- 29 Ocak 2016
- 547
- 915
- 34
ben isterdim açmak da benim net biter herkes ortada kalırYa biriniz bi diyet topiği açında katılak kızlar yaa.. Sorumluluk getirdiğini dün farkettim iyi oluyor. Hep beraber serbest herkes istediğini yapsın. Bu aralar işlerim yoğun olmasa açardım ben inan ki.. Acacak gönüllü var mı aranızda kıı???????
canım benim katıldığım bir topik var gelmek istersen orası gayet güzel, hem öyle katı kurallarıda yok sadece her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildiriyosun,onun harici istersen yaptığın sporunu yediğini içtiğini paylaşabiliyosunYa biriniz bi diyet topiği açında katılak kızlar yaa.. Sorumluluk getirdiğini dün farkettim iyi oluyor. Hep beraber serbest herkes istediğini yapsın. Bu aralar işlerim yoğun olmasa açardım ben inan ki.. Acacak gönüllü var mı aranızda kıı???????
Gelsek mi acaba çok kalabalık oluncada olmuyor ya birbirimizi tanıyınca zevkli olur, ama sen genede linki atsana bi bakarım ...canım benim katıldığım bir topik var gelmek istersen orası gayet güzel, hem öyle katı kurallarıda yok sadece her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildiriyosun,onun harici istersen yaptığın sporunu yediğini içtiğini paylaşabiliyosun
Nasıl Bi listeymiş eklesene bizde bakalımşaşkınlık işte ne yaparsin çok fazla kilo veren var onunla geçenlerde gördüm tam başlangıç soylememis kadın üç haneli diyo ilk kilosuna bir ayda 19kilo vermiş onunla onu görünce insana bi cazip gelmiyor değil yani :) dedim ya saçma gelebilir doğru bulmayabilir herkes ama artık gözüm karardı yani kilo kilo kilo bunalima gircem az kaldı
Sen dersine çalış zaten, sen açma kuzum :)ben isterdim açmak da benim net biter herkes ortada kalır
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/haftalik-kilo-verme-yarismasi.823847/Gelsek mi acaba çok kalabalık oluncada olmuyor ya birbirimizi tanıyınca zevkli olur, ama sen genede linki atsana bi bakarım ...
ekleme malesef yapamıyorum da nete yazarsan çıkar canım hayatımdiyet.com diye site de hepsi var yada on günde 8kilo dersen de çıkar gazete ile verdiği listeler bunlar o yüzden ekleme yapamadımNasıl Bi listeymiş eklesene bizde bakalım
bi soru çözüp bi laf yetiştirmeye başladımSen dersine çalış zaten, sen açma kuzum :)
Baktımda oo topik çok eski, 4000 küsür sayfalarda kız, biz en iyisi kendimiz açak bi topik.. Dur ben biraz işlerimi yapıyım bu hafta geçsin haftaya belki açarım.. Kimse üstlenmiyecek bizden anlaşılan :)
Çenemiz düşdü :) yap kuzum dersini, bende evi toparlayıp spor ardından işlerin başına geçicem..bi soru çözüp bi laf yetiştirmeye başladımen iyisi dersime döneyim
instagram varsa eğer kilo veren kişinin adı seren kaleoglu gir bak sayfasına istersen bi de onun gazete listesi ile kendi calisip 4ayda 25kilo veren bi bayan var çokta yardımcı oluyor funda uluyüz diye biri onun sayfasını incele istersenNasıl Bi listeymiş eklesene bizde bakalım
Yağmurum nerelerdesin bebeğim, gelecekdin, olumsuz bir durum yokdur umarım şekerim .. Haber et bi kız merak ediyorum seni. Kaç kere yazdım ama görmedin heralde bebeğim...kızlar selam nasılsınız
bende pazartesi başlıyorum kilom 59.2 benide listeye eklerseniz sevinirim
Çıkmadı öyle birisiinstagram varsa eğer kilo veren kişinin adı seren kaleoglu gir bak sayfasına istersen bi de onun gazete listesi ile kendi calisip 4ayda 25kilo veren bi bayan var çokta yardımcı oluyor funda uluyüz diye biri onun sayfasını incele istersen
gider o göbek bende de öyleydi bir zamanlar, üstte hala var ama çoğunluk alt taraftan pırtlıyoEki Görüntüle 1804747
Öndeki oturan göbeğime bakın, az önce oğlumu almaya giderken çektim
Otururken hep pörtlüyoo anacım göbeklerimiz hala daha bebeğim, Maşallah pek de bi havalısın kız Seda :) zayıflayınca kim ne olursun sen be ya :)Eki Görüntüle 1804747
Öndeki oturan göbeğime bakın, az önce oğlumu almaya giderken çektim
O koca göbekle ne havası olur beOtururken hep pörtlüyoo anacım göbeklerimiz hala daha bebeğim, Maşallah pek de bi havalısın kız Seda :) zayıflayınca kim ne olursun sen be ya :)