- 11 Şubat 2013
- 189
- 176
Bence sen kendinin farkında değilsindir kuzum, inceciksin Maşallah . Biraz kas eklersin olur biter ne yanii bebeğim :)
Bugün beslenmeme epey bir dikkat etmeye başladım, afferin bana :) bakalım ilk bir hafta Tr' yede aldıklarım bi gitsin inş. Sporumu iki gündür yapıyorum, kondüsyonumda fazla bir değişiklik yok gibi. Sadece sınavlarda zorlanır oldum, kollarım biraz güç kaybetmiş :) yakında düzelir inş.
Adriana bebeğim vaktin olursa sende hergün yazmaya çalışsana neler yaptığını, bize örnek olursun. Bugün @didilyos ile hibrit yapma kararı aldık programlarımız bittikden sonra inş. O zaman yardımına ihtiyacımız olacak ona göre bebeğim.
Yaşın genç kuzum fırsatın varken oku uni. Şimdi imkanlarda çok, hem çalışıp hem özel yüzde 75 bursla falan bile güzel bölümlerde okuyabilirsin. Allah yardımcın olsun, istediğin bölümü kazanırsın inş. Birinci basamak nasıl geçdi tatlım, benim yegenimde girdi oradan biliyorum ?
cok tesekkur canım en acımasız elestiri insanın kendisinden geliyor guzel motivelerin için cok tesekkuuurr
O kondisyon elbet artıyor tatlım onceden insanityi ikinci kez dondugumde bile surunuyordum ama molaları azaltmıstım sayıları artırmıstım vucut ayak uyduruyor
Yazıcam yazıcam diyorum unutuyorum su sınav hazırlıgı aklımı aldı iyice
Amin hayatım inşallah yegeninde kazanır istediği yeri. Cok cok güzeldi nazar degmesin simdi 2. oturuma hazırlanıyorum fırsat buldukca yazıcam buraya hatta aksam yatmadan gireyim buraya boylece unutmam da
sporumu yapıyorum p90x yaptım bugun enerji bulursam insanityde yapıcam son aydayım artık sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum