Insanity Max30 günlüğüm

Heyy Maşallah ya epey esneksin ben dizlerime zor egiliyorum ya.. Ama ellerimi yere kadar rahat yapıştırıyorum o farklı bir hareket... Bacaklarının üstünden aşağı doğru ancak dizlerime kadar egiliyorum.

Spliti yapabilir misin gerçekten:KK57: ben ömür boyu esneme yapsam yapamam onu, sanki onu yapanlar kemikleri esnek kişilermiş gibi geliyor. Çalışmayla olur mu ki. Senin esnek epey demek ki vücudun :)

aksine hiç esnek değil yahu :) ama işte bu egzersizlerle 10 günde bile fark etti.. hani uzun vadede belki split yapabilirim. eğer bir yerde pes etmezsem. keşke işim spor falan olsaydı. hem iş, hem spor zor oluyor. ha bir de evli değilim yani. evli olsam yanmıştım iyice :KK70:

Niye kız çok mu yaşlı geldim :) 40. Mi birkaç ay önce doldurdum şekerim. Kendimi övmek için değil ama yüzümde tek kırışıklık yoktur. Anneme çekmişim anneciğimde 67 sinde kaymak gibi yüzü var Maşallah. Sanırım bunu birde gençlikden beri abdest almaya bağlıyorum ben. Yoksa krem mirem hiç işim olmaz. Kilolu olmadığım zamanlarda yaşımı kimse tahmin edemez :) öyle anacığım işde..

yok inanmadım zati:KK8:
sanada maşallah erken evlenmişsin sanırım ne güzel genç anne:KK9:

40 mı? yaaa maşallah harbiden.. ne kadar da aktifsiniz valla, tebrikler.. :KK9:

katiliyorum asli abla sahsen öyle ölçüm yapmasa gitmezdim ki artık gitmiyorum verdiği listelerle kilo vermek değil kilo koruma yapılır çünkü veremiyorum

fiyatı 219liraydi 5küsür de kargo ücreti varmış canım taksit imkanı var ama 6aya kadar

aksine hiç esnek değil yahu :) ama işte bu egzersizlerle 10 günde bile fark etti.. hani uzun vadede belki split yapabilirim. eğer bir yerde pes etmezsem. keşke işim spor falan olsaydı. hem iş, hem spor zor oluyor. ha bir de evli değilim yani. evli olsam yanmıştım iyice :KK70:
10 günde süper sonuç bence ama sanki vücudunda yatkın esnemeye Maşallah!
Gençliğimde spor öğretmenliği için beden hocamız ille yaz demişdi bana, iyi bir hentboll oyuncusuydum okul takımında, il ve bölge birinciliklerimiz vardı. Liseden sonra hiç düzenli spor hayatım olmadı. Ben Ekonometri okumayı seçdim. Spor için mesleğimizin spor olması gerekmiyormuş şekerim ben çok geç anladım. Sen gençsin daha yaparsın kararlı oldukdan sonra bebeğim...

40 mı? yaaa maşallah harbiden.. ne kadar da aktifsiniz valla, tebrikler.. :KK9:
Teşekkürler kızlar ya uyandırıyorsunuz beni ama yapmayın kıızzz :)) iki sene önce 28 yaşında mısın demişdi biri öyle söyleyim, o zaman kilo vermişdim gene. Yaş konusunda çok ilginç şeyler gelmişdir başıma ama anlatınca sanki komplexim varmış durumuna düşüyorum o yüzden konuyu uzatmıyorum canlarım :))

Niye kız çok mu yaşlı geldim :) 40. Mi birkaç ay önce doldurdum şekerim. Kendimi övmek için değil ama yüzümde tek kırışıklık yoktur. Anneme çekmişim anneciğimde 67 sinde kaymak gibi yüzü var Maşallah. Sanırım bunu birde gençlikden beri abdest almaya bağlıyorum ben. Yoksa krem mirem hiç işim olmaz. Kilolu olmadığım zamanlarda yaşımı kimse tahmin edemez :) öyle anacığım işde..
masallah masallah allah nazardan sakinsin bence sen bu enerjinle 58de de 68de de aktif sporu seven bi bayan olursun

masallah masallah allah nazardan sakinsin bence sen bu enerjinle 58de de 68de de aktif sporu seven bi bayan olursun
Bundan sonra spor hep hayatımda olsun istiyorum bakalım inş canım.. Ama hep hoplayıp zıplamıyalım kıı, belki kilolardan kurtulunca pilatese atlarım kimbilir ama taktım önce kas arttırıcam inş :)

TR ye ye gidince bakalım farkedebilecekler mi kilo verdiğimi onuda merak ediyorum ha. En son Kurban bayramında 83 kiloydum gördüklerinde.. Birde annem çok kızıyor kilolu görünce beni. Birde genetik şeker hastalığı var ailede, bende de kilolu olursam şeker çıkacak diye endişeleniyor. Bakalım ne diycek :)

Teşekkürler kızlar ya uyandırıyorsunuz beni ama yapmayın kıızzz :)) iki sene önce 28 yaşında mısın demişdi biri öyle söyleyim, o zaman kilo vermişdim gene. Yaş konusunda çok ilginç şeyler gelmişdir başıma ama anlatınca sanki komplexim varmış durumuna düşüyorum o yüzden konuyu uzatmıyorum canlarım :))
maşallah yaa ne güzel:nazar::KK9:

TR ye ye gidince bakalım farkedebilecekler mi kilo verdiğimi onuda merak ediyorum ha. En son Kurban bayramında 83 kiloydum gördüklerinde.. Birde annem çok kızıyor kilolu görünce beni. Birde genetik şeker hastalığı var ailede, bende de kilolu olursam şeker çıkacak diye endişeleniyor. Bakalım ne diycek :)
farkederler bence, nerdeyse 10 kilo verdin sonuçta

Heya Odtü mezunu koca bulunca bırakmıyım dedim :) yapışdım yakasına erkenden :)
Iyi yapmış sin,sende akıllı kadınsın belli, bende 36 yaşındayım benide hep yaşımdan büyük derler hatta geçenlerde 45 diyen bile oldu,üzülüyorum tabi ama alistirdi zalimler,bende diyorum demek büyük gosteriyorum napiyim

X