- 7 Aralık 2019
- 2.545
- 2.438
- 133
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
sonuc ne peki3.gozum acik maalesef olacaklari onceden seziyorum secim 2.tura kalir dedim annemlere dalga gectiler kaldi
Gelecegi bilemem hasa ama yorum yaparim benim tahminimce oğan kk yi destekler ve parlamenter sisteme gecilip basbakan ya da dis isleri bakani gibi islerde gorev alir en son ve tutmasi bi ihtimal olan tahminim ogani bir sekilde 2.tura cikaracaklar ve ona da oy basilacak cb olacak bu da burada kalsinsonuc ne peki
Evet cok sik olurYumurtanız ölmüş, onu hissetmişsiniz demek ki
Merak ettim, baş ağrınız olur mu, migren gibi?
Hayir ama ben dedigimde daha secime 2 aydan fazla vardiBunun sezgiyle pek alakası yok ki. İlk turda bitmesi beklenmedik olurdu. Başbaşa geçeceği belliydi.
Belki de 3. gözünüz (varsa) bozulmuştur. Çok da umursamayın.
Zaten biliyorum demememisim ben hissettigimi soyledim duyar kasmayin lutfenGaybı yalnızca Allah bilir
Benim babam hissetmişti. En yakın arkadaşıni aradı veda konuşması yaptı. Bana güzel kızım seninle gurur duyuyorum annenle seni büyüttük artık sen kendi hayatıni sür dedi, annemi de gel son bir tatil yapalım senle dedi o tatilde kalp krizinden öldü. Hepsi bir hafta içinde oldu. Üstelik gizli kalpmis otopside anlaşıldı. Normalde gayet sağlıklı, içkisi sigarası olmayan, keyifli mutlu, iyi bir aile yaşantısı olan, sevilen bir adamdı.Hissedilmez. Belki de bunalimdasin. Hislerim beni yaniltmaz kelimesini de ölüm için kullanmayın. Bu hisle bilinecek birşey değil.
Demek babam tek değilmiş hisseden. Basiniz sağolsun.Hisseder kardeşim 2013 yılının son aylarında başladı demeye 2014 Mayıs'ta aniden Trafik kazası ile kaybettim hala videolarına bakıyorum bıraktığı videolari bile var son videolarım diye Allah gecinden versin uzun ömür versin size
Hissetmiş işte maalesef. Başınız sağolsun.Ölümü hissettiğinizi sanmıyorum ama sevgilim bir şey olacak ve seni istemeye gelemeyeceğiz demişti. Canım nisanda olmasa haziranda o da olmasa ağustosta hiç daha olmadı ocakta gelirsiniz ölüm ayırmadıkça diyordum. Depremde ailecek vefat ettiler. Dediğim gibi ben ölümü hissettiğinizi sanmıyorum.
Çok şükürTesekkur ederim hepinize pms donemiymis bugun oldum rahatladim su an o hisler yok aslinda buraya yazmamistim ama hasta hissediyordum regl olacakmisim
Zaten biliyorum demememisim ben hissettigimi soyledim duyar kasmayin lutfen
Merhabalar, Konuyla alakalı bilginiz olduğu belli oluyor. Bir siteniz vs var mı?Konu sahibine açıklama yaptım. Bu yorumumu ona yapmıyorum ama bazı arkadaşlar kesin olarak öyle bir şey yok demişler. Ben 4’senedir ruhsal araştırmaların tam içinden biriyim. Öyle bir şey var arkadaşlar.
Ölüm tesiri psişik yönden güçlü olan insanlar tarafından alınabiliyor. Sayısız celse var bunu kanıtlayan. Artı olarak aşağı yukarı herkesin çevresinde olmuştur böyle kişiler.
Benim bir arkadaşım 19 yaşındaydı ve hastalığı olduğunu bilmiyordu. Mesela o, tesiri duvara güneşin doğuşu şeklinde aldı. Normal olmayan görüntü ve uyumuyor o an, uyanıkken oluyor bu. Manevi olarak kalbine indi zaten o bilgi ve bana öleceğinden çok emin olduğunu söylemişti. 1 ay içinde de vefat etti. Meğer kalbinde sorun varmış ve ailesi bile bilmiyordu.
Diyeceğim o ki, ölüm hissedilir evet. Bu bir inanıp inanmama meselesi değil, gerçek olan bir bilgidir.
Hadi insGelecegi bilemem hasa ama yorum yaparim benim tahminimce oğan kk yi destekler ve parlamenter sisteme gecilip basbakan ya da dis isleri bakani gibi islerde gorev alir en son ve tutmasi bi ihtimal olan tahminim ogani bir sekilde 2.tura cikaracaklar ve ona da oy basilacak cb olacak bu da burada kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?