Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

slm kızlar tebrik ediyorum istikrarınızı.. 2 gündür farkettim insanity araştırıyorum bende başlamak istiyorum
ayda 2 kg versem daha ne isterim :KK9:

yaaaaaaaaaa kızlar ben diyete başlayamıyorum evde bir tepsi ev baklavası var.... kendi ellerimle yaptım.... biri yiyip bitirsin şunu yaaaaaaaaa......... her katına ceviz kydum dayanamıyoruuuum........

2 saattir indirebileceğim link arıyorum canım yaa fena gaza geldim bu akşam başlasam yıl başına kadar hedef koydum 60 gün :) çook kararlıyım 62 kiloyum ve hedefim 55 kg ... 3 ay plates yaptım işten dolayı bıraktım.. call da çok mıy mıy geldi devam edemedim bi kaç günden sonra..

linki yollarsan çoook sevinirimmmm:KK3:

kızlar konunun ilk 25 sayfasını okudum da link konusundaki sıkıntıyı halledebildiniz mi? torrent dışında nasıl indirebiliriz???

yaaaaaaaaaa kızlar ben diyete başlayamıyorum evde bir tepsi ev baklavası var.... kendi ellerimle yaptım.... biri yiyip bitirsin şunu yaaaaaaaaa......... her katına ceviz kydum dayanamıyoruuuum........
Bana gönder cnm ya ben bitiririm vallahi hiç yemekte bile gözüm yok kebap ta getirsen :KK50:illede tatlı kargoyla postala bana

pure cardio ve cardio abs çalıştım bugün :)) Yarın birinci ayım bitiyor yaşasın cardio revocery weekende az kaldı :)) Çok çabuk geçiyor zman yaa hiç bir şey anlamadım valla.

çok teşekkür ederim. mantıklıca uzatmadan güzel yazmışssınız indirmeye başladım bile:) 1ay yapmıissınız sanırım farkı oldu mu kilo verebildiniz mi ?
ilk başta hiç diyet yapmadım aksine çok yedim 57.2 kilo ile başladım insanity yapmaya ama sonra dikkat etmeyince 58,5 kiloya çıktım 2 haftadır hem yediklerime dikkat ettim hem insanity yaptım 58,5 kilodan 56,7'ye düştüm. Günlük 1300 kalori alarak haftada 800 gr verdim.

ilk başta hiç diyet yapmadım aksine çok yedim 57.2 kilo ile başladım insanity yapmaya ama sonra dikkat etmeyince 58,5 kiloya çıktım 2 haftadır hem yediklerime dikkat ettim hem insanity yaptım 58,5 kilodan 56,7'ye düştüm. Günlük 1300 kalori alarak haftada 800 gr verdim.

tatlım basen,bacak ve kalçanda incelme oldu mu?

$393_tanya_lg_crop.jpg $Tania Baron.jpg $l.jpg

selam kızlar ara dönemim bitti bu akşam yeniden başlıyorum shauncuğuma :) siz neler yapıyorsunuz?

selam kızlar ara dönemim bitti bu akşam yeniden başlıyorum shauncuğuma :) siz neler yapıyorsunuz?

bn bugün recovery weekende başladım müthiş ya bu videoyu çok sevdim değişik geldi diğer egzersizlerden sonra bir hafta da bunu yaparım haftaya 2. aya başlayacağım :)) Ama zayıflama yok aksine bayağı çok yemeye başladım 700 gr aldım sabah çıktım bi 57.4 geldim. İnsanity yapınca çok yoruluyorum ben çok yorulunca da çok yiyorum bir türlü doyamıyorum nedense :)) Ama annem zayıflamışsın diyor sanırım sıkılaştığım için zayıf görünüyorum. Göbeğim indi iyice 1. ayın sonunda. Ama göbek deliğinin hizzasından ölçüyorum hep aynı çıkıyor anlamadım gitti incelmiş gözüküyor ama hep 80 cm çıkıyor.Sanırım daha incelmem için kilo vermem şart. Fazla protein de almıyorum bu aralar. Artık spordan sonra bir bardak süt içcem bir de öyle deneyeyim bakalım.

kızlar ben yapmıyorum insanity daha, istiyrum ama yeni evliyim düzeni oturtamadım daha..
ama bişey söylemek istiyorum, kas yağdan 2 kat daha ağırdır. spor yaptıkça tartıda fazla çıkmanız anormal değil bu yüzden... ancak yağın kapladığı alan daha çoktur. bu yüzden mühim olan sıkı görünmek, bedenlerinizde incelme olması... aklınızda bulunsun dedim :KK15::KK16:

slm kizlar bende bslmk itiyorum artik 40mda cikti simdi bana biri kocluk yapacak kac saat ne zamanlari ne yapicami ve videolari nasil nerdn izlicmi ögretck bnde napip edip baslcm ok vede biras foto koyun ya hala 1ay olmadimi bitiren deisen yokmu hic

Son düzenleme:
X