Bana gönder cnm ya ben bitiririm vallahi hiç yemekte bile gözüm yok kebap ta getirsenyaaaaaaaaaa kızlar ben diyete başlayamıyorum evde bir tepsi ev baklavası var.... kendi ellerimle yaptım.... biri yiyip bitirsin şunu yaaaaaaaaa......... her katına ceviz kydum dayanamıyoruuuum........
torrent dışında link bulmanız zor. Torrent programını şurdan indirebilirsiniz : uTorrent ndir - Download > Gezginler
programın torrenti de şu : Shaun T - Insanity workout veya Download Shaun- Insane workout Torrent - KickassTorrents
ilk başta hiç diyet yapmadım aksine çok yedim 57.2 kilo ile başladım insanity yapmaya ama sonra dikkat etmeyince 58,5 kiloya çıktım 2 haftadır hem yediklerime dikkat ettim hem insanity yaptım 58,5 kilodan 56,7'ye düştüm. Günlük 1300 kalori alarak haftada 800 gr verdim.çok teşekkür ederim. mantıklıca uzatmadan güzel yazmışssınız indirmeye başladım bile:) 1ay yapmıissınız sanırım farkı oldu mu kilo verebildiniz mi ?
ilk başta hiç diyet yapmadım aksine çok yedim 57.2 kilo ile başladım insanity yapmaya ama sonra dikkat etmeyince 58,5 kiloya çıktım 2 haftadır hem yediklerime dikkat ettim hem insanity yaptım 58,5 kilodan 56,7'ye düştüm. Günlük 1300 kalori alarak haftada 800 gr verdim.
tatlım basen,bacak ve kalçanda incelme oldu mu?
selam kızlar ara dönemim bitti bu akşam yeniden başlıyorum shauncuğuma :) siz neler yapıyorsunuz?
kizlar hadii ama biriniz yardim edin ilk hangi videola baslicm nasil yapicm tarif edinde nian önce baslyiim