Şu muayyen zamanlarda şişlikler altüst ediyor insanı ya, eğer dikkat edersek yememize sonrası iyi oluyorda, işde o dikkat şart bebeğim demi, sen demek ki 58 belki 57 bile olursun regl sonrası YAŞASIIINN
EVET JM dede var o hareket ondan alışığım sözdede, bak şimdi aklıma geldi bu hareketi halı var diye halı üzerinde yaptım ondan zorlandı bu kadar , Jm de spor minderinin adı neydi ya aklıma gelmedi, anla işde onda yapıyordum o daha bir süngerimsi ya zorlamıyordu bu kadar, ama 50 adet ohaaa yanii resmen canını çıkarıyor bu adam insanız kızım ya
Evlenen herkes alıyor bir evlenmeden önce kızlarımıza bunun eğitimini vermek lazım herhalde yaw, ne çekiyoruz aman be ya, evet kuzum önce kilo ver sonra yumurcak inşallah
Şimdi Begümüm Üst ince, bacak kalın olan arkadaşlar olunca, sorun karşısında gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorum kuzum ben yaa
Neden dersen; bende bacak ince üst kalın, bu spor tam benim gibiler için gerçekten süper, çünkü bütün vucudu çalıştırıyor bebeğim. Birde Insanity sayfası var, orada senin gibi basenli bir arkadaşın deneyimlerine göre bacakları çok kaslanmış ama incelememiti. Ama sık sık beslenmesini abarttığınıda ekliyordu.
Ne kadar fazlan var bilmiyorum ama eger çoksa verilecek kilon beslenmene de dikkat ederek gel katıl bize derim sana, ama verilecek kilon 3,4 ü geçmiyorsa gene gelebilirsin ama üstten de verirsen nasıl olur yaa bilemedim ki
annaperenna yetiş tatlım ne diyeceğimi bilemedim.
Annaperenna arkadaşımızında fazlası yok ve oda hafif basenli, beslenmesine dikkat ediyor ve yağ oranını düşürmeye çalışıyor..
Şöyle yapalım senin ne kadar fazlan var bir yaz, üst beden ölcün ne onuda yaz sonra karar verelim tatlım tamam mı
Afiyet olsun kuzum ya iyi yapmışsın, yumurtayı bol ye kızz acayip tok tutuyor, acıkmıyorsun eger meyve hamurişi şekerli birşeyler yemezse şayet, vücutta zor erittiğinden epey kilo verdiriyor yumurta şekerim. Tecrübeyle sabit. TABATA STRENGHT var yaparsın müsait olunca senden kurtulmaz kuzum