- 25 Kasım 2013
- 107
- 213
Nasıl gidiyor kızlar? Artık bünyeniz ne güzel alışmıştır. Ben bahaneler buldum bi türlü başlayamadım
Ama yarından itibaren buralarda olacağım. Bugün havuza gideceğim bugün başlayamam ama yarın başlayacağım. Biraz geçmişinizi okuyayım deneyimlerinizden faydalanayım.
Bu arada kilo verme yarışı için başlık açtım katılmak isteyen olursa linki vereyim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...si-kilo-verme-yarismasi.911037/#post-45515044
Yani daha az Yersek daha çok kilo gider adet donemi boyuncabende duydum anna regl olduğunda spor yaptırıp bakmak lazım
dün omron 508e model tartı aldım özelliklerini biliyor musun bi baksana diğerlerine göre fiyatı daha uygun geldi
Maşallah canım, çok iyi gidiyorsun sende diğer kızlarımız gibi.. Evet gün içinde yazışmaları takip etmek zor gelir sana , epey birikiyor. Önemli birşey olursa genel bir karar falan gibi, bildiririz inş tatlım aklın kalmasın.. Esnemelere devam mı şekerim?
Kızlar duyduğuma göre adet döneminde 500+ daha fazla Calori harcıyormusuz
çok teşekkür ederim yaa çok uzun zamandır istiyordum sonunda aldım evdeki tartı sürekli in çık yapıyor deli oluyodum artık inşallah tanita gibi iyi çıkar bu da sende alırsın inşallah istediğin gibisiniyaaa, hayırlı uğurlu olsun :) mesajını görünce hemen araştırdım. yorumlarını da okudum. herkes memnun kalmış, özellikle yağ oranını doğru ve tutarlı gösterdi, fiyatına göre kaliteli olduğu gibi yorumlar yapmışlar.
hatta şu an ben de mi alsam diye düşünüyorum. instagram takip ettiğim diyetisyenlerin de evlerinde omron marka ev tartıları kullandıklarını ve takipçilerine önerdiklerini görmüştüm. bence çok iyi yapmışsın..
güle güle kullan canım
hepsi burada dan aldım yorumlar çok iyi inşallah yanılmam bosa gitmez para yağ kas su hepsinin ölçüm ve analizini yapıyorsumuhendis hangi siteden aldı. Can'ım bende düşünüyorum yağ gösterimi doğrumu acaba
benim diyetisyen en de tanıta bt 148 vardı ona içim gidiyor ama araba parası gibi fiyatı varyaaa, hayırlı uğurlu olsun :) mesajını görünce hemen araştırdım. yorumlarını da okudum. herkes memnun kalmış, özellikle yağ oranını doğru ve tutarlı gösterdi, fiyatına göre kaliteli olduğu gibi yorumlar yapmışlar.
hatta şu an ben de mi alsam diye düşünüyorum. instagram takip ettiğim diyetisyenlerin de evlerinde omron marka ev tartıları kullandıklarını ve takipçilerine önerdiklerini görmüştüm. bence çok iyi yapmışsın..
güle güle kullan canım
Betülüm kız gel nerdesin şekerim akşam muhabbetimiz başladı yıkılıyozz gene :)) Begüümm kız misafir var mı gene anam , yoksa kop gel hadi...
Canım yok daha gitmedi eşim, perşembe ya da Cuma diye düşünüyor. Kvalidemin yaşı epey var. Eşim en küçük çocuğu ve eşim annesine anlatamam ne kadar düşkündür. Ama ben hiç kıskanmam çok tatlıdır kvalidem Maşallah Allah sağlık sıhhat hayırlı uzun versin tüm büyüklerimizede kvalidemede.. Eşim gitsin içi rahat değil annesi biraz da rahatsız gibi olunca içene sinöiyor burda durmak.
Biz fazla kalamıyoruz işlerden tatlım 1 hafta veya 10 gün ancak kalabiliriz. Çocuk bir kızımız var oda universite okuyor başka şehirde evde yok yanii başka kimse ...bakalım napcam. Kararsızım işde...
Heyy Maşallah ya epey esneksin ben dizlerime zor egiliyorum ya.. Ama ellerimi yere kadar rahat yapıştırıyorum o farklı bir hareket... Bacaklarının üstünden aşağı doğru ancak dizlerime kadar egiliyorum.kızlar, esnemeyi de bitirdim. 10 gün önce spora ve esnemeye başlamadan önce dizlerime kadar ancak eğilirken şimdi ayaklarıma zor da olsa değebiliyorum..
esnemeye devam, hedefim split ve scorpion hareketlerini de yapabilmek..
Süpersin bebeğim :) ilk zamanlar hoplamalar banada çok zor geliyordu. Şimdi yeni yeni pek zorlanmıyorum tatlım. Zamanla alışacaksın inş.şekerim akşam iş çıkışı pazara gittim, geldim pazı yemeği yaptım, yidik içtik bulaşık,çamaşırları yıka as, azcıkta ev süpürdüm,sporumu şimdi bitirdim mesajları okuyorum, 2.gün tabata power tamamı bittihe birebir uyamadım ama şunu anladım hoplamayı sevmiyorum onun harici hareketleri daha zevkli yapıyorum.zaten ip atlamaya çalışmıştım da onuda başaramamıştım bundan sebep demekki hoplamak zıplamak bana göre deel
Niye kız çok mu yaşlı geldim :) 40. Mi birkaç ay önce doldurdum şekerim. Kendimi övmek için değil ama yüzümde tek kırışıklık yoktur. Anneme çekmişim anneciğimde 67 sinde kaymak gibi yüzü var Maşallah. Sanırım bunu birde gençlikden beri abdest almaya bağlıyorum ben. Yoksa krem mirem hiç işim olmaz. Kilolu olmadığım zamanlarda yaşımı kimse tahmin edemez :) öyle anacığım işde..kız maşallahsorması ayıp sen kaç yaşındasın?
Kuzum diyetisyen o tartı sayesinde para kazanıyor zaten. Bırak onlar versin aman bize ev tipi yeter canısı :)benim diyetisyen en de tanıta bt 148 vardı ona içim gidiyor ama araba parası gibi fiyatı var
Ne kadar?hepsi burada dan aldım yorumlar çok iyi inşallah yanılmam bosa gitmez para yağ kas su hepsinin ölçüm ve analizini yapıyor
ayıp oldu galiba yanıtlamadınkız maşallahsorması ayıp sen kaç yaşındasın?
Kız 58 miş yazmış yaayıp oldu galiba yanıtlamadınee bayanların yaşı sorulmaz demi ama
Kız Seda boğacam seni haa ne güldürdün beni gene kızKız 58 miş yazmış ya
Yukarda yazdım bebeğim ayy ne ayıp olacak canısı.. Neyse oo ama Seda' ya inanma :))ayıp oldu galiba yanıtlamadınee bayanların yaşı sorulmaz demi ama