Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Ben basladım bugun 2. Günüm. Pert haldeyim ama devam edicem.

Kaçıncı günden sonra değişim farkedilecek acaba? 1 ay dan sonra mı acaba? Bugün 1 haftam bitti kilom aynı ölçülerim de aynı. :/

Hala devam eden var mı? Başlamaya cesaretim yok..
Ben geçen sene başlamıştım ama eklem ağrılarım yüzünden bırakmıştım, kaval kemiklerim çok berbat haldeydi Bugün ikinci haftayı bitirdim ve geçen sene çektiğim ağrıların hiçbirini çekmiyorum oysaki kilom aşağı yukarı aynı 78.5 kiloyum İlk iki haftayı özetlemek gerekirse en zoru ilk hafta, hele o plyometric cardio circuit yok mu insanı anasından doğduğuna pişman ediyor. Ama ilk haftayı atlattıktan sonra hareketlere daha hakim oluyor insan. Benim en büyük problemim alt vücudum bu yüzden squat hareketleri beni çok zorluyor ama ilk hafta 30 saniyede 12-13 tane squat yaparken şuan 20 civarı yapıyorum, vücut alışıyor bir süre sonra. Başlarken 80.5 kiloydum şuan 78.5 kiloyum iki haftada iki kilo verdim ama incelmeler daha belirgin belim başlamadan önce 86 cm'di, iki haftanın sonunda 79 cm oldu Bacaklar ve kalçada 2'şer cm incelme var işte orası benim için hayal kırıklığı oldu

Kaçıncı günden sonra değişim farkedilecek acaba? 1 ay dan sonra mı acaba? Bugün 1 haftam bitti kilom aynı ölçülerim de aynı. :/
Aslında ilk haftadan işe yaraması lazım biraz canım ya, yediklerine içtiklerine dikkat ediyor musun? Insanity yapıyorum diye yediklerine dikkat etmemezlik yapma yoksa daha sağlıklı bir vücudun olur sadece. İstediğin kadar sıkılaşamaz, istediğin kiloyu veremezsin. Spor önemli tabiki ama diyetle beraber yapılmadığı zaman muazzam sonuçlar vermeyeceği kesin

Evet ya valla dikkat ediyorum. Temiz besleniyorum, proteini bol tuketmeye calisiyorum suyumu da bol bol iciyorum. Bugun 13. Gunumdu. (Sag bacagimi incittim yarin mola gunum dinlenicem umarim gecer. )Tartilmadim en son.. Gobek cevrem cok yagli 2 cm anca gitmis ordan sadece. Bugun pure cardio da cok zorlandim. Genelde de dinlene dinlene yapiyorum kalp atislarim cok hizlaninca hali ya yapisiyorum:) acaba bu yuzden mi verim alamiyorum sence? 2-3 dk nefesim normale donene kadar mola veriyorum.
eliptik bisikletle 15 dk bile yapamazken dun 50 dk yaptim:) kondisyonum artmis bu beni motive etti. 1 ay in sonuclarini merak ediyorum. Biraz sabirli olmam gerekiyor.

Beslenmene dikkat ediyorsan canım, işe yaraması lazım ki anlattıklarına göre işe yarıyor da zaten. Benim sana naçizane önerim spordan sonra yarım litre süt içmen ben kakaolu içiyorum, bazen kahvaltılık gevrek yiyorum kakaolu sütle böylece tatlı isteğim de kesiliyor. Spordan hemen sonra protein almak çok önemli vücuda. Süt, tavuk, yoğurt kaslarının gelişimini hızlandırır. Bu tarz spor programlarını uygulayanlara en çok verilen tavsiye tartıdaki rakamlardan çok vücutlarındaki incelmeye odaklanmaları. Maalesef herkesin vücut tipi, kilo aldığı bölge farklı. Ben hep karnımdan kilo verip, kalçalarımdan basenlerimden alırım.Bu yüzden belim 7 cm inceldi ama kalçam sadece 2 cm Bu yüzden eğer karın bölgenden kilo alıyorsan başlangıçta 2 cm incelmen çok normal, buna üzülme. Ben de kalp atışlarım beynimde atınca videoyu bir iki dakikalığına durduruyorum. Kalp atışlarım 150-160'larda geziniyor. Zaten olması gereken de bu sonuçta seni bilmem ama ben sporcu değilim. Onlar kadar hızlı ve seri yapmam en azından şimdilik imkansız. Önemli olan aldığımız molaları azaltmak ki ben başlangıçta her hareketin sonunda mola verirken şimdi 2 kere mola verir duruma geldim İncinme konuna gelince egzersizleri yaparken uygun bir spor ayakkabı giymeye özen göster bu büyük ölçüde incinmelerini azaltır. Bir de zıplamalarda ayaklarının üzerine inerken ayaklarının duruşuna dikkat et. İkisinin üzerine aynı anda in ve ikisine aynı ağırlığı ver. Ben geçen sene sağ bacağımın üzerine daha çok iniyordum ve kaval kemiklerimin ağrısından yürüyemiyordum. İnsanity'nin kondisyonu arttırdığı su götürmez bir gerçek daha ilk iki haftada bu artışı deneyimliyoruz, 63 günün sonundaki değişimi hayal edemiyorum. Benim bugün 16. günümdü 16 gitti kaldı 47 gün

Tamam her antremandan sonra bende kakaolu süt içicem:) yemek hazırlayana kadar vakit geçiyordu.
2 gün önce power jumps hareketinde kendimi zorladım yere düştüm o zaman incittim. Bugün dinleniyorum kas gevşetici de sürüyorum. Umarım iyileşirim. Yarın fit test var ne kadar yol kat etmişim görmek için heyecanlanıyorum:) bende çok merak ediyorum
2 ay sonrasını :) umarım devam edebilirim. Busefer bu yağlardan kurtulmayı çok istiyorum.

Dikkat et canım kendine, özellikle bu zıplamalar gerçekten çok tehlikeli hareketler doğru yapılmadıkları zaman. Ben de kurtulmayı çok istiyorum anlatamam hem de Bugün 18. günümdü ve üçüncü haftamı tamamlamama çok az kaldı. Güncelleme yapmak gerekirse programın bitmesine tam 44 gün var tabi o mu beni bitirir ben mi onu bitiririm bilmiyorum ama Ben programıma bugünden itibaren Cassey Ho'nun pilates videolarını da ekledim. Beginner takvimini uyguluyorum bakalım ikisini bir arada götürebilecek miyim

Oo valla süpersin:) zıplama konusunda yine aynı hatayı yaptım adım

Oo süpersin valla:) evet zıplama konusu çok önemli ben yine aynı hatayı yaptım zıpladıktan sonra saglam basamadım. ardından lunge hareketiyle sag baldırım kasıldı canım çok yandı.. buz tuttum, kas gevşetici sürdüm dün bütün gece agrısını çektim bugün de şansıma Strech günüydü rahatlattı beni. Şimdi iyiyim..Benim de 18. Günümdü bugün. Yarın da mecburi dinlenme günüm( regl). Bende sabahları eliptik bisiklete biniyorum öğleden sonra insanity yapıyorum kondisyon açısından daha iyi oldum. Gecen yaz olmayan elbisemin içine girebildim inceldiğimi görebiliyorum çok motive etti beni ve süt içtiğimden beri bu değişimi görmeye başladım çok teşekkür ederim tekrardan:)

İlk günler ölüyordum kendi kendime bundan başka hiçbir şey yapamam gün boyu diyordum :) Şimdi koşuyorum, pilates yapıyorum, insanity yapıyorum, coşuyorum bir bakıma Bu zıplamalara dikkat et canım, baktın takatin mi kalmadı bir iki saniye dinlen kendini zorla zıplatırsan vücudunun dengesi bozuluyor maalesef, ben de kendimden biliyorum. Şuan, baktım zıplayamayacak mıyım bir-iki saniye bekliyorum, zorlamıyorum kendimi. Tosuncuk gibiyim maşallahım var bir de sakatlanmayı göze alamam şimdilik Ben programın ikinci haftasında adet oldum ama yine de yaptım, ben kendimi biliyorum bi gün aksatırsam yapamam bir daha, istikrarlı olmam lazım bir şeye başladığım zaman. İşin ilginç tarafı karnım da ağrımadı çok fazla biraz başlarda ağrıdı warm-up'ta, stretchte rahatladım bile hatta. Benim de bugün 3 hafta bitti, bugün dinlenme günüm yarın ilk ayın son haftasına başlayacağım ve çok mutluyum

yeni başlayacak olan var mıı ?
Ben yazın bi 20 gün yapmıştım.Sonra bıraktım.Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum. Yeni başlayacak varsa beraber yapalım

yeni başlayacak olan var mıı ?
Ben yazın bi 20 gün yapmıştım.Sonra bıraktım.Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum. Yeni başlayacak varsa beraber yapalım
Canım şuan ben 27. günümdeyim, diğer arkadaşta üçüncü haftasını bitirdi sanırım. Biz ilerdeyiz ama senin deneyimlerini de dinlemek isterim Benim sana tavsiyem sabah yapmaya çalış bırakma ihtimalini azaltır, ben geçen sene 17. günümde bırakmıştım, egzersizi sabah yapmaya başlayınca daha istekli yapmaya başladım. Hem de böylece gün boyu spor stresini de kafamdan atmış oluyorum

Akşam yapmak gerçekten zor oluyor ama okula giden biriyim sabah kalkıp yapamam. akşam yapmaya çalışıcam . Kısa sürede bırakırım herhalde çünkü geceleri spor yapmak hiç hoş değil bi de bu spor insanity ise

Canım ben de öğrenciyim hatta bu hafta vize haftam, isteyince öyle bir yapılıyor ki :) Bunların hepsi bahane, biz kendimiz üretiyoruz. Azimli ve istikrarlı olmak bunu korumak Insanityi yapmaktan daha zor :)

Agaric ; Benim de bugün 24 gün oldu. :) ( Dinlenme günleri dahil) belim 6 cm incelmiş. Geçen gün ilk kez tartıldım Kilom aynı 61 ama bu iyi birşey kaslarım güçleniyor ve sıkılaşıyor. Su kaybetmiyorum. Birden 55 lere inseydim bu işte bir iş var derdim... Bariz şekilde inceldim. 25 gün önce deneyipte üstüme olmayan kıyafetleri rahatlıkla giyiyorum. Sık sık ölçüm de almıyorum ayna da ki görüntü iyi cevap oluyor.
Bende sabah yapmak isterdim ama sanki daha çok ses çıkıyormuş gibi oluyor orta katta oturduğumuz için rahat yapamadım. Ben sabah eliptik bisiklet le çalışıyorum 40 dk, öğleden sonra insanity e başlıyorum. Sabah yapılan spor daha çok yağ yaktırıyor.

Birinci ayın bitmek üzere o zaman canım :) Bravo sana kilona göre çok iyi incelmişsin :) Ben 82'den 77'ye düştüm aslında biraz daha fazla vermeyi düşünüyordum ama olsun bu da keser beni bir süreliğine :) Ben Recovery Week'deyim şuan, bugün ilk günümdü öldürdü beni sağolsun :) Aslında Insanity sanki bacakları daha çok eritirmiş gibi görünüyor ama nedense benim de belim çok inceldi(10cm) bacaklar 3'er cm
Ben de yurttayım ama kimse benim vücudumdan önemli değil dermişim :) Şaka bir yana elimden geldiğince az gürültü çıkarmaya çalışıyorum, ne yapayım, okul var, sınav var eğer akşama bırakırsam hayatta yapmam. Sabah aç karnına yapıyorum üstüne de ekmeksiz mis gibi kahvaltı, yarım litre süt deme keyfime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…