Yoo sporu bırakmadım, ama yeme düzenimi sağlayamadığım bir dönemdeyim, iş dolayısı ile seyahatteyiz, dolayısıyla sürekli açım. :) İyi beslenemeyip spora ağırlık verince vücut dayanamadı, katabolizma gerçekleşti. Neyse toparlarım ben, ete tavuğa devam.
Valla kaç haftadır bitek bugün yapamadım onun dışında sıkıntı yok :)Kız max Nasıl gidiyor hiç aksatmadın değil mi
Aferin kız sana, Ee değişikliklerden bahset biraz... Zumba da artık kesmemeye başladı beni terliyorum falan ama eskisi kadar zorlanmıyorum açıkçasıValla kaç haftadır bitek bugün yapamadım onun dışında sıkıntı yok :)
Valla 3 gündür durmadan yiyorum babam geldi gezme tozma malum yalan oldu diyet falan 70 e çıktım geneAferin kız sana, Ee değişikliklerden bahset biraz... Zumba da artık kesmemeye başladı beni terliyorum falan ama eskisi kadar zorlanmıyorum açıkçası
Teşekkür ederim bitanem :) ee hadi dön artık özledik :)Canlarım hepinize selamlar
Çok yoğun geçiyor günlerim ya, birtürlü yazamadım. Hepinize tek tek yazamıycam ama özledim sizleri... Yarın kvalidemin doktor kontrolleri var ondan sonra dönüş günümüz netleşicek inşallah... Sporumu, diyetimi özledim yaa, hayırlısıyla dönmeyi dört gözle bekliyorum. Eşim burda olmakdan çok memnun, bende nedense bu sefer biran önce dönmek için can atıyorum.
Annaperenna canım senden haber alabilmemize çok sevindim.
Kız Çilek sen ne tatlıymışsın ölee Maşallah bebek gibisin şekerciim.
Begüm, Efsa, Seda , Betül sizleride özledim canlarım. Betülüm yarın ayın 22 si kız inşallah devamlı aramızda olursun bundan sonra tatlım.
Adrıanacığım topikdeki paylaşımların çok ama çok mutlu ediyor beni . Kızlar senden ve Lethia ' nın bilgilerinden çok faydalanmışlar son zamanlarda, iyiki bizlerlesiniz. Bende aranıza en kısa zamanda dönerim inşallah. Öptüm hepinizide kızlar
kızlar selam. üst bacağım inanılmaz incelmiş. 3 cm! yıllardır böyle bişey görmemiştim. kilom hala sabit. bunu kas ağırlığının artmasına bağladım. Yalnız motivasyonum çok düştü, 1 günlük dinlenmeyi üç gün yaptım. şimdi bu akşam yapmayı düşünüyorum ama gözümde büyüyor. (benimki nerdeyse bir saati geçiyor, insanity 30 değil, diğer klasik insanity yaptıgım için)
çok süper bişey ama. inşallah toparlanıp yapıyım. nolur allahım yapıyım
canım nedense o tembellik bende de var ama sen severekte yapıyomuşsun ama ben çokta alışamadım şöyleki onlar gibi yapamadığım içi verim almadığımı düşünmeye başladım o yüzden, sen severek yaparken neden böyle oldu acaba kendini fazlamı zorladın ve yordun acabakızlar bende max 30 un üç gününü yaptım bana bi tembellik geldi yaa üstelikacayip yiyorumm malesefff aslında severek yapıyordum ama ne oldu bana böle yaaa
bilmiyorum canım ya içimden gelmiyo hiç mayısta düğün var ve vermem gereken 6 kilom var tembellik için vaktim yok amaaa motive olamıyorummcanım nedense o tembellik bende de var ama sen severekte yapıyomuşsun ama ben çokta alışamadım şöyleki onlar gibi yapamadığım içi verim almadığımı düşünmeye başladım o yüzden, sen severek yaparken neden böyle oldu acaba kendini fazlamı zorladın ve yordun acaba
Allah tamamına erdirsin hayırlısıylabilmiyorum canım ya içimden gelmiyo hiç mayısta düğün var ve vermem gereken 6 kilom var tembellik için vaktim yok amaaa motive olamıyorumm
düğün kaynımın düğünğ ve ben elti olucam herkezin gözü üstümde olcak maleseff düğünde incecik ol ak istiyorum hedefim 60 ama mayısakadar 60 olamam emziriuorum diyet yapmıyorumAllah tamamına erdirsin hayırlısıylaaslında hedefede fazla birşey kalmamış bu seni daha motive etmeli, şöyle dışarı bi çık incecik zayıf hatunları gör o zaman eve gelip koşa koşa sporunu yaparsın bence
düğün kaynımın düğünğ ve ben elti olucam herkezin gözü üstümde olcak maleseff düğünde incecik ol ak istiyorum hedefim 60 ama mayısakadar 60 olamam emziriuorum diyet yapmıyorum
sabahtan beri yediklerimi saysam varya durmadan yemek istiyorum 3 aydırspor yapıtorum hiç böle olmamştımmm
bu programi yaparken ikinci haftasına başladığımda bende de aynı şey olmuştu sürekli bişeyler yemek istedim özellikle tatlı türü seçtiğimi farkettim birden fazla kalori harcatiyor sanırım bu yüzden oluyor bide regl zamanı bu spor daha bi yemek aratıyor bencekızlar bende max 30 un üç gününü yaptım bana bi tembellik geldi yaa üstelikacayip yiyorumm malesefff aslında severek yapıyordum ama ne oldu bana böle yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?