Insanity Max30 günlüğüm

suyu içiyorum canım o konuda hiç sıkıntım yok, yeşilçayımıda hergün demleme olarak içiyorum hatta içine biraz biberiyede ekliyorum 2 haftadır, günde 2 kere şekersiz türk kahvemde geliyo bunlar herhün düzenli gidiyo canım
ekmek günde 2 dilim kahvaltıda olmak üzere yiyiyorum,
işte makarna,pilav hergün yemesemde gün aşırı ve tek öğün oda 2 yemek kaşığı ölçüsünde(50-60 gram yapıyo) fazlasını almıyorum o konuda dikkat ediyorum
birtek kaçamağım unlu,şekerli şeylerden oluyo işte, oda şöyle kek,kurabiye varsa 1 dilim,2 kurabiye yada eşim çikolata yerse bir ısırık ondan alırım tek çikolata bitirmişliğim yoktur ama böyle kaçamaklarım oluyo, yada mesela biyere gidince pasta böreklerden yerim,akşam meyva yememeye özen gösteriyorum yanımda yiyen olursa canım çekip yarımşardan da olsa yiyiyorum derken birsürü kaçamak oluyo işte

gün içinde yediklerini bir bir yaz bence, gözden geçirmiş olursun. belki dediğin gibi ufak ufak derken biraz fazla kaçamak oluyordur.

gün içinde yediklerini bir bir yaz bence, gözden geçirmiş olursun. belki dediğin gibi ufak ufak derken biraz fazla kaçamak oluyordur.
evet canım o yüzden fatsecrat programına kayıt ediyorum, hem kalorimi,hem k.hidrat/yağ/protein miktarını hemde yediklerimi görmüş oluyorum,zaten bu sayede verdim bu kilolarımıda,yazmasam gerçekten insan az yediğimi sanıyordum ama oysaki gerçekler öyle değil

evet canım o yüzden fatsecrat programına kayıt ediyorum, hem kalorimi,hem k.hidrat/yağ/protein miktarını hemde yediklerimi görmüş oluyorum,zaten bu sayede verdim bu kilolarımıda,yazmasam gerçekten insan az yediğimi sanıyordum ama oysaki gerçekler öyle değil
:KK48: ay çok güldürdün beni. bir ara bende kullanmıştım onu süper bir program! kilon da fazla değil zaten. hiç stres yapma kendine. hatta birsüre tartılma.

:KK48: ay çok güldürdün beni. bir ara bende kullanmıştım onu süper bir program! kilon da fazla değil zaten. hiç stres yapma kendine. hatta birsüre tartılma.

canım boyum senin gibi uzun değil,1,60 , tabikide aşırı fazla kilom yok ama diyetisyende yağ oranım en son 30,5 çıkmıştı aslında amacım onu düşürmek, kilo 2.planda, 1-2 hafta içinde gitmeye çalışıcam diyetisyene inşallah düşmüştür.

ay sorma ona da baktım. zate başlarken amacım bunu bitirip ona geçmekti. yabancı sitelerde çok araştırma yaptım. insanity ile yağ yaktıktan sonra , p90x e başlayın diyolardı. birçok kişi öyle yapmış.
Ben Max30ikinci ayı bitirnce Hibrit çalışmaya geçicem; şöyle ki birgün p90x birgün ınsaıty . Adriana yol göstericek bu konuda bize inş:) sende p90x ve max30 yaparsın tam tersi yani :) hele bi bitirelim programları. Gerçi bende yağ çok fazla bakalım bir aya ne kadar gidecek ona göre bir yol çizcez artık şekerim :)

Ben Max30ikinci ayı bitirnce Hibrit çalışmaya geçicem; şöyle ki birgün p90x birgün ınsaıty . Adriana yol göstericek bu konuda bize inş:) sende p90x ve max30 yaparsın tam tersi yani :) hele bi bitirelim programları. Gerçi bende yağ çok fazla bakalım bir aya ne kadar gidecek ona göre bir yol çizcez artık şekerim :)

tamamdır bana uyar, hem yüklenmemiş oluruz bir bakalım.süper olur hatta.

tamamdır bana uyar, hem yüklenmemiş oluruz bir bakalım.süper olur hatta.
Tamam o zaman , yolumuzu belirledik çok iyi oldu. Kızlarada örnek olur hem inş. Yeme düzeninide bir oturtmam lazım benim acilen kilo veremezsem p90x e geçemem çünkü.
Bugün tavuk çorbası detoksu yapıyorum. Kaçamak ıkı tane küçük tuzlu kurupasta haricinde çorba dışında birşey yemedim. Bakalım inş bugünü böyle tamamlarım. Yarında sırf proteinle beslenmeyi düşünüyorum. Yanına biraz salata ile tabii..

Tamam o zaman , yolumuzu belirledik çok iyi oldu. Kızlarada örnek olur hem inş. Yeme düzeninide bir oturtmam lazım benim acilen kilo veremezsem p90x e geçemem çünkü.
Bugün tavuk çorbası detoksu yapıyorum. Kaçamak ıkı tane küçük tuzlu kurupasta haricinde çorba dışında birşey yemedim. Bakalım inş bugünü böyle tamamlarım. Yarında sırf proteinle beslenmeyi düşünüyorum. Yanına biraz salata ile tabii..
ben varya ben. tam 11 gündür. ne bir kaçamak, ne unlu , ne de şekerli birşey yemiyorum... bağırsak problemim var düzene girsin diye dikkat ediyorum. karatay tipi beslenme diyebiliriz işte. ama reklamlar o kadar canımı çektiriyo ki anlatamam. ama bıkmıştım artık mide bağırsak problemlerimden. inşallah 10 günüm daha kaldı, bitecek.

ben varya ben. tam 11 gündür. ne bir kaçamak, ne unlu , ne de şekerli birşey yemiyorum... bağırsak problemim var düzene girsin diye dikkat ediyorum. karatay tipi beslenme diyebiliriz işte. ama reklamlar o kadar canımı çektiriyo ki anlatamam. ama bıkmıştım artık mide bağırsak problemlerimden. inşallah 10 günüm daha kaldı, bitecek.
Mide bağırsak probelmi derken kabızlık mı yoksa ishal mi? Bende diyetteyken çok kabızlık çekiyorum. Laxoberal damla ile çözüyorum sorunumu haftada iki kere falan kullanmak zorunda kalıyorum. Ama normal yeme düzenime geçtiğimde normal çalışıyor bağırsak sistemim ilacım o yüzden korkulacak cinsden değil.

Protein diyeti bana uyar kızlar hep beraber Efsanın topige baskın mı yapsak ne :) ben bugün tavuklu çokba detoksu yapıcam ama iki tane kuru pastayı atıverdim ağzıma ne gıcığım yaa benn , sanki yediklerim yetmedi, ama yok anam insan yedikçe yiyesi geliyor.. İştahımı dizginlemekle meşgul olacağım bugün bakalım ne kadar başarıcam :)
kızlar protein diyeti değil ama protein ağırlıklı

Mide bağırsak probelmi derken kabızlık mı yoksa ishal mi? Bende diyetteyken çok kabızlık çekiyorum. Laxoberal damla ile çözüyorum sorunumu haftada iki kere falan kullanmak zorunda kalıyorum. Ama normal yeme düzenime geçtiğimde normal çalışıyor bağırsak sistemim ilacım o yüzden korkulacak cinsden değil.
yok canım ben normal beslenirken de kabızlık mevcuttu. çocukluğumdan beri... şimdi çok iyiyim, çok şükür.

yok canım ben normal beslenirken de kabızlık mevcuttu. çocukluğumdan beri... şimdi çok iyiyim, çok şükür.
aynen ben:) bebeklikten beri çekiyorum bunu annem hep anlatır günde 1kere hep aynı saatte gidermisim wc ye hala aynı sorun günde 1kere olur oda bazen 3gün 4gün olmaz :) değişik değişik çözümler üretiyorum kendime

canım boyum senin gibi uzun değil,1,60 , tabikide aşırı fazla kilom yok ama diyetisyende yağ oranım en son 30,5 çıkmıştı aslında amacım onu düşürmek, kilo 2.planda, 1-2 hafta içinde gitmeye çalışıcam diyetisyene inşallah düşmüştür.
Benim yağ %33 su % 48 kilon kaçtı senin

Kız 90 60 90 olmana çok az kalmış Maşallah bebişim.. Beli ince hatunları şanslı buluyorum valla :) ben ancak iskelet olursam heralde 60 ancak olur :)
Kilo almışım kuzum ya , regl şişliğide var tam net bilemiyorum ama sanırım bi 77,500- 78 olmuşum. Sıkı günler beni bekliyor ( boyum 172 ) ilk hedef 70 olmak bakalım kuzum inşallah hedeflerimize bütün kızlar birbirimize motive ederek ulaşırız şekerim.. Yarın sporuma Max30 2. Ay 1. Hafta' dan başlamayı düşünüyorum inşallah. Bu ara beni epey geriye attı ya.. Bakalım kondüsyonum ne durumda yarın anlıycaz :)

Kuzum sen üni öğrencisi misin?

ay kuzum keske 90 60 90 gibi gorunsem neerdeee vucut tipimden hic oyle durmuyor :KK70:
sporla olursun hayatım genetik tabi en önemlisi ama genelde cogu kiside o belde yag var sporla eritir incelirsin bi guzel :KK73:
Ben sana inanıyorum vericeksin aralar olur her zaman evdeki hesap carsıya uymuyor isi gucu olan insanlarız en nihayetinde buldugumuz en ufak arada yapmaya calısıyoruz sıkma kendini ve beslenmeni düzgün tut gerisini shaun t ye bırak onun sayesinde uzun zamandır ilk kez bu kadar fit ve dincim adam işini biliyor :KK28:
tekrar üni sınavına hazırlanıyorum tatlım yazın ise girdim baktım olmuyor tekrar sınava verdim kendimi o_O

selam canım, bende de aynı etki oldu. bende inceldim ama kilom aynıydı bi ara hep. sonra baktım ki iki kilo gitmiş birdenbire. sporla biraz daha yavaş ama kesin kilo veriyoruz. en azından kasların erimediğinden emin oluyorum ben. yıllardır gitmeyen bacak ve basenim gitti :)
Kız ne iki kilosu benim 20 kilo fazlam var

ay kuzum keske 90 60 90 gibi gorunsem neerdeee vucut tipimden hic oyle durmuyor :KK70:
sporla olursun hayatım genetik tabi en önemlisi ama genelde cogu kiside o belde yag var sporla eritir incelirsin bi guzel :KK73:
Ben sana inanıyorum vericeksin aralar olur her zaman evdeki hesap carsıya uymuyor isi gucu olan insanlarız en nihayetinde buldugumuz en ufak arada yapmaya calısıyoruz sıkma kendini ve beslenmeni düzgün tut gerisini shaun t ye bırak onun sayesinde uzun zamandır ilk kez bu kadar fit ve dincim adam işini biliyor :KK28:
tekrar üni sınavına hazırlanıyorum tatlım yazın ise girdim baktım olmuyor tekrar sınava verdim kendimi o_O
Bence sen kendinin farkında değilsindir kuzum, inceciksin Maşallah . Biraz kas eklersin olur biter ne yanii bebeğim :)
Bugün beslenmeme epey bir dikkat etmeye başladım, afferin bana :) bakalım ilk bir hafta Tr' yede aldıklarım bi gitsin inş. Sporumu iki gündür yapıyorum, kondüsyonumda fazla bir değişiklik yok gibi. Sadece sınavlarda zorlanır oldum, kollarım biraz güç kaybetmiş :) yakında düzelir inş.
Adriana bebeğim vaktin olursa sende hergün yazmaya çalışsana neler yaptığını, bize örnek olursun. Bugün didilyos didilyos ile hibrit yapma kararı aldık programlarımız bittikden sonra inş. O zaman yardımına ihtiyacımız olacak ona göre bebeğim.

Yaşın genç kuzum fırsatın varken oku uni. Şimdi imkanlarda çok, hem çalışıp hem özel yüzde 75 bursla falan bile güzel bölümlerde okuyabilirsin. Allah yardımcın olsun, istediğin bölümü kazanırsın inş. Birinci basamak nasıl geçdi tatlım, benim yegenimde girdi oradan biliyorum ?

Kızlar işlere girişdim, amaniinn ne çok işim var ayoll. Gözümde büyütmemeye çalışıyorum ama bi tarafım tırsarken diğer tarafım sen neler hallettin Aslı bu da neymiş diyor :)

Dayanabilirsem bu gece sabahlamak niyetindeyim yoksa yetiştiremiycem gibi .. Dua edin anacıklarım bana..

X