Insanity Max30 günlüğüm

hem ne fıstık, tombul fıstık :KK70:
benim yağ oranım yüksek çıkıyo ölçümlerde amacım onu düşürmek tabi dolayısıyla kiloda düşecek,hala elime gelen löp löp yağlar sinir katsayımı hızlı bir şekilde yükseltmekte :KK42:
Ben ne yapayım anacım elimi nereye atsam 1 kilo yaa geliyor elime :110:

ayy evet gerçekten çok sinir bozucu,sende bendensin işte, elden gel :KK5:o kadar koşturmaca,emzirmeye bide üzerine spor diyosun yani verememen çok üzücü:KK43:
napcaz biz ya,bize bi çareee:mad::mad::mad:
demek yapıyoruz bi yanlış ama bende bilemedim işte :KK42:
Benimde imanasim gelmiyor o kadar kolay kilo verenlerreeeeee biz ne zaman zayıf ve fittt olucazzz yaa:KK47:

Benimde imanasim gelmiyor o kadar kolay kilo verenlerreeeeee biz ne zaman zayıf ve fittt olucazzz yaa:KK47:
başarabilirsem istediğim hale 2017 yazı diye hedef koydum,(ramazanda ara vericem, yaz boyuda da spor yapamam çünkü akşamları evde durmuyoruz ancak gezerken yaptığım sporla yetincem o süredede almamaya gayret göstercem eğer yaza almazsam ekim-kasım gibi tekrar spora başlar kalan yağlarıda verince platesle sıkılaşma dönemim başlıycak oda ancak bidahaki ramazana 2017 ramazanına işte nasipse ) çünkü kaplumbağa hızında ancak o zamana yetişcek benim hedef:mad:

başarabilirsem istediğim hale 2017 yazı diye hedef koydum,(ramazanda ara vericem, yaz boyuda da spor yapamam çünkü akşamları evde durmuyoruz ancak gezerken yaptığım sporla yetincem o süredede almamaya gayret göstercem eğer yaza almazsam ekim-kasım gibi tekrar spora başlar kalan yağlarıda verince platesle sıkılaşma dönemim başlıycak oda ancak bidahaki ramazana 2017 ramazanına işte nasipse ) çünkü kaplumbağa hızında ancak o zamana yetişcek benim hedef:mad:
Ben senin kilodayken 36-38 beden giyiniyordum ideal kilom, ah keşke olsam m

Hedef kaç?

Ben senin kilodayken 36-38 beden giyiniyordum ideal kilom, ah keşke olsam m
Aynen YAWW :)
Kızlar 40~42 giyiyorum,basenler geniş bende :mad::KK42:
Hedef aslında 58 di ama yağ oranının sonucuna göre 55~56 da olabilir,hele bi 58 i gorim olcumumu yaptirayim ona göre belirliycem
Benim boy 1.60 sizden kisayim
Kız 40 ı ben giyiyorum sen nasıl 40 42 giyiyorsun bendede basen var ama senin kilon da iken 36 38 giyiyordum bi terslik var :KK64:bende 163 65 arası yim

:KK34:kızlarsizi takipteyim elimde sadece callen cardio var 5 gündür onu yapıyorum. Çok sevdim ben bu max 30 sürenin kısa olması çok ii.dğn ip atlamayada başladım 2000 ip atladım bugunde atlıycam bakalım çünkü gr gr gidiyo kilo yada gitmiyoo:cry: sinir oluyorum mayısta kaynım evleniyo zayıflamam lazım iki ay 20 gündür spor yapıyorum 7,5 kilı verebilidim üstelik emzirdiğim haldee:KK34:

:KK34:kızlarsizi takipteyim elimde sadece callen cardio var 5 gündür onu yapıyorum. Çok sevdim ben bu max 30 sürenin kısa olması çok ii.dğn ip atlamayada başladım 2000 ip atladım bugunde atlıycam bakalım çünkü gr gr gidiyo kilo yada gitmiyoo:cry: sinir oluyorum mayısta kaynım evleniyo zayıflamam lazım iki ay 20 gündür spor yapıyorum 7,5 kilı verebilidim üstelik emzirdiğim haldee:KK34:
Az gitmesi daha iyi sonra almasın işte çabuk verirsen illaki alicak sin ve kaStan sudan Gidicek ama gram gram verdiğinde almucaksn ve yağdan gtmis olucak ve 2 ayda iyi kilo vermissin bence :KK14:

kızlar günaydın, nasılsınız?
ben 2 gündür spor yapamadım, bugünde yapamıycam, bu şekilde nasıl verimli olur bu program bilemiyorum ama yarın kaldığım yerden devam edicem,sizler ne yaptınız?nasıl gidiyor?

kızlar günaydın, nasılsınız?
ben 2 gündür spor yapamadım, bugünde yapamıycam, bu şekilde nasıl verimli olur bu program bilemiyorum ama yarın kaldığım yerden devam edicem,sizler ne yaptınız?nasıl gidiyor?
valla spora tam gaz- devam -e-dıyorum- hıc aksatmadım bu zamana kadar

X