- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Psikolojik degil eminim cunku korkum kaygim yok kalbim cok rahat hatta icimden ilik su akiyor gibi bu ara herkes cok sessizlestin diyor ama sebebini bilmiyorum olecegimi hissediyorum ve genelde hislerim yaniltmaz beni sizce hissedilir mi?
Allah rahmet eylesin başınız sağolsunEvet ablam rahmetli hissetmişti.Rüyasını bile üç ay önce görmüştü.sonra sessizleşti.Ani bir ölüm oldu
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinÖlümü hissettiğinizi sanmıyorum ama sevgilim bir şey olacak ve seni istemeye gelemeyeceğiz demişti. Canım nisanda olmasa haziranda o da olmasa ağustosta hiç daha olmadı ocakta gelirsiniz ölüm ayırmadıkça diyordum. Depremde ailecek vefat ettiler. Dediğim gibi ben ölümü hissettiğinizi sanmıyorum.
ara ara bende de olurdu eger hislerim dogru ciksaydi 20 senelik ölüydüm kabirimde onun icin ecel ne zaman gelir Allah bilir birde bildirdikleri müstesna kullarina bildirirPsikolojik degil eminim cunku korkum kaygim yok kalbim cok rahat hatta icimden ilik su akiyor gibi bu ara herkes cok sessizlestin diyor ama sebebini bilmiyorum olecegimi hissediyorum ve genelde hislerim yaniltmaz beni sizce hissedilir mi?
Böyle şeyler yazmayın ya konu sahibine.Evet ablam rahmetli hissetmişti.Rüyasını bile üç ay önce görmüştü.sonra sessizleşti.Ani bir ölüm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?