Gözle görülür sonuç var cnm sıkılaşmış ve toparlanmış bi vücut var karşımda.Bacakların ince ne güzel ya imrendim şimdi.Benim idealim her zaman büyük popodur o yüzden poponda kalkık ve dik görünüyo cnm.Bana göre bi fazlalık göremedim.2.ayıda bitirdiğinde daha çok sonuç alacaksın eminim.Bugün fotoğraf çektim eskisi ile yan yana getirdim fark pek yok gibi gözüküyor fotoğraflarlarda ama ilk güne kıyasla ben farkı hissediyorum keşke ilk günde çekseymişim. ilk fotoğraflar 2. haftanın sonunda çekilmiş tarihine baktım. Diğer daha karanlık olanları bugün çektim yani 3 haftalık insanitynin sonucunu kıyaslamış oldum.
ilk fotoğrafta 58.5 kilo idim 2.sinde de yani bugün tartıldım 57.5 kg geldim arada bir kilo fark var. Hatta şimdi bakınca bugünki fotoğraflar daha kilolu gibi gözüküyor sankioysa daha zayıfım
Umarım 2. ayın sonunda bu fark daha belirgin olur.
Eki Görüntüle 555179 Eki Görüntüle 555180
Gözle görülür sonuç var cnm sıkılaşmış ve toparlanmış bi vücut var karşımda.Bacakların ince ne güzel ya imrendim şimdi.Benim idealim her zaman büyük popodur o yüzden poponda kalkık ve dik görünüyo cnm.Bana göre bi fazlalık göremedim.2.ayıda bitirdiğinde daha çok sonuç alacaksın eminim.
Bende öyle zayıf veya ince olmayı istemiyorum idealim balık etli ama sımsıkı ordan burdan sarkan derim olmadan kıyafetlerimin içine rahatça girebilmeyi istiyorum.Kas yapmasamda olur o kadarında da gözüm yok zaten.Ben kendimi bildim bileli yeni genç kızlığa adım attığım zamanlarımda dahi hep balık etliydim ve bacaklarım kalındı anneme çekmişim üst tarafım ince alt kısım basenlerim ve iç bacak var.leg magıce bi kaç gündür ara verdim bugün tekrar devam edicem.Çünkü leg magıc yaptığımda iç bacaklarım çok kasılıyo normalde yürürken hareket ederken bile bikini bölgesi de kasılıyodu hamlıktan sanırım nereleri çalıştırdıysa.Sporda bi türlü istikrar sağlayamıyorum motivasyonum çok düştü nedense.Daha doğrusu o kadar uğraşmaya sonuç pek göremeyince umudumuda kaybetmek üzereyim.Aklıma ilk gelen şeyde ordaki yağları aldırmak gerdirmek sanırım.lion ben bacak kalça kısmına pek takılmıyorum aslında eskiden kafama çok takardım ama şimdi tek taktığım göbeğim oluyor o inik olduktan sonra gerisini pek sorun etmiyorum bir ara göbeğim çok çıkmıştı insanity ile indi kilom değişmese de karın çalışınca dümdüz oluyor karnım. Bir de kas yapmayı çok seviyorum vücudumda hala çok yağ var. Yağ oranım %29 kas oranımda %30. Baktım da bir siteden normal değerler şöyle diyor:
Gerekli yağ
*Kadın % 10-12
*Erkek % 2-4
Toplam yağ
Sporcular
*Erkek % 6-13
*Kadın % 14-20
Fit sayılan fakat sporcu olmayanlar
*Erkek % 14-17
*Kadın % 21-24
Kabul edilebilir
*Erkek %18-25
*Kadın % 25-31
Fazla kilolu
*Erkek % 26-37
*Kadın % 32-41
Obez
*Erkek % 38 veya fazlası
*Kadın % 42 veya fazlası
Bende fit ama sporcu olmayan kategorisine girsem fena olmaz hani :)) Bunun için de yağ oranımı %21 ile %24 arasına düşürmek istiyorum. Ben böyle manken gibi falan olmak da istemiyorum sevmiyorum çünkü aşırı ince olmayı böyle kemikler falan gözüküyor ya hoşuma gitmiyor.
Bugün 2. ayıma başlayacağım bir de dukan diyetine de başladım umarım ikisi birlikte güzel sonuç alırım :))
Bende öyle zayıf veya ince olmayı istemiyorum idealim balık etli ama sımsıkı ordan burdan sarkan derim olmadan kıyafetlerimin içine rahatça girebilmeyi istiyorum.Kas yapmasamda olur o kadarında da gözüm yok zaten.Ben kendimi bildim bileli yeni genç kızlığa adım attığım zamanlarımda dahi hep balık etliydim ve bacaklarım kalındı anneme çekmişim üst tarafım ince alt kısım basenlerim ve iç bacak var.leg magıce bi kaç gündür ara verdim bugün tekrar devam edicem.Çünkü leg magıc yaptığımda iç bacaklarım çok kasılıyo normalde yürürken hareket ederken bile bikini bölgesi de kasılıyodu hamlıktan sanırım nereleri çalıştırdıysa.Sporda bi türlü istikrar sağlayamıyorum motivasyonum çok düştü nedense.Daha doğrusu o kadar uğraşmaya sonuç pek göremeyince umudumuda kaybetmek üzereyim.Aklıma ilk gelen şeyde ordaki yağları aldırmak gerdirmek sanırım.
http://honestworkoutreviews.com/Insanity-Workout-Schedule.pdf burda takvimi mevcut burdaki sıraya göre yapacaksınkızlar eşimde cdleri bana indirdi ve 14 tane program indi.
hangi gün hangisini yapıcam yardımcı olur musunuz?
Ben hemen bi araştırayım dukan diyetini sağol cnm benim yazdıklarını okuduktan sonra moralim yerine geldi inan.Plates yapmak istiyorum ama sıkıyo diye daha başlamadan vazgeçiyorum cnm.Call da etkili işte istikrar sağlamak zor bi müddet sonra monotonlaşıyo herşey.Daha bi kaç ay önce deneyipte olmayan eteğimi şimdi tekrar giydim ve yine olmadığını görünce asıl o zaman moralim bozuldu bi ara kilo verdiğim dönemimdeki bütün büyük beden kıyafetlerimi verdim hep sonra dar etekler kotlar kıyafetler aldım ve onlarıda giyemiyorum şimdi.Tekrar büyük beden giymek istemiyorum.Eşimde almıyo ve izinde vermiyo sürekli al ver ondan sonra yok olmadı başka kıyafet deyip duruyo eee haklı adam.Hem dukan hemde spor işe yarar dimi tekrar umutlanmak ve sporuma devam etmek istiyorum.Sağol tatlım çok iyisin.moralini bozma lion, maalesef spordan hemen sonuç almak mümkün değil,bende vücudumdan hiç bir zaman memnun değildim hiç beğenmezdim kendimi ama 3-4 sene önce pilatese başladım ve istikrar sağladım ara ara kopmalar oldu yine de ama hiç bırakmadım. Ve vücudumdaki değişim çok hoşuma gitti kendimi beğenmeye başladım. Uzun süreçte farkı gördüm inan. İnsanity delilik gibi bi şey gerçekten hayatımda bu kadar enerji harcatan bir program görmedim ama buna rağmen etkili diyet yapmayınca çok da fark olmuyor kilo veremiyorsun o kadar yorulmaya rağmen, üstelik insan çok yoruluyor insanity'den sonra ve iştahı da inanılmaz şekilde artıyor çok enerji harcayınca vücut o enerjiyi yerine koymak istiyor çok yiyorsun sonuçta farkında olmadan.
Yağları aldırmak hakkında da şunu duymuştum: vücuttan hızlı bir şekilde yap kaybı olduğu için vücut onu yerine koymaya çalışıyormuş ve normalden daha hızlı kilo alıyormuşsun, ne kadar doğru bilmiyorum ama ben doğal yolları tercih ediyorum açıkasıı bir de o kadar çok kilolu insanları görüyorum ki adamlar 50-100 kilo arası kilo vermiş, azmetmişler onlar yapıyorsa biz neden yapamayalım diye düşünüyorum ki biz o kadar çok da kilo vermeyeceğiz yani. Sen bir 10 kilo versen incecik olursun aşırı kilolu da değilsin. O yüzden moralini bozma eğer diyetle spor yapmakta zorlanıyorsan sana dukan diyetini tavsiye edebilirim. Sadece günde yarım saat yürüyüş yetiyor dukanda.Annem hiç kilo veremiyordu günde 2-3 saat yürüyüş yapıyordu ama nafile normal yiyordu abur cubur da yemiyordu ama o kadar yürüyüşe rağmen (3 ay düzenli yürüdü bir de ) inanır mısın 1 gr kilo veremedi. Morali çok bozuluyordu ve dukana başladı ve 2 ayda 8 kilo verdi ve hala koruyor şimdi çok mutlu tüm elbiseleri bol geliyor yeni kıyafetler aldı kendine. Ben de dukana başladım o yüzden, gerçekten etkili bir zayıflama yöntemi. Dukanla zayıflayıp sonra sporla da sıkılaşabilirsin hem de verdiğin kiloları sporla daha rahat korursun. Sürekli diyet yapamıyor insan ve dukanın son safhasında 1 gün protein diyeti 6 gün serbest olduğu için rahatça yapabiliyorsun bu diyeti ömür boyu her gün diyet yapmak zorunda kalmıyorsun en güzel yanı da bu yani.
http://honestworkoutreviews.com/Insanity-Workout-Schedule.pdf burda takvimi mevcut burdaki sıraya göre yapacaksın
Ben hemen bi araştırayım dukan diyetini sağol cnm benim yazdıklarını okuduktan sonra moralim yerine geldi inan.Plates yapmak istiyorum ama sıkıyo diye daha başlamadan vazgeçiyorum cnm.Call da etkili işte istikrar sağlamak zor bi müddet sonra monotonlaşıyo herşey.Daha bi kaç ay önce deneyipte olmayan eteğimi şimdi tekrar giydim ve yine olmadığını görünce asıl o zaman moralim bozuldu bi ara kilo verdiğim dönemimdeki bütün büyük beden kıyafetlerimi verdim hep sonra dar etekler kotlar kıyafetler aldım ve onlarıda giyemiyorum şimdi.Tekrar büyük beden giymek istemiyorum.Eşimde almıyo ve izinde vermiyo sürekli al ver ondan sonra yok olmadı başka kıyafet deyip duruyo eee haklı adam.Hem dukan hemde spor işe yarar dimi tekrar umutlanmak ve sporuma devam etmek istiyorum.Sağol tatlım çok iyisin.
dün 2. cideoyu yaptım. ancak 27. dakikadan itibaren kesmek zorunda kaldım. (mideme bir anda kramp girdi ve midem 2 kat şişti nedenini bilen var mı?)
gerçekten ağır bir spormuş... dizlerim hala acıyor... ancakkk bu bizi yıldırır mı???? aslaaaaaaaabugün 3. günümü yapacağım... umarım performansım yükselir
ayrıca benim gibi zorlanan oldu mu çok merak ediyorum..
Ben hemen bi araştırayım dukan diyetini sağol cnm benim yazdıklarını okuduktan sonra moralim yerine geldi inan.Plates yapmak istiyorum ama sıkıyo diye daha başlamadan vazgeçiyorum cnm.Call da etkili işte istikrar sağlamak zor bi müddet sonra monotonlaşıyo herşey.Daha bi kaç ay önce deneyipte olmayan eteğimi şimdi tekrar giydim ve yine olmadığını görünce asıl o zaman moralim bozuldu bi ara kilo verdiğim dönemimdeki bütün büyük beden kıyafetlerimi verdim hep sonra dar etekler kotlar kıyafetler aldım ve onlarıda giyemiyorum şimdi.Tekrar büyük beden giymek istemiyorum.Eşimde almıyo ve izinde vermiyo sürekli al ver ondan sonra yok olmadı başka kıyafet deyip duruyo eee haklı adam.Hem dukan hemde spor işe yarar dimi tekrar umutlanmak ve sporuma devam etmek istiyorum.Sağol tatlım çok iyisin.
Anladım cnm sağol bilgilendirdiğin içincanım dukan gerçekten işe yarayan bir diyet fakat yaparken kan değerlerinizi sürekli kontrol altında tutmanız gerekiyor. bir de midesi hassas olanlar böyle protein ağırlıklı diyetler yaparak midelerine zarar verebilirler. protein yediğimizde midemizin salgıladığı ekstra asit, sürekli protein yiyince mideye zarar verebiliyor. suya karbonat karıştırıp içiliyor ama doktor kontrolünde yapmak lazım.
ara vermeden yaparsan alışırsın, yemekten hemen sonra yaparsan rahatsızlanabilirsin yemekten 2 saat sonra yap sporu, aç karnına da yapma enerjisiz kalırsın. İlk hafta ben yürüyememiştim bacaklarım tutulmuştu 5. günden sonra alışıyor vücut. Mideme hiçkramp girmedi bende şişlik de olmadı neden bilmiyorum.
bilgilendirme için teşekkürler... ama sanırım dün daha iyiydim.. biraz da boğazı kesersek çok işe yarayacağın düşünüyorum.. midemle alakalı olarak da yaklaşık 2 haftadır midemde sıkıntı var. zaten gastritim.. ilaç kullanıyorum bu yüzden.. sanırım ters bir hareket yaptım o yüzden öyle oldu.. :18:
umarım bu çabalar işe yarar yoksa gerçekten üzülücem :)
Ne yapıyorsunuz bakalım hanımlar iyi gidiyor mü İnsanity sonuclarınız nasıl?