Kızz alışırsın yer hareketlerinede tatlım sayı olarak onlar kadar yapmazsın, bende hala onlar kadar yapamıyorum. Kaslarını tam açarken zorla bir iki daha yapıyorum ki işe yaraması artsın, sonrasında bırakıyorum, onlarla yarışmıyorum yani kendimi kontrol ede ede gidiyorum. Bizler elma tipli sayılında senin kilo problemin en çok nerende Seda'm bahsetmedin hiçç?Yok Can'ım nerde zaten daha çok kolay olanı yaptım modifiye videodan, yer hareketlerini abartmış biraz o biraz hoşuma gitmedi... 25 dk yaptım arkasına Bi yarım saat Jillian:)) tam yapamayınca sinir oldum 1 saate tamamladım, zaten günlük 1 saat spor yapıyorum ben
aynen ya sevdim ben bu sloganı, haziran 1 hedef koydum kendime 15 kilo vermek için ayda 5 kg gitsin istiyorum... Yapacaklarım basit ben öyle listelere falan pek gelemem, akşam yatağa yattığımda aç olmam lazım baya Bi aç, günlük 3 lt su tüketiyorum zaten, Abur cuburu tamamen kessem ve iki öğün arası en az 4 saat yapsam fazlasıyla yeter bana, emziriyorum da zaten:)
Eee zumbamı yaparım ben cicim benle yarışmak kolay değildir söylim sana
Zumbacı seni ya bak Nasıl da nisbet yapıyorCadısın ilşde cadısın Zumba yapan cadı