Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

idolüm oldun :p
doğru söylüyosun çoğu kişi gibi bende hep pes ediyordum hareketleri doğru yapamıyorum diye bu düşüncemi değiştirince fayda görmeye başlamıştım =) saol bu güzel ayrıntılı açıklamaların için . harika bi bedene ulaşmak hiç zor değil senin için azmin böyle devam ettikçe=)

idolüm oldun :p
doğru söylüyosun çoğu kişi gibi bende hep pes ediyordum hareketleri doğru yapamıyorum diye bu düşüncemi değiştirince fayda görmeye başlamıştım =) saol bu güzel ayrıntılı açıklamaların için . harika bi bedene ulaşmak hiç zor değil senin için azmin böyle devam ettikçe=)
Canım şımartıyorsun ama sen beni şimdi :KK16:İnşallah hiçbir aksilik çıkmaz da dediğin gibi harika bir bedene kavuşurum :KK49:Bu zaten hepimizin yaptığı bir hata hayatını spora adamış kimselerle kendimizi aynı kefeye koyuyoruz, onlarla aynı şekilde yapamayınca üzülüyoruz. Avrupa'daki kadınlar bizden çok daha bilinçliler, her ne kadar obeziteyle savaşan bir Amerika var olsa da. Kadınlar spor kıyafetleriyle koşuyor, yüzüyor, maçlar yapıyor kimse de karışmıyor. Burada spor taytı üstüne ceketle koşuya çıksan yüz tane adam dönüp bakıyor, birazcık medeniyete aç bir toplumuz, kadınların spor yapmasını, çalışmasını, iş sahibi olmasını hala doğru bulmayan ve küçümsenemeyecek bir kesim yaşıyor şuan Türkiye'de :KK14:

valla bende en çok belimden sıkıntılıyım. inşallah bende de bu etki olur :KK52: başlamak için sabırsızlanıyorum :KK48:
Canım benim basenler problem :KK14: Benim belim genelde ince olur, eger göbeğimden kilo almaya başladıysam tehlike çanları çalıyor demektir :KK57: Egzersize başlayınca vücut en ince olduğu yeri eritiyor genelde sonra diğer yerler erimeye başlıyor. Öyle olunca ilk göbek gitti bacaklarımda öyle aman aman bir incelme olmadı bir de bacakları çalıştıran bir egzersiz olmasına rağmen:KK14: Belim 13 cm inceldi 8 haftada 87'ydi şuan 74 oldu kiloma göre gayet iyi ama bende bir kalça bir basen var Allah düşman başına vermesin:110: Oraları ancak 5-6 cm incelttim tabi emin de olamıyorum kalça ölçüsü alırken sanki yanlış yerden alıyormuşum gibi geliyor her defasında farklı yerden ölçüyormuşum gibi :KK48:

bugun başladım :eek: fit testi geçtim çünkü hep yapıyodum. az çok da biliyorum kendi seviyemi. direk plyometricten başladım. aşırı zorladı yalan yok :eek: ama severim zorluğu. dizimde sorun olduğunu hissettiğim için aşırı yüklenmedim. ama nabzım el vermezdi zaten :KK43: ilk haftanın sonunda iyi olurum ama.

Eki Görüntüle 1368924
Bu 1. hafta ile 7. haftanın karşılaştırması canım :)

Mükemmel değişim olmuş tebrik ederim canım:) bende 58 kg ya düştüm ama bedenim 36 oldu. Small bedene geri döndüm. 2. Ay ı çok salladım nerdeyse 2-3 günde 1 yapıyorum ama bırakmadım:) yarından itibaren yine düzene sokarım umarım. İnsanity mucizem oldu çok mutluyum:)

Buraya başlayacağımı yazmıştım başladım :KK49: 10 gün olacak sanırım. Sımdılık before arter yapmadığım ıcın gözle Görülen bır degısım yok ama sıkılasmayı hıssedıyorum :KK70: dızım bıraz rahatsız çok fazla zorlamadan yapıyorum öznellikle squat larda çok egılmeden dızlerı zorlamadan yapıyorum beyım ıcın önemli olan kardıyo zaten O Kadardan çok da bırsey degıscegını zannetmıyorum :KK14: sımdılık böyle devam edıyorum yapan herkese kolay gelsın gerçekten bu kadar spor yapmama rağmen epey zor. Ozellıkle pure cardıo benı benden alıyo:KK61: ama yorulmak keyıflı durmak yok :KK47:

an itibariyle ikinci haftayı bitirmiş bulunuyorum :KK50: yavaş yavaş alıştım hareketlerim de hızlandı. sınav haftasından dolayı bu hafta yemek uyku düzenim biraz değişcek olsa da spora devam:KK76:

Programı yapan kımse yok mu yaaaa :cry: nerede herkes:KK64:

ben 3.haftamı bıtırdım bugün. Etkılerını görmeye başladım zaten bunu yapıp de etkısını göremedim dıyen varsa yalan Söyler:-) uzun zamandır spor yapıyorum farkettıgım bırsey vardı proteını az almamdı. Ben de spordan sonra az bı mıktar protezin tozu kullanmaya başladım. Zınde hıssettırıyor benı kaslarımı yenılıyor ertesı güne hazırlıyor.

2 ayımı tamamlıcam Bır aksılık olmazsa. Bu bıttıkten sonra ne Yaparım bılmıyorum bu benim ıcın son noktaydı home fıtness da :-) salon sporlarını es gecın. En ıyı spor vücut ağırlığıyla yapılan spor bunu her seferinde anladım
Bundan sonra herhalde p90x Yaparım bekle beyni p90x :rolleyes:

arkadaşlar bende yapmak istiyorum diyetle birlikte 35 kilo verdim bir 10 kilo daha vermem ve en önemlisi sıkılaşmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim:KK49:

arkadaşlar merhaba bende başlamak istiyorum ama bi türlü indiremedim cdyi nerden bulabiliriz

ikinci ay çok zor benden söylemesi :KK17: dun başladım ve gerçekten zor üstelik zamanı da 1 saat olmuş. ve kasları inanılmaz zorluyor. karın kaslarımın kuvvetli oldugunu düşünürdüm ama agrıttı yaparken gerçekten de. :KK17:ama bu etkili olacagını gösterir. ikinci ay sonuçlarını merakla bekliyorum:KK66:

Canim bende bugun fit testi bitirmis bulunmaktayim. Yarin ilk videodan baslicam. Detaylari buraua yazicam yeni arkadaslara model olsun diye. İyi geceler

7 haftalık deneyimlerim önerilerim uyarılarım kızlar!!! :stop:

-Asla pes etmeyin. Çok yorulacaksınız her yeriniz ağrıyacak en başta ama ara vermeyin devam edin. Yaptıkça ağrılarınız azalacak.

-Etkisi olacak mı acaba? Kilo mu veririm sıkılaşma için mi etkili? Kesinlikle kilo verdiriyor. Aynı zamanda inceltiyor şüphe yok.

-Hareketleri doğru yapmaya gayret edin. Hepsini eksiksiz yapmanız mümkün değil kalp atışınızı kontrol edin. Zaten zaman geçtikçe fullemeye başlayacaksınız.

-Yeme düzeninizi mutlaka değiştirin. Proteın miktarınızı arttırmaya çalışın.

-Yanınızda mutlaka su bulundurun. Water break lerde ihtiyacınız olacak. Ama alıp da dikmeyin kafanıza bikaç yudum alın agzınızda çalkalayın. Çok su zıp zıp zıplarken rahatsız ediyor. :KK70:

-Ana yemeğinizi yediğiniz yemege göre bikaç saat önceden bitirin. Agır yememeye gayret edin. Mesela ben soganlı sarımsaklı hafif de ağır yediysem 2 bucuk saat geçse bile programı yaparken midem bulanıyor.

X