Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

[video=youtube;ofEwZ7zVeAM]http://www.youtube.com/watch?v=ofEwZ7zVeAM[/video]
Before and After

Son düzenleme:
Ya bu tania insan değilll daha doğrusu bu videodaki kızlar:) Müthiş kondisyonları var!!! Benim 3.günüm daha ancak videoyu tamamlayabildim. İlk iki gün videoların sonunu getirememiştim açıkcası. Neyse devam edelim bakalım nasıl olcak...

Videodaki kızların uzun bir workout geçmişi var tabii ki öyle olabilirler zaten koyuyorlar fıstık gibi kızları.. Herşeyi yapıp zayıflamışlar.. İnsan az yeni başlayan koyarda bizde ondan örnek alırız..

valla yeni başlayana örnek olarak ben varım:) şuan hareket edemiyorum herbir tarafım hamlamışşş ya

Son düzenleme:
ama o zaman da şey derler: videodakiler bile yapamıyor ben nasıl yapayım :))
Yapan birilerini görmek herkese ilham olur, onlar yapıyorsa ben de yapabilirim mantığı oluşuyor sanırım :))
Bu arada videoda yapamayan bir kız var zenci olan :)) O da benim gibi yere yığılıyor zor hareketlerde

Kızlar, bugün 30. günüm bitti ama şunu farkettim ben ter atan spordan daha çok can yakan kas yapan egzersizleri seviyorum pilates gibi. İnsanity bitince pilatese başlamaya karar verdim. Hem kas yapmayı daralmayı çok seviyorum. İnsanity nin recovery weekend i de pilates tadında geldi baya sevdim bunu :)) Bir de karın çalışma kısmı var ya yer hareketleri onları da çok seviyorum insaity'de.

Evet o da doğru..

günaydın arkadaşlar. ben bir türlü başlayamadım insanity ye iyice koptum. ya ikinci ayı yeniden başlıycam yada jillian body revulution a başlamayı düşünüyorum. yarın dizimdeki ağrılar için doktora gidicem randevu aldım.duruma göre devam edicem.

geçmiş olsun missdance, benim diz ağrım bir hafta dinlenince geçti bir de spor ayakkabı kullanmanın faydası çok oldu. Dizinde sorun çıkmazsa vaktin de varsa insanity'yi bitir bence, böylece 60 günde nasıl bir fark oluyor görmüş olursun hem. Ama dizlerini aşırı yoruyorsa da bırak tabi insanity'yi sonuçta sağlık daha önemli.

tahminim büyük birşey yoktur. bitirmeden rahat edemicem zaten galiba :) hergün içimden dürtüyor beni yap diye :) yarın anlarız artık ne varmış

kızlar merhaba bügun doktora gittim film çekildi diz kapağımın kıkırdak dokusu bozulmaya başlamış bununda sebebi aşırı zorlamaymış galiba insanity canıma okudu benim.

hergün yapmasaymışız iyiymiş aslında.hiç dinlendirmedik kendimizi şimdi çok zorlamadan spor yapabilirsin dedi evde uygulayacağım egzersizler verdi tabiiki ilaçta verdi bakalım.

ben artık koşu bandında interval çalışma yapıcam bakalım belki onun faydasını görürüm.

geçmiş olsun missdance, insanity gerçekten çok felaket bugün egzersizleri yaparken diz kapaklarımda benim de acıma oldu biraz ama az kaldı bitirmek istiyorum yarıda kalsın istemiyorum aralığın 2. haftasında bitiyor. Bugün 32. günümü bitirdim geriye 31 gün kaldı tam yarıladım yani. Bir de hiç bir spor insanity gibi etkili değil ya, gerçekten çok sıkılaştım yemeği çok yesem bile karnım çıkmıyor artık, inceldim baya.
Artı şınav da çekebiliyorum :)) Eskiden 1 taneyi bile tam yapamıyordum şimdi çok değil ama 4-8 arası tam yapabilyorum :)) Büyük ilerleme benim için :)) Diz kapaklarım bacaklarım da bayağı bir kuvvetlendi hissediyorum bunu. Öbür hafta 2. aya başlayacağım bende acaba bir hafta ara versem mi diye düşünmüyor değilim bir hafta pilates yapıp öyle mi başlasam acaba 2. aya.

gecmiş olsun canım ..hakkaten cok zor... hergün yapsak bile yarısını falan yapmalıydık bence...jillian bile zor derken buna kalkıştık... bununla gecmiş olsun... ben zarar görmedim ama bıraktıktan sonrada soğudum acıkcası... başlayamadım bir türlü... tekrar shred düşünüorum eğer kesmezse 10-15 dakia kardiyo eklenebilir.yada 8 dakikalık karın videoları....

merhaba arkadaşlar bende ilk günden sonra yazmadım ama 4 gün yapıp bıraktım çünkü dizlerimde şiddetli bir ağrı oldu merdivenlerden bile çıkamıyordum ağrıdan onun için bıraktım

canım yapabiliyorsan bırakmada sonucu görelim.ben ilaçlara bugun başladım.intervalede yarın başlıcam bir tembelim ki sormayın gitsin
yok bırakmıycam zaten az kaldı :)) Sadece 2. aya başlamadan bir hafta ara vercem sonra başlıycam ikinci aya çünkü süresi çok uzun videoların bir de haftaya kpds ye gircem biraz ders çalışayım spor yapcam diye çok oyalanıyorum banyo spor falan derken 2 saatim gidiyor. Bir de recovery weekend dizlerimi çok yordu dinlenmiş olmak iyi gelir diye düşündüm. Yarın bitiyor recovery weekendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…