Sporunu naptın bebişim bak bugün toparlanıyoruz, herkes başlıyor, senden de bekliyorum şekerciim :)
Bi bakiim şu videoya :)Kızlar benimde en önce bacaklarım inceldi sonda üst kısma geçecek galiba
Düşünün 30 beden kota giriyorum ama kilom hala 79-80 arası gidip geliyor, inceliyorum ama kilo aynı
Dün olmayan Bi kotum vardı 2 ay önce falan demedim basenden geçmemişti şimdi çok güzel oldu ama düğme kısmı biraz oturdu, olsun oldu ya
Basen bacak kısmım çook güzel inceldi, ama üst kısım için aynı şeyi söyleyemicem
Bu arada videoda gibi kesinlikle olamayız evdeki çalışmalarla, onun için salonda ağırlık çalışmaları şart
Eliptik sanırım direk bacaklara çok etkili. Ama şuda var ki bölgesel incelme diye birşey yok. Vücud yağlarını en son aldığı bölgeden vere vere ilk aldığı bölgedeki yağlara doğru inceltiyor, buda kişiden kişiye değişiyor tabii..Bölgesel çalışmayla o bölgedeki kasları arttırıyoruz yağları eritmiyoruz yani. İdeal kilosunda olanlar için bölgesel çalışma tam isabet olabilir.canım 1 aydır aynı kiloda sabit kaldım, eliptiği bıraktığıma pişman oldum gibi bişey,
max 30 u tam yapamadığım için verim alamadığımı düşünüyorum ,leitha bana 15 dakika eliptik sonra max. 30 yap dedi bugün için niyet edeyim bakalım inşallah yapabilirim,
birde geçenlerde bana senin belin basenine göre ince bölgesel çalış dediler, (bel 80-81 gibi basende 100)
oda kafama takıldı, acaba diyorum 30 dakika eliptik yapıp peşine 15 dk basenkalça egzersizimi eklesem ki
yani canım senin anlayacağın kafam çok karışık
Allah Allah niye ki?Kız Seda bende çalışmadı video
Eliptik sanırım direk bacaklara çok etkili. Ama şuda var ki bölgesel incelme diye birşey yok. Vücud yağlarını en son aldığı bölgeden vere vere ilk aldığı bölgedeki yağlara doğru inceltiyor, buda kişiden kişiye değişiyor tabii..Bölgesel çalışmayla o bölgedeki kasları arttırıyoruz yağları eritmiyoruz yani. İdeal kilosunda olanlar için bölgesel çalışma tam isabet olabilir.
Bence bırakma Max30 u devamlı yapmaya çalış bak faydasını göreceksin. Eliptik ekliyebilirsin, ağır gelirse iki günde bir ekleme yapabilirsin bana göre, alıştığın için etkisi azalmışda olabilir, o yüzden Max' ı bırakma derim ben.
Birde Brazil Butt programı var; sen bi gayret Maxı düzenli yapmaya çalış en az bi 10 gün dene ama verim alamazsan, Brazil Butt a geç derim. Ama Max dan verim almaman imkansız bence yeter ki sürekli yap..
Allah Allah niye ki?
Bende hastanedeyim şimdi ücretsiz isin için dilekçemi vericem, öncesinde 15 ne kadar rapor almam lazım. Bugün eşim nöbet istirahatliydi, kahvaltı falan yaptık sonda bomba ihparına gitti falan oğlumdan fırsat bulup yapamadım
Daha ev temizlicem çamaşırlar vs Offf
Yok Can'ım asker İstanbul'da değiliz başka Bi yer, eşim karakol komt nöbet istrt. Ama gidip bakması şartayy Allah korusun canım, nerde oldu ihbar ist. damısın sen? eşin polis galiba Rabbim korusun tüm polis,asker,sivil vatandaş herkesi korusun bu hainlerden
Yok Can'ım asker İstanbul'da değiliz başka Bi yer, eşim karakol komt nöbet istrt. Ama gidip bakması şart
Evet Can'ım çalıntı araç ikiz plaka çıkmış
Evet aynen öyle, keşke her meslek gurubu onlar kadar özverili olsa...Allah yardımcıları olsun, vatan onlara emanet gerçekten bu kadar özverili çalışmasalar bizler böyle rahat yaşayamayız,Allah hepsinden razı olsun
Ayy tatlım Allah tüm polis, asker güvenlik ve vatandaşlarımızı korusun. Onların sayesinde insanlar tahat. Allah tez zamanda şu teröristlerin kökünü kurutsun inşallah. Fırsat vermesin.Allah Allah niye ki?
Bende hastanedeyim şimdi ücretsiz isin için dilekçemi vericem, öncesinde 15 ne kadar rapor almam lazım. Bugün eşim nöbet istirahatliydi, kahvaltı falan yaptık sonda bomba ihparına gitti falan oğlumdan fırsat bulup yapamadım
Daha ev temizlicem çamaşırlar vs Offf
Yoo moralim bozuk falan değil, alıştım ben kız daha bu neki..eve gidince önce spor sonra iş yapmayı düşünüyorumAyy tatlım Allah tüm polis, asker güvenlik ve vatandaşlarımızı korusun. Onların sayesinde insanlar tahat. Allah tez zamanda şu teröristlerin kökünü kurutsun inşallah. Fırsat vermesin.
Açılmadı Almanya' dan izlenmiyor yazdı neyse sorun dğil kuzum.
Moralin bozulduğu için işler gözünde büyüdü birden sanırım, yaparsın sen, güçlü hatunsun sen Maşallah
İkiside kardio aslında farketmez öncelik sırası. Eliptik çok yormuyorsa Max' a enerjini bitirmiyorsa ilk eliptik yapabilirsin. Ama Max' a enerjini tüketecekse ilk Max30 u yap derim.aslında haklısın canım benimde yağ oranım yüksek önce yağları eritip sonra bölgesele geçmeliyim işte insanlar bunu bilmiyo, bana kilon iyi diyenlere anlatmaya çalışıyorum bana çok bilmiş/ammada abartıyo gözüyle bakıyolar
o zaman önce max.30 sonra eliptik yapsam nasıl olurki,leitha önce eliptik sonra max dediydi ama farkedermi ki, hem eliptikten sonra tniht master mıydı o aletten var birazda ondan yapar sonra duşa giderim
brazil butt da aynı adamın sporumu canım?
senin verdiğin o linkten aratıp bulurum heralde demi?
Kızlar benimde en önce bacaklarım inceldi sonda üst kısma geçecek galiba
Düşünün 30 beden kota giriyorum ama kilom hala 79-80 arası gidip geliyor, inceliyorum ama kilo aynı
Dün olmayan Bi kotum vardı 2 ay önce falan demedim basenden geçmemişti şimdi çok güzel oldu ama düğme kısmı biraz oturdu, olsun oldu ya
Basen bacak kısmım çook güzel inceldi, ama üst kısım için aynı şeyi söyleyemicem
Bu arada videoda gibi kesinlikle olamayız evdeki çalışmalarla, onun için salonda ağırlık çalışmaları şart
çok çok tebrik ederim boyun uzun dimi o bel nedir 65cmyaaaa benim karın kaslarım çıktııı.öyle çok belli değil tabii de silüet şeklinde. aklımı kaçırcam. belim 65 cm e düşmüş. kalçam 91 olmuş. plajlar bizi beklesin o zaman. ( 58 kiloya düştüm. iki kilo gitmiş. herkes kurumuşsın dese de umrumda değil. kaptırdım kendimi)
yaaaa benim karın kaslarım çıktııı.öyle çok belli değil tabii de silüet şeklinde. aklımı kaçırcam. belim 65 cm e düşmüş. kalçam 91 olmuş. plajlar bizi beklesin o zaman. ( 58 kiloya düştüm. iki kilo gitmiş. herkes kurumuşsın dese de umrumda değil. kaptırdım kendimi)