Hayır yanlışın var barre sadece kasları uzatmıyor, aynı zamanda vücudu şekillendiriliyor inceltiyor ve sıkılaştırıyor ben iki gündür yapıyorum mükemmel bişey keşke daha önceden başlasaydım, sadece kardio ile olmuyor bu iş ha bınun yerine ağırlık da olabilir ama o da salonlarda mevcutKızlarr canlarım nabersiniz bakeemm :)
Yağmurum senin gıyabında herkese geçmiş olsun diyorum tatlım. Allah' ım şu teröristlerin kökünü kurutsun inşallah! Destek veren , onları masum göstermeye çalışanlarıda bildiği gibi yapsın , çünkü onların bunu masum düşüncelerle yaptığını hiiçç zannetmiyorum.bir daha böyle üzüntüler yaşatmasın Rabbim...
Begümüm, programı oturtamadım demişsin, geçen hafta güzel gidiyordun canısı, araya hafta sonu girince aksamışdır. Senin toparlıyacağından eminim tatlım. Hadi bakalım görelim güzelim :)
@didilyos canım çok iyi gidiyorsun tatlım. Insanıty ilk ay bacakları süper çalıştırıyor gerçekten. 2. Ay üst bedeni hedefliyor, müthiş bi program ya...
Çileğim kız neler duyuyorum öyle bebişim, kız sen yaparsın ha acımasız bi hoca olur senden , öğrencilerine acımayı unutma kız sakın, telefonunu falan kapmaya kalkısma heee :) cimcime senii.. Hadi bakalım inşallah eğitimini tamamlarsın canım. Bebişinle kim ilgilenecek tatlım sen eğitime gidince? Şimdiden hayırlı olsun kuzum benim :)
Kız Seda demek Max30 u bıraktın haal sana al sana na ! na! Neymiş fitness yaramıyormuş hanıma, balon gibi şişmişmiş, Zumba şişirdi beni demiyorda hanım, max30 şişirdi diyoo ya.. Kaç kez yazdık max30 yapın , zorlamayın kendinizi, arkasına esneme programı ekleyin incelirsiniz diye...
Fazla da ısrar etmiycem kuzum, Barre ile kilo veremezsin kaslarını uzatırsın, Zumbayla çok kalori yakıyor görünsende bence sende etkisi azalmış durumda... Sen sürüne sürüne Max30 ' a gelcen... Ahanda şuraya yazıyorum kızzz
Kilona sevindim kız, hemen git yeni bir tartı al bebeğim.. Kız en kilolu ben kaldım aranızda ya!! Anamm ben dönünce hepicinize göstercem görceksiniz yetişmem lazımsize.. Sedam ne yaparsan yap aramızda ol he kız yoksa yolarım o güzel saçlarından heee
Yağmurum ptesi başlıycam demişdin, ama olaylar sarstı sanırım bugün programla ilgili birşey yazmamışsın bebeğim, hazır olunca başlarsın tatlım benim...
@annaperenna kuzum nerelerdesin ??? Merakdayım tatlım???
@sumuhendis kuzum 22 sine az kaldı, ben de dönmüş olurum o zamana inş canım. Kız Betülüm herkes kiloda beni geçdi ya canısı yaa
Kızlar burda herkes zayıfladığımı farketti güzel laflar işittim... Ama malesef önüme geleni götürüyorum ya artık dönünce max30 ınsanıty bereber mi götürücem napcam, gaz vermem lazım accık :)
Hepinizi çook öpüyorum AEO tatlılarım
Ama şu konuda haklısın ben hiç esneme streght tarzı bişeyler yapmıyordum, o yüzden olmuş olabilir bu sıkıntı doğru :)