ay kuzum bakma sen onların gencliklerine diyorum ya imkanları sınırsız genc durmak icin yırtınıyorlar en guzel genclik duzgun beslenme ve sporla gelen nette bir fotograf gormustum adam 60 yas ustu ancak genc bir erkek vucuduna sahip yasını hic gostermiyor iste hayat tarzını degistirip hareket eklemek insanı boyle yapıyor eminim sende fitlesince genc kız gibi olacaksın
kuzum asylum da insanitynin ileri programı bundan gururla mezun olan ona gecis yapıyor genelde ama turk forumlarda pek rastlamadım yapana yabancılarda bu tur seylere ragbet daha fazla onlardan arastırdım ben :)
asylumda agırlık kardiyo barfiks barı bant ip kondisyon merdiveni her sey var bende bant ve kondisyon merdiveni yok merdivenin cozumunu buldum aynı ölcülerde yere renkli bantla merdiven sekli yapıcam yerdeki taslar kare oldugundan aslında gerek bile yok ama yine de denicem :) cogu hareketin aletsiz olan sekli var zaten shaun t onu da dusunmus bizler için sagolsun
keske oncesi fotografım da olsaydı aradaki fark motive ederdi yapacakları yine de ben belirteyim boy kiloya vurunca zayıf gorunsem de yag oranı oldukca yuksek olan basenli ve göbekli biriydim simdi daracık bodyler giyiyorum S beden badilerim bol duruyor üstümde üst bedenim o kadar inceldi alt kısımda sadece basen kaldı bacaklarım kaslanıp inceldi
Tatlım onların zararlı oldugunu okumustum sporcular yiyormus tabi ama pek guvenemedigim icin almamıstım bilemiyorum ne kadar dogru arastırmadan bir sey soylemek istemem
Karatay da lavas ekmegi var diye biliyorum beyaz ekmekten daha iyi diyordu canan karatay bende tam tahıllı tüketiyorum tatsız tutsuz bir sey ama tok tutuyor. Ton balıgı da ekleyebilirsin canım o da protein acısından zengin ve doyuruyor.
Benim yeme duzenimde sabah yumurta aksam ton balıgı ekmeksiz aksam yemeginde ne varsa birer tabak yanına havuc salatası meyveden olusuyor agırlık kaldırdıgım gunler aksam ekstra yumurta da haslıyorum tabi herkesin kendi duzeni var oyle de olması lazım hic kimse bir degil metabolizma fark ediyor neyin faydası goruluyorsa o devam ettirilmeli bence
Ekle hayatım bende program sonlarına enerji durumuma gore bolgesel ekliyorum aksam yatmadan ballet beautiful egzersizi ekliyorum bazen casey ho pilates yapıyorum