- 23 Aralık 2021
- 329
- 482
- 33
- 25
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
ay bu normal birşey değil bence kesin psikolojik. birşeyden etkilenmişsinizdir bir filmden ya da bir konuşmadan. Ölüm öyle hafife alıncak birşey değil yani bir yakınımı kaybettim uzun süre kendime gelemedim.Psikolojik degil eminim cunku korkum kaygim yok kalbim cok rahat hatta icimden ilik su akiyor gibi bu ara herkes cok sessizlestin diyor ama sebebini bilmiyorum olecegimi hissediyorum ve genelde hislerim yaniltmaz beni sizce hissedilir mi?
Psişik yönünüz kuvvetlidir. Bu sizde olan bir özelliktir. Kimbilir belki çok daha fazlası da mevcuttur.Merhabalar, Konuyla alakalı bilginiz olduğu belli oluyor. Bir siteniz vs var mı?
Ölüm tesiri tam olarak nedir? Bu bahsi geçen şey her ne ise cocuklugumdan beri ben istem dışı yapıyorum ve kendimi ölüm meleginin yardımcısı gibi ya da lanetli gibi hissediyorum bazen. İnsanların kendisi hakkında dahi bilmediği bu bilgiye vakıf olmak ve sonra gerçek olması maalesef çok ağır bir sorumluluk..
Daha önce de söyledim konunda. Lütfen destek al.Psikolojik degil eminim cunku korkum kaygim yok kalbim cok rahat hatta icimden ilik su akiyor gibi bu ara herkes cok sessizlestin diyor ama sebebini bilmiyorum olecegimi hissediyorum ve genelde hislerim yaniltmaz beni sizce hissedilir mi?
Annem vefat etmeden önceki hafta çok sessizlesmişti, o kadar masum ve kendi haline bürünmüştü ki hiç aklımıza gelmedi aniden öleceği, bir güzellik gelmişti annecigime sükunetle beraber , bence annem öleceğini hissetmiş olabilir ama biz hissetmedikPsikolojik degil eminim cunku korkum kaygim yok kalbim cok rahat hatta icimden ilik su akiyor gibi bu ara herkes cok sessizlestin diyor ama sebebini bilmiyorum olecegimi hissediyorum ve genelde hislerim yaniltmaz beni sizce hissedilir mi?
Sizin bu hissettiğiniz tıpdaki adını bilmiyorum ama bizdeki adı vesvese. Azrailin yardımcıya ihtiyacı yok.Merhabalar, Konuyla alakalı bilginiz olduğu belli oluyor. Bir siteniz vs var mı?
Ölüm tesiri tam olarak nedir? Bu bahsi geçen şey her ne ise cocuklugumdan beri ben istem dışı yapıyorum ve kendimi ölüm meleginin yardımcısı gibi ya da lanetli gibi hissediyorum bazen. İnsanların kendisi hakkında dahi bilmediği bu bilgiye vakıf olmak ve sonra gerçek olması maalesef çok ağır bir sorumluluk..
Hadi ins
MeralGelecegi bilemem hasa ama yorum yaparim benim tahminimce oğan kk yi destekler ve parlamenter sisteme gecilip basbakan ya da dis isleri bakani gibi islerde gorev alir en son ve tutmasi bi ihtimal olan tahminim ogani bir sekilde 2.tura cikaracaklar ve ona da oy basilacak cb olacak bu da burada kalsin
Başbakan olacağım diyen meral akşener şokGelecegi bilemem hasa ama yorum yaparim benim tahminimce oğan kk yi destekler ve parlamenter sisteme gecilip basbakan ya da dis isleri bakani gibi islerde gorev alir en son ve tutmasi bi ihtimal olan tahminim ogani bir sekilde 2.tura cikaracaklar ve ona da oy basilacak cb olacak bu da burada kalsin
Ne demek istediğimi sizin anlamadığınız belli o nedenle engin yorumlarınızı kendinize saklayabilirsinizSizin bu hissettiğiniz tıpdaki adını bilmiyorum ama bizdeki adı vesvese. Azrailin yardımcıya ihtiyacı yok.
Yalnız 3. göz açıldığında göz perdesi kalkar ve görmediğimiz şeyleri görmeye başlarsınız3.gozum acik maalesef olacaklari onceden seziyorum secim 2.tura kalir dedim annemlere dalga gectiler kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?