Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgi meleği, burdaki yapanların çoğu dizinden şikayet etti. Bende ilk haftalarda dizimi incittim yürüyemiyordum bile bir hafta ara verdim. O hafta diyet yapıp 1 kilo verdim. Geçti öyle başladım tekrar. İlk hafta yaptığımda da her yerim tutuldu ve yürüyemiyordum bacaklarımın acısından çok kötü hamladım ama pes etmedim şimdi alıştı vücudum ve rahat yapıyorum kondüsyonum arttı. Bir de bendeki diz ağrısının sebebi ayakkabısız yapmamdı. Ayakkabı ile yapıyorum şimdi sorun yok vücudum da alıştı birde bir kilo verdim dizlerim rahatladı o şekilde. Sanırım kilolu olunca o da dizlere biniyor onun da etkisi var galiba. Dizlerine ağır gelebilir doktora danışıp yapmanda fayda var. Sporun zorluğuna gelince aslında yaptıkça alışıyorsun ilk başlardaki gibi zorlamıyor çoğu egzersiz. Alışmakla alakalı bir de sürekli zıplama ve esneme egzersizleri olduğu için dize ayaklara bacaklara yük biniyor vücut ağırlığı biniyor ondan yorabiliyor ağrı yapabiliyorKızlar benim bir dizimde kireçlenme başlangıcı ve kıkırdak zedelenmesi var.
Dediğiniz kadar zor mu bu?
Yani yapsam ne olur benim dizim bir arkadaşta zorlama yapmış sanırım ona da geçmiş olsun
Kızlar benim bir dizimde kireçlenme başlangıcı ve kıkırdak zedelenmesi var.
Dediğiniz kadar zor mu bu?
Yani yapsam ne olur benim dizim bir arkadaşta zorlama yapmış sanırım ona da geçmiş olsun
dizinde sorun varsa hiç başlama canım.benimde bu programdan sonra dizimde kıkırdak sorunu oluştu.daha sakin sporlar denemeni tavsiye ederim. jillian gibi.
Jillian zor geldi bana bıraktım
hanımlar bende kalp rahatsızlığı var acaba bunda zorlanır mıyım?
kalp atışını çok hızlandırdığını söyleyebilrim. İlk yaptığımda kalp atışlarımı beynimde hissetmiştim ama yaptıkça kalp atışlarım azaldı vücudum alıştı çünkü ama yine de kalp çok hızlı atıyor yaparken.
ben hiç koşamam yada merdiven çıkamam nefessiz kalırım kalp atışlarım çok hızlanır
en iyisi deneyip görmek
Keşke hiç başlamasaydım bu programa ben bacaklarımı inceltecem yağları eritecem derken bi taraflarımı kalınlaştırmışım.Bugün dışarı çıkarken en sevdiğim çizmemi giyeyim dedim fermuar baldırlarımdan yukarı çıkamadı.Baldırlarım kalınlaşmış şimdide gitti o güzel çizmelerim ben nasıl sığacam tekrar.En iyisi bölgesel çalışmak her zaman en azından istediğin yerlere odaklanıyosun bi tarafı inceltirken başka yerlerin kalınlaşmıyo bari.
Evet aynen kas yaptım demekki.Kilo almadım hala aynıyım 65 im.Şimdi 9 lu çaya başladım akşam yemeklerinide kestim artık.
Denemem bravo sana çok iyi sonuç almışsın merak ettim bak hani foto.Vallahi ben kondüsyondan düştüm şınava da iyice alıştıydım geçen gün koli taşıdım ertesi gün biceps lerim kollarım ağrıdı tutuldu.Tekrar Brazil'e başladım bu seferde bacaklarım kalçam tutuldu hep.Insanıty den sonra bi düzen oturtturamadım malesef.
Diyetle birlikte yapsaydım bi taraftan yağlar erirken bi taraftanda kas yapmış olurdum.Daha iyi sonuç alırdım bende şunu anladım yediklerime dikkat etmediğim için yağlarda pek erime olmuyo sadece sporla kasta oluşunca her ikiside yer kapladığı için bi fark göremiyorum sanırım.Daha önceki tecrübelerime dayanarak diyetle birlikte spor yaptığım zaman hem inceliyorum hemde kilo veriyorum.Sadece sporla ancak kaslar şişiyo.70 kiloda iken benim kalça ve basenlerim 109 cm den 54 kiloya düştüm ve kalça basende 94 cm e düşmüştü.Sonra bana zayıflık pek yakışmadığı için 57-58 kilo arasında sabitledim kendimi kalça ve basende 97-98'e çıktı tabi.3 ameliyattan sonrada 65'e çıktım birden daha da inemiyorum.olsun moralini bozma kilon aynı olduğuna göre ödem falan da olabilir bazen çok ayakta durmaktan vücut ödem de yapabilir. Kas yapmışsındır tabiki ama kas, yağdan daha az yer kapladığı için daralman gerekmez mi? O yüzden ben insanity yapmamıştır diye düşündüm. Ben de recovery weekendi bitirdim. Bir hafta ara verdim haftaya 2. ayıma başlayacağım fotoğraf koyarım ama ilk günlerde hiç çekmemiştim. Bir tane ilk haftalarda çektiğim vardı onu bir bulayım 2.aya başlamadan da çekerm bi tane, 2. ayım bitince de çeker yollarım mutlaka. Karşılaştırmalı olur hem 1. ayın sonu, 2. ayın sonu şeklinde. Zayıflayacağız geç de olsa azmimizi kaybetmeyelim yeter ki
Diyetle birlikte yapsaydım bi taraftan yağlar erirken bi taraftanda kas yapmış olurdum.Daha iyi sonuç alırdım bende şunu anladım yediklerime dikkat etmediğim için yağlarda pek erime olmuyo sadece sporla kasta oluşunca her ikiside yer kapladığı için bi fark göremiyorum sanırım.Daha önceki tecrübelerime dayanarak diyetle birlikte spor yaptığım zaman hem inceliyorum hemde kilo veriyorum.Sadece sporla ancak kaslar şişiyo.70 kiloda iken benim kalça ve basenlerim 109 cm den 54 kiloya düştüm ve kalça basende 94 cm e düşmüştü.Sonra bana zayıflık pek yakışmadığı için 57-58 kilo arasında sabitledim kendimi kalça ve basende 97-98'e çıktı tabi.3 ameliyattan sonrada 65'e çıktım birden daha da inemiyorum.
Aynen azmimizi kaybetmeyelim.Sen resimleri çekte bizede motivasyon örnek olursun cnm.
lilyuö azmin için seni tebrik ederim lütfen bana da link yollarmısınız iki aydır fitness yapıyorum vücudum biraz tempoya alıştı videoları denemek istiyorum lütfen linkkkkkkkkkk (Bugün fotoğraf çektim eskisi ile yan yana getirdim fark pek yok gibi gözüküyor fotoğraflarlarda ama ilk güne kıyasla ben farkı hissediyorum keşke ilk günde çekseymişim. ilk fotoğraflar 2. haftanın sonunda çekilmiş tarihine baktım. Diğer daha karanlık olanları bugün çektim yani 3 haftalık insanitynin sonucunu kıyaslamış oldum.
ilk fotoğrafta 58.5 kilo idim 2.sinde de yani bugün tartıldım 57.5 kg geldim arada bir kilo fark var. Hatta şimdi bakınca bugünki fotoğraflar daha kilolu gibi gözüküyor sanki oysa daha zayıfım
Umarım 2. ayın sonunda bu fark daha belirgin olur.
Eki Görüntüle 555179 Eki Görüntüle 555180
lilyuö azmin için seni tebrik ederim lütfen bana da link yollarmısınız iki aydır fitness yapıyorum vücudum biraz tempoya alıştı videoları denemek istiyorum lütfen linkkkkkkkkkk (