Bazıları kıskançlıkdan söyler takma sen onları, zayıflayınca daha genç görünüyor insan bide sporda ter atıyoruz ya cildi acayip canlı parlak ve bebk teni gibi yapıyor, görürsün bi 15 gün sonra farkedersin sende inş..yaşında genç tatlım Maşallah. Sende enerjik hatunsun belli akşam üstü bile kaç iş halletmişsin Maşallah tatlım..Iyi yapmış sin,sende akıllı kadınsın belli, bende 36 yaşındayım benide hep yaşımdan büyük derler hatta geçenlerde 45 diyen bile oldu,üzülüyorum tabi ama alistirdi zalimler,bende diyorum demek büyük gosteriyorum napiyim
Sağol canim kıskançlıktan diyen de olmustur da ilk gorende aynı şeyi diyo büyük gosteriyomusum aman napim degistiremem ki,Canım sagolsunda,cok şükür her halime, hareketli olmayı seviyorum sanırım oturmak bana göre değil ,psikolocimi bozuyoBazıları kıskançlıkdan söyler takma sen onları, zayıflayınca daha genç görünüyor insan bide sporda ter atıyoruz ya cildi acayip canlı parlak ve bebk teni gibi yapıyor, görürsün bi 15 gün sonra farkedersin sende inş..yaşında genç tatlım Maşallah. Sende enerjik hatunsun belli akşam üstü bile kaç iş halletmişsin Maşallah tatlım..
Kıyafet tercihlerini değiştir zayıflayınca, göreceksin etkili olacakdır.. Evet her halimize şükür tatlım. Zaten begenen begenmiş bizim için gerisi sağlıklı yaşamak değil mi kuzum...Sağol canim kıskançlıktan diyen de olmustur da ilk gorende aynı şeyi diyo büyük gosteriyomusum aman napim degistiremem ki,Canım sagolsunda,cok şükür her halime, hareketli olmayı seviyorum sanırım oturmak bana göre değil ,psikolocimi bozuyo
Hayırlı geceler şekerim yarın görüşürüz inşallah bebeğim :)Ben yatmaya gidiyorum,herkese Hayırlı geceler,bol ve iyi dinlenmeler
Çok iyi bebeğim... Listeye henüz eklemedim seni, programları tam olarak edindiğinde ekliycem. Kendine fazla yüklenme gündüz Cardio akşam Pulse yap istersen. İkisi birden ağır gelmesin sonra tatlım.ilk gün kardioyu tekrar yaptıımm çok ii geldi
kız yeni gördüm 40 demiş niye 58 diyon kafamı buluyon benlen
Kız aynı şeyi iki kez yapıyorsan Bi tanesi de benim yerime olsunilk gün kardioyu tekrar yaptıımm çok ii geldi
Bu arada günaydın herkese
Akşam büyük oğlumun bacak ağrısı tuttu, öksürük de var gece boyunca büyükle küçüğün odasında mekik dokudum. 3 saat kesintisiz uyumadım, büyüğün yanında uyuyorum küçük uyanıyor, gidip emzirip ystıyorum bu defa büyük bağırıyor anne diye...en az 10 kez uykum bölündü, enerjim çok düşük...evli olup çocuğu olmayanlar en az 5 yıl yapmayın
çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin sana da kolaylik versin bacağında ne var ki oğlunun kırık falan mi yoksaBu arada günaydın herkese
Akşam büyük oğlumun bacak ağrısı tuttu, öksürük de var gece boyunca büyükle küçüğün odasında mekik dokudum. 3 saat kesintisiz uyumadım, büyüğün yanında uyuyorum küçük uyanıyor, gidip emzirip ystıyorum bu defa büyük bağırıyor anne diye...en az 10 kez uykum bölündü, enerjim çok düşük...evli olup çocuğu olmayanlar en az 5 yıl yapmayın
gü-nay-dıııınnn sanada, ve de hayırlı günler....herkese günaydın :) hayırlı günler
Sağol Can'ım yok büyüme Ağrısı ara ara oluyor daha geçen Bursa'da özel Bi kliniğe götürdük, ben de sağlıkçıyım tahmin ettim aslknda ama emin olmak için... Çok şükür bişey çıkmadı büyüme ağrısı Dedi Drçok geçmiş olsun allah acil sifalar versin sana da kolaylik versin bacağında ne var ki oğlunun kırık falan mi yoksa
onla geçmiş olsun canımSağol Can'ım yok büyüme Ağrısı ara ara oluyor daha geçen Bursa'da özel Bi kliniğe götürdük, ben de sağlıkçıyım tahmin ettim aslknda ama emin olmak için... Çok şükür bişey çıkmadı büyüme ağrısı Dedi Dr
kiyamam yaa inşallah bir an önce geçer çocuğum yok ama canım gibi sevdiğim iki melek yeğenim var böyle çocuklar hasta falan olunca onlara değil keşke bana olsa diyo insanSağol Can'ım yok büyüme Ağrısı ara ara oluyor daha geçen Bursa'da özel Bi kliniğe götürdük, ben de sağlıkçıyım tahmin ettim aslknda ama emin olmak için... Çok şükür bişey çıkmadı büyüme ağrısı Dedi Dr
Sağolasın Can'ım âmin cümlemizegünaydın, geçmiş olsun canım,acil şifalar versin Rabbim,sanada bu arada güç kuvvet dinamiklik versin
seda akgül kim? burda kk da birisimi, o muhtemelen karatay tipi beslenip leptin salgılamasını sağlamıştır,anladığım kadarıyla öyleKızlar bu arada şu Seda Akgül varya sonucu önceden ne kadar kiloluydu 25 kilo vermiş 6 ayda. Okudum şimdi internetten sabahları aç karnına Türk kahvesi içmiş sonrasında Bi tost, 5-5,5 saat aç kalmış akşam da hafif bişeyler yemiş. Sanırım biz de baya baya aç kalmadan veremicez kiloları en azından ben, bazı bünyeler böyle oluyor ne yazık ki... Ha bu arda vitamin desteği de almış
Ben de içtim şimdi Bi kahve aç karnına