Insanity Max30 günlüğüm

DUYURU

Ben gidince herkes yaptığı programı kendi takvimine işaretlesin ya da yazsın nasıl kolayınıza geliyorsa.. Ben döndüğümde uygulama takvimimize verileri girer güncellerim inş.
Paylaşımlarınızı devam ettirin ama gün gün yazın yine programlarınızı. Ben tr den net bağlantım olacak ama her zaman fırsat bulamayabilirim.

Sizlerin farklı bir fikriniz varsa yazabilirsiniz canlarım .

DUYURU

Ben gidince herkes yaptığı programı kendi takvimine işaretlesin ya da yazsın nasıl kolayınıza geliyorsa.. Ben döndüğümde uygulama takvimimize verileri girer güncellerim inş.
Paylaşımlarınızı devam ettirin ama gün gün yazın yine programlarınızı. Ben tr den net bağlantım olacak ama her zaman fırsat bulamayabilirim.

Sizlerin farklı bir fikriniz varsa yazabilirsiniz canlarım .
bana uyar zaten yaziyorum :)

Adrianacığım hoşgeldin tatlım :KK68:iki program birden yapacaksın ha, hey Maşallah . Sporun tadını alan bırakamıyor işde örnekde görülüyor. Insanıty yapan bir arkadaşımız daha var. Bende yağ oranımı yeterince düşüremezsem ki öyle görünüyor. Insanıty 2. Ayı arkasından p90x ile kas yoğunluğumu arttırmayı istiyorum tatlım. Senin tavsiyelerine tecrübelerine ihtiyacımız olacak uğra arada hep şekerciim:KK37:

Hosbulduk beybi :KK68:2.ay itibariyle ikisini bir arada yapmaya basladım hayatım basen ve kalca kuculdu ama hala yeteri sıkılıkta gelmiyor insanity'nin muthis kardiyosu ve p90xin muthis ust beden calıstırmasını birlestirmek istedim vallahi sadece birini yapmak gün içinde yetmiyor artık :KK73:
Bugun insanity cardioyu atladım ama simdi yalan yok ilk firemi bugun verdim yarın yoga günü onunla birlestiricem ins:KK59:
Tatlım ben insanitye baslarken bitince bi tur daha donucem demistim oyle de yaptım sonra p90xe baslayınca insanitynin temposunu ozledim yine de p90xi 2 ay yapıp son ay insanityli hibrite gectim bitince yine hibritten basladım onda aslında bir gun agırlık bir gun cardio var o sekil duzenlenmis bir ay oyle yaptım sonra dedim bu hibrite devam edeyim sadece her gün insanity cardio iki günde bir agırlık yapayım. Ancak pespese yapmıyorum o zaman kas yapayım derken yaglanırım iki program arası zaman bırakıyorum boyle kendimce duzen yaptım.
Hepsini bitirince sizi de beklerim vallahi programımı duzenledim benim gibi ikisi bir arada istersen seve seve programımı paylasırım :KK68:
Sende sonuclar nasıl kiloda degisiklik var mı :KK6:

Yağlarımızın hepsinin erimesi sadece 2 ayda mümkün olmayabilir tatlım. Kişiye göre yağ miktarına göre değişir bu durum. Tabiki devam başka programlarla ya da isteyen 2. Tekrarla yağlarından kurtulmaya bakıcak inş. Bir iki ayda büyük mucizeler beklemek zor... Ama sporla kalıcı ve sağlıklı ve sarkmadan kilo vermek müthiş bir duygu. Yeter ki azmedip bırakmayalım..

Süt tercihin gayet güzel tatlım, az yağlı olmasıda iyi. Elma sonrasında açlık yapmıyorsa sorun yok. Gerci süt yoğurt ya da ceviz gibi şeylerle yendiğinde acıktırmıyor.. Tek syendiğinde ben herşeye saldırasım geliyor.. Bir de istersen meyveyi sabah veya öğlen ye geceye bırakma derim. İçindeki şeker yağ yakımını azaltır, ihtiyacını elmanın şekerinden alır bünye diye nacizane düşüncem böyle tatlım...

benim yağ oranım fazla canım ya,en son %30,1 çıkmıştı ben zaten kilo vermekten ziyade yağ oranımı azaltmaya bakıyorum, diyetisyen bana maksimum %28 olmalı demişti:KK14:

spor sonrası elma açlık yapmıyo şöyleki zaten geç saatte bittiği için sporum, duştu hazırlıktı yatma saati geliveriyo,elmayı diyetisyen ye dedi ama bende senin gibi düşünüyorum içindeki şeker yağ yakımını azalttığı için yemek istemiyorum, arada kaldım işte ne yapsam diye sana sormak istedim

Ya kızlar ben sabah tartıldım hiç Bi değişiklik yok hatta almışım bile ne iş anlamadım, kiloları vermeden kaslarımımı şişirdi naptı benim bu max, sizlerde durumlar Nasıl?

canını sıkma, spor kas şişiriyo gerçekten rest gününden sonra tartıl bide fark o zaman daha çok belli olur

Canım daha şurda 2,3 gündür yediklerine dikkat ediyorsun, bunun etkisini 4,5 gün sonra görürsün. Önceden yediklerinin etkisidir o, telaş yapama hemen. Tuvalet düzenin nasıl, yediklerin şişlik ödem de yapmış olabilir, parmaklarından anlarsın ödemin var mı yok mu?
Daha bir bucuk haftadır yapıyorsunuz, beslenmenize dikkat ederek ancak bir ayda gözle görülür sonuç alırsınız. Leithia bugünkü yazısında demiş ya;
1.ayda kendiniz vücudunuzdaki değişimleri farkedersini
2. Ayda yakınlarınız farkeder
3. Ayda herkes farkeder, kıskanılırsınız

Sabır ve azimle bir ayı bi doldurun. Değişimler olacak, kilolarınız gidecek inş. Acele etmeye ümitsizliğe kapılmaya gerek yok tatlım.

kesinlikle katılıyorum, ben ilk spora başladığımda tam 1 ay ağzıma şekerin ş si değmedi günde 45 dk-1 saat koşu bandında yürürüm (5,5-6 hızda) yemek düzenimi değiştirdim ama 1 ay boyunca tartıda gram oynamadı, ağlamanın üstüne geldim artık bırakıyorum ben dedim kardeşim sağolsun destekledi derken 1 aydan sonra patır patır gitmeye bir başladı
diyeceğim o ki kilolar uzun süredir yerleşikse öyle 1 hafta 10 günde bişey beklemek doğru olmaz,sabırla bekliycez ve spora devam edicez

valla bugun kocaaaaaaaaaa tabak bebe bıskıvısı yedıgım ıcın yıldım kendımı tutamADIM dıe kendıme kızdım spor yapsamda bır ıse yaramamıstır bugun :KK43:
Bu vücudun "enerji ihtiyacım var" çağrısı işte. Eğer yaptığınız spora yetecek miktarda beslenmiyorsanız aş ermegibi açlık krizi yaşar, yiyeceklere saldırırsınız. Kompleks karbonhidratı arttırın, bir de 4 saatte bir doyurun kendinizi. Ayrıca bebe bisküvisi çok faydalıdır, içeriği zengindir. Yağ yapacak diye endişelenmeyin.

Tuvalet düzeni iyi hatta spora başlayalı çok düzeldi, ödem yok...
Bişey Merak ediyorum, spor yapınca vücutta hani diyet falan yapılmıyorsa yağlar eriyip mi kas olur yoksa direk kas mı olur?
Yağ erimeden kas olmaz diye biliyorum ama yine de kesin bilmek istiyorum
Spor yaptıkça beslenmenize dikkat ederseniz, vücut enerji ihtiyacını karbonhidratlardan sonra yağlara yöneltir ve bu da zayıflamaya yol açar. Bu esnada protein de tüketirseniz kaslarınız da sıkılaşır. Ama beslenmeye dikkat etmezseniz, spor esnasında yağ yakımı olsa dahi yağlarınız azalmaz. Onun üzerine kaslar gelişir ve bacaklarınız kalınlaşmış gibi görünür. Yani yağın kasa dönüşmesi diye bir durum yok. Ekmeği süte dönüştüremeyeceğimiz gibi, yağı da kasa çeviremeyiz. İkisinin yapısını farklı hareketler ve diyetler belirliyor. Yağı azaltmak için kardiyo, kası geliştirmek için ağırlık egzersizi yapıyoruz. Ayrıca doymamış yağ ve kompleks karbonhidrat yemek de yağ çözülmesini sağlıyor. Ama protein tüketmek kas gelişimine etkili. Proteini yeterince tüketmezseniz, kas yıkımı denen sıkıntı doğar.

Bu vücudun "enerji ihtiyacım var" çağrısı işte. Eğer yaptığınız spora yetecek miktarda beslenmiyorsanız aş ermegibi açlık krizi yaşar, yiyeceklere saldırırsınız. Kompleks karbonhidratı arttırın, bir de 4 saatte bir doyurun kendinizi. Ayrıca bebe bisküvisi çok faydalıdır, içeriği zengindir. Yağ yapacak diye endişelenmeyin.

Spor yaptıkça beslenmenize dikkat ederseniz, vücut enerji ihtiyacını karbonhidratlardan sonra yağlara yöneltir ve bu da zayıflamaya yol açar. Bu esnada protein de tüketirseniz kaslarınız da sıkılaşır. Ama beslenmeye dikkat etmezseniz, spor esnasında yağ yakımı olsa dahi yağlarınız azalmaz. Onun üzerine kaslar gelişir ve bacaklarınız kalınlaşmış gibi görünür. Yani yağın kasa dönüşmesi diye bir durum yok. Ekmeği süte dönüştüremeyeceğimiz gibi, yağı da kasa çeviremeyiz. İkisinin yapısını farklı hareketler ve diyetler belirliyor. Yağı azaltmak için kardiyo, kası geliştirmek için ağırlık egzersizi yapıyoruz. Ayrıca doymamış yağ ve kompleks karbonhidrat yemek de yağ çözülmesini sağlıyor. Ama protein tüketmek kas gelişimine etkili. Proteini yeterince tüketmezseniz, kas yıkımı denen sıkıntı doğar.

doymamış yağ derken tam olarak hangi yiyecekler acaba,??birde ben akşamları spor yapıyorum genelde 9,30-10 gibi bitiyor , kardiyo çalışıyorum, spordan sonra 1 bardak süt içiyorum bazende yarım elma da yiyiyorum , sizce tam olarak ne yapmalıyım (amacım yağ oranımı azaltmak) Leithia Leithia

aaa gerçekten mii çok mutlu ettin şuan benı yaa tesekkur ederım ama artık senın yazılarını okuduktan sonra söz verdım kendıme abur cubur gercekten yemek yooookkk =) dedgın gıbı 5 sanıyelık mıtlu olacagıma omur boyu mutlu olmayı tercıh edıcem =)

Çokk teşekkür ederim Leithia Leithia bieşy daha sormak istiyorum son birkaç gündür uykuya doyamıyorum, çok halsizim sürekli oturmak istiyorum. Yazılarında okumuştum beslenmeyi ayarlamayınca böyle olabilir diye yazmıştın, çöküş durumun mı geçtim nedir?

Leithia Leithia bişey sormak ıstıyorum sabah 7 gıbı kahvaltı edıyorum işte 2 yumurta az bısı peynır salam domates yıyorum yesıl cay ıcıyorum 12 1 gıbıde spor yapıyorm ama enerjım dusmuyor kendımı gayet ıyı hıssedıyorum açta hıssetmıyorum kı .. aksamada ıste yogurt salakata bazen tavuk tuketerek gecıstırıyorum 3 ltre falanda su ıcıyorunm yeterlımıdır bole yazıflamama ekmek yemıyorum kompleks karbanhıdrat al demıssın onu çok az alıyorum

Begüümm şekerim naptın kızz? Bitti mi bugün kü çalışma ?

canım ben dün yapamadım :KK43:
eşimin işyerinde bir sıkıntısı olmuş morali çok bozuktu, dışarı yemeğe çıktık ordanda eve gitmek istemedi sahile gittik deniz havası aldık eve geldiğimizde saat 10,30 civarıydı sonrada film izleyelim dedi , onu yanlız bırakamadım, ben şimdi 3.günü atlayıp bugün 4.günü yapayım demi?

doymamış yağ derken tam olarak hangi yiyecekler acaba,??birde ben akşamları spor yapıyorum genelde 9,30-10 gibi bitiyor , kardiyo çalışıyorum, spordan sonra 1 bardak süt içiyorum bazende yarım elma da yiyiyorum , sizce tam olarak ne yapmalıyım (amacım yağ oranımı azaltmak) Leithia Leithia
zeytın yag ay çiçek yag balık yag sıvı yaglar yanı

Avokado, fındık, ceviz, badem (ama günde 1 avuç içi kadar olmalı) bunlar doymamış yağ içerdiğinden yağlarımızın çözülmesini sağlıyor. Balık özellikle somon da yağ çözücülerden. Yumurta, süt gibi doğal hayvan yağlarında da doymamış yağ bulunuyor. Ayrıca hindistancevizi yağı, zeytinyağı, fındık yağı gibi yağları yemeklerinizde kullanmanız iyi olur. Yağı yağ çözer, yağı hayatınızdan keserek yağlarınızdan kurtulamazsınız.

Çokk teşekkür ederim Leithia Leithia bieşy daha sormak istiyorum son birkaç gündür uykuya doyamıyorum, çok halsizim sürekli oturmak istiyorum. Yazılarında okumuştum beslenmeyi ayarlamayınca böyle olabilir diye yazmıştın, çöküş durumun mı geçtim nedir?
Bahar yorgunluğu değilse, kesinlikle beslenme yetersizliği. Enerji ihtiyacınızı kompleks karbonhidratlardan karşılayın ve proteini arttırın. Izgara tavuk, ızgara balık size enerji verecektir. Ayrıca yeşillikleri arttırın; ıspanak, enginar, kereviz, pırasa ve bakliyat (mercimek, nohut, fasülye) gibi yiyecekler kompleks karbonhidratlar olarak enerji seviyenizi arttıracaklardır. Sabahları c vitamini alımınızı da arttırın. Portakal, limon, kivi önerebilirim. Gün içinde yarım muz alırsanız enerji patlaması yaşarsınız. Ancak fabrika şekerini (beyaz şeker) azaltın, şekerli yiyecekler halsizlik ve yorgunluk yapar. Sürekli insülin yükselmesine sebep olduklarından tükenirsiniz, vücudu uyku haline sokarlar.

Leithia Leithia bişey sormak ıstıyorum sabah 7 gıbı kahvaltı edıyorum işte 2 yumurta az bısı peynır salam domates yıyorum yesıl cay ıcıyorum 12 1 gıbıde spor yapıyorm ama enerjım dusmuyor kendımı gayet ıyı hıssedıyorum açta hıssetmıyorum kı .. aksamada ıste yogurt salakata bazen tavuk tuketerek gecıstırıyorum 3 ltre falanda su ıcıyorunm yeterlımıdır bole yazıflamama ekmek yemıyorum kompleks karbanhıdrat al demıssın onu çok az alıyorum
Az beslenmek yerine çok ama doğru beslenmek daha hızlı sonuç almanızı sağlar. Bu beslenme biçiminiz doğru görünüyor ama eğer almanız gerekenden az yiyorsanız, bir iki hafta içinde tükenebilir, hasta olabilirsiniz. Ya da hiç spor yapacak hal bulamaz, sporu erteler, kaçarsınız.

2 yumurtayı doğru buluyorum, domates, peynir, slaatalık, biber, maydanoz, yeşillik, yeşil çay, belki bir iki meyve gayet güzel bir kahvaltıdır. Bu kahvaltının ardından en az 2 saat bekleyin. Şekersiz türk kahvesi içtikten yarım saat sonra spor yaparsanız daha çok yağ yakarsınız. Spordan 1 saat sonra öğle yemeğinizi yiyin, salatanın yanı sıra ağır olmayan düzgün bir öğle yemeği yiyin. Bundan 2 saat sonra bir avuç fındık, badem atın ağzınıza.

Akşam yemeğinde de (büyük bir ipucu geliyor) mutlaka çorba ile beraber yiyin akşam yemeğinizi. Çorba feci tok tutuyor, inanılmaz tok tutuyor. Izgara tavuk ya da yukarıda saydığım bakliyatlardan, ya da güzel bir sebze yemeği iyi olur. Bu saydıklarım günde 1800 kaloriyi geçmiyor. Hem tok tutar, hem hızlı zayıflatır. Üstelik enerji verir ve spor yaparken enerjiniz hiç düşmez.

Avokado, fındık, ceviz, badem (ama günde 1 avuç içi kadar olmalı) bunlar doymamış yağ içerdiğinden yağlarımızın çözülmesini sağlıyor. Balık özellikle somon da yağ çözücülerden. Yumurta, süt gibi doğal hayvan yağlarında da doymamış yağ bulunuyor. Ayrıca hindistancevizi yağı, zeytinyağı, fındık yağı gibi yağları yemeklerinizde kullanmanız iyi olur. Yağı yağ çözer, yağı hayatınızdan keserek yağlarınızdan kurtulamazsınız.

Bahar yorgunluğu değilse, kesinlikle beslenme yetersizliği. Enerji ihtiyacınızı kompleks karbonhidratlardan karşılayın ve proteini arttırın. Izgara tavuk, ızgara balık size enerji verecektir. Ayrıca yeşillikleri arttırın; ıspanak, enginar, kereviz, pırasa ve bakliyat (mercimek, nohut, fasülye) gibi yiyecekler kompleks karbonhidratlar olarak enerji seviyenizi arttıracaklardır. Sabahları c vitamini alımınızı da arttırın. Portakal, limon, kivi önerebilirim. Gün içinde yarım muz alırsanız enerji patlaması yaşarsınız. Ancak fabrika şekerini (beyaz şeker) azaltın, şekerli yiyecekler halsizlik ve yorgunluk yapar. Sürekli insülin yükselmesine sebep olduklarından tükenirsiniz, vücudu uyku haline sokarlar.

Az beslenmek yerine çok ama doğru beslenmek daha hızlı sonuç almanızı sağlar. Bu beslenme biçiminiz doğru görünüyor ama eğer almanız gerekenden az yiyorsanız, bir iki hafta içinde tükenebilir, hasta olabilirsiniz. Ya da hiç spor yapacak hal bulamaz, sporu erteler, kaçarsınız.

2 yumurtayı doğru buluyorum, domates, peynir, slaatalık, biber, maydanoz, yeşillik, yeşil çay, belki bir iki meyve gayet güzel bir kahvaltıdır. Bu kahvaltının ardından en az 2 saat bekleyin. Şekersiz türk kahvesi içtikten yarım saat sonra spor yaparsanız daha çok yağ yakarsınız. Spordan 1 saat sonra öğle yemeğinizi yiyin, salatanın yanı sıra ağır olmayan düzgün bir öğle yemeği yiyin. Bundan 2 saat sonra bir avuç fındık, badem atın ağzınıza.

Akşam yemeğinde de (büyük bir ipucu geliyor) mutlaka çorba ile beraber yiyin akşam yemeğinizi. Çorba feci tok tutuyor, inanılmaz tok tutuyor. Izgara tavuk ya da yukarıda saydığım bakliyatlardan, ya da güzel bir sebze yemeği iyi olur. Bu saydıklarım günde 1800 kaloriyi geçmiyor. Hem tok tutar, hem hızlı zayıflatır. Üstelik enerji verir ve spor yaparken enerjiniz hiç düşmez.
çok teşekkür ederım dedıklerınızı harfiyen uygulayacagım

Hayırlı Sabahlar şekerlerim, aman ne güzel bir sabah güzel paylaşımlar olmuş, okuyamadım daha şöyle bir baktım... Okuyayaım birazdan buradayım kızlar..

X