Videodaki kızların uzun bir workout geçmişi var tabii ki öyle olabilirler zaten koyuyorlar fıstık gibi kızları.. Herşeyi yapıp zayıflamışlar.. İnsan az yeni başlayan koyarda bizde ondan örnek alırız..
ama o zaman da şey derler: videodakiler bile yapamıyor ben nasıl yapayım :))Videodaki kızların uzun bir workout geçmişi var tabii ki öyle olabilirler zaten koyuyorlar fıstık gibi kızları.. Herşeyi yapıp zayıflamışlar.. İnsan az yeni başlayan koyarda bizde ondan örnek alırız..
evet bende göremiyorum üstelik mesaj yazma bölümünde de sıkıntı var sizde de öyle mi?beğen butonu kalkmış mı ben mi göremiyorum kızlar
ama o zaman da şey derler: videodakiler bile yapamıyor ben nasıl yapayım :))
Yapan birilerini görmek herkese ilham olur, onlar yapıyorsa ben de yapabilirim mantığı oluşuyor sanırım :))
Bu arada videoda yapamayan bir kız var zenci olan :)) O da benim gibi yere yığılıyor zor hareketlerde
slm kizlar bende bslmk itiyorum artik 40mda cikti simdi bana biri kocluk yapacak kac saat ne zamanlari ne yapicami ve videolari nasil nerdn izlicmi ögretck bnde napip edip baslcm ok vede biras foto koyun ya hala 1ay olmadimi bitiren deisen yokmu hic
günaydın arkadaşlar. ben bir türlü başlayamadım insanity ye iyice koptum. ya ikinci ayı yeniden başlıycam yada jillian body revulution a başlamayı düşünüyorum. yarın dizimdeki ağrılar için doktora gidicem randevu aldım.duruma göre devam edicem.
kızlar merhaba bügun doktora gittim film çekildi diz kapağımın kıkırdak dokusu bozulmaya başlamış bununda sebebi aşırı zorlamaymış galiba insanity canıma okudu benim.
hergün yapmasaymışız iyiymiş aslında.hiç dinlendirmedik kendimizişimdi çok zorlamadan spor yapabilirsin dedi evde uygulayacağım egzersizler verdi tabiiki ilaçta verdi bakalım.
ben artık koşu bandında interval çalışma yapıcam bakalım belki onun faydasını görürüm.
kızlar merhaba bügun doktora gittim film çekildi diz kapağımın kıkırdak dokusu bozulmaya başlamış bununda sebebi aşırı zorlamaymış galiba insanity canıma okudu benim.
hergün yapmasaymışız iyiymiş aslında.hiç dinlendirmedik kendimizişimdi çok zorlamadan spor yapabilirsin dedi evde uygulayacağım egzersizler verdi tabiiki ilaçta verdi bakalım.
ben artık koşu bandında interval çalışma yapıcam bakalım belki onun faydasını görürüm.
herkes bırakıyor insanity'yi bi tek ben mi kaldım yapan(
yok bırakmıycam zaten az kaldı :)) Sadece 2. aya başlamadan bir hafta ara vercem sonra başlıycam ikinci aya çünkü süresi çok uzun videoların bir de haftaya kpds ye gircem biraz ders çalışayım spor yapcam diye çok oyalanıyorum banyo spor falan derken 2 saatim gidiyor. Bir de recovery weekend dizlerimi çok yordu dinlenmiş olmak iyi gelir diye düşündüm. Yarın bitiyor recovery weekendim.canım yapabiliyorsan bırakmada sonucu görelim.ben ilaçlara bugun başladım.intervalede yarın başlıcam bir tembelim ki sormayın gitsin