Insanity Max30 günlüğüm

ya böyle tatlış tatlış görünsün. ben bileyim yeter oturduğumda karnımdaki katman cortlamasın. Rabbim dua kapıları açıksa burdan sana sesleniyorum
Taş olacaksın taş kız Maşallah, e zaten hafifden görmeye başladın demi yanii, kız benimde yanlarda hafif var gene belirdiler iki gündür çok sevimli bi duygu yaa gerçekden :))

Yaptim canım 1.videodan başladım, tabii öncesinde 15 dk eliptik yaptım ama hala max.30 da kendimi çok hantal hissediyorum

Aaa yok kız yapmaz, ceza mı aldı naptı konu öyle diye bak merak ettim şimdi.. Canım dün sana ve topiğede yazmışdım zaten, ben listeye uyamam, kafama göre takılırım diye.. Diyet topiği ya kendi aramızda belki sorumluluk getirir düşüncesiyle katılmışdım.. Onlarda biliyor o kadar verilmeyeceğini yoksa...

Yaptim canım 1.videodan başladım, tabii öncesinde 15 dk eliptik yaptım ama hala max.30 da kendimi çok hantal hissediyorum
Bir haftan bitmemiş miydi kuzum. Bu ikinci haftan olsun işde. Zamanla artacak kondüsyonun merak etme kuzum. Ben Jill 30 dayleri 3,4 yıldır yaparım. Ne zaman başlasam ilk gün 10 dak da yere serilirdim, ikinci gün daha fazla , öyle öyle derken tam yapmaya başlardım. Bu herkesde öyle kuzum. Sanma biz tam yapıyoruz. Bizde eksik yapıyoruz ama olsun.. Hareket edebildiğimiz kadarıyla gün gün iyiye gideceğiz inşallah tatlım. Eliptikde eklemişsin ohh süper işde karbon alımını azalt, yakında eksilere hazır ol kızz :)

allah aşkına çok haklısın. akıl var mantık var bir kilo 3500 kalori ediyor. nasıl oluyor mümkün değil. heryer bilgiyle dolu artık, hiç mi okumaz bu insanlar. diyete başladığın ilk günler nettir. daha hızlı verirsin çünkü fazla suyu (ödemi) atarsın. onlar yağ değildir zaten. emzirdiğini bilmiyordum ben. tabii ki öncelikli bebek. kıyamam ben onaaa

birinci hafta bitmişti evet, o zaman bu 2.hafta olsun bakalım
k.hidrat alımını azaltamıyorum işte, artık pilav+makarna yı kestim ekmekte günde ya 1 ya 2 dilim ama yinede k.hidrat 100 ün altına inmiyo
hergün 1 meyva,yoğurt/süt yiyip içiyorum, haftada 2 gün bakliyat yiyiyorum bunlar acayip k.hidatlı, yemeyincede olmuyo işte

Yaniii bu şekilde o kadar çok topik var ki. Aslında editörler ne iş yapıyorlar merak ediyorum bu tür açılmış devamı gelmemiş saçma sapan tipikleri silsinler mesela:)

Kız 7000 calori 1 kilo verdiriyor diye biliyorum ben

asli ablaaaa verdiğin kiloyu gördüm de hasedimden yazmadım ( burda burnunu yukarı kaldıran ifade kullanmak istiyor yazar lakin telefon izin vermiyor ) tebrik ederim masallah devamı gelsin inşallah.
kız didem ben bir kiloyu 7700kalori diye biliyorum hangimiz yanlışiz acaba pek bi az geldi öyle yazınca sen gözüme benim bu arada kızlar ben şeyda coskun diyeti yapacağım karar verdim listelerini çıkardım bi çok kişiye göre yanlış olabilir ama liste hemen hemen tavuk et balık falan öyle şeylerle dolu yani issiz adada aç kalmışlik durumu yok kas kaybı olacağını sanmıyorum

kızlarr kızlarr 7200 değilmiydi o

Tipikleri ne ya:)))) Ayy Nasıl güldüm kendime Bi çeşidim yahuu

Bi şeyda Coşkun'umuz eksikti o da geldi tam oldu

Ayy sinir bastı alışveriş yapmak istedim kendime şunu aldım, yalnız eşimin haberi yok inşallah o yokken gelir kargo yoksa yakında boşayacak beni evde spor malzemesi koyacak yer kalmadı ayoll

hayırlı olsun, ben hayatta atlayamıyorum şu ipi hemen baldırmalrıma ağrı giriyo kasılıyo hareket edemiyorum kala kalıyorum

Ya biriniz bi diyet topiği açında katılak kızlar yaa.. Sorumluluk getirdiğini dün farkettim iyi oluyor. Hep beraber serbest herkes istediğini yapsın. Bu aralar işlerim yoğun olmasa açardım ben inan ki.. Acacak gönüllü var mı aranızda kıı???????

Kız herkes biliyor o kadar kilo veremiyeceğini de dikkat çekmek için yazmışlar.. Zaten listeyi görseniz ben o kadar yemedim dün mesela, o listeyle haftada ancak 2, bilemedin 3 ancak verilir..

şaşkınlık işte ne yaparsin çok fazla kilo veren var onunla geçenlerde gördüm tam başlangıç soylememis kadın üç haneli diyo ilk kilosuna bir ayda 19kilo vermiş onunla onu görünce insana bi cazip gelmiyor değil yani :) dedim ya saçma gelebilir doğru bulmayabilir herkes ama artık gözüm karardı yani kilo kilo kilo bunalima gircem az kaldı

Aynısından bende de var ama atladıgım sayılıdır, ipsiz atlamak daha güzel , genede hayırlı olsun bebişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…