ama bu incelmeler ilk ay değil 5. haftadan sonra oldu bacaklarımda. Önceden 32 beden kota zor girerdim şuan 30 beden pantolonum vardı ona girebiliyorum. Ailem arkadaşlarım herkes çok şaşkın, herkes bakalım bu sefer hevesi ne kadar sürecek diyorlardı, şuan herkes bozuldu :) Ben kazanmaya başladım