İnsan olecegini hisseder mi?

Psikolojik degil eminim cunku korkum kaygim yok kalbim cok rahat hatta icimden ilik su akiyor gibi bu ara herkes cok sessizlestin diyor ama sebebini bilmiyorum olecegimi hissediyorum ve genelde hislerim yaniltmaz beni sizce hissedilir mi?

Psikolojik olmadığından emin olamazsınız, her ruhsal sorun kaygıyla korkuyla gelmez çünkü.
Öleceğinizi hissetmek diye bir şey yok. Her sessizleşen ölmüyor nihayetinde.

Ölümü hissettiğinizi sanmıyorum ama sevgilim bir şey olacak ve seni istemeye gelemeyeceğiz demişti. Canım nisanda olmasa haziranda o da olmasa ağustosta hiç daha olmadı ocakta gelirsiniz ölüm ayırmadıkça diyordum. Depremde ailecek vefat ettiler. Dediğim gibi ben ölümü hissettiğinizi sanmıyorum.

Hayır hissedilmez.
Bu durum kaygı bozukluğu. Şimdiye kadar yokmuş ancak demek ki artık ortaya çıkmış durumda.
Her kaygı bozukluğu panik yaptırmaz.
Vitamin değerlerinize baktırın demir eksikliği , b 12 eksikliği bu şekilde hissettiriyor psikolojik olarak.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Psikolojik degil eminim cunku korkum kaygim yok kalbim cok rahat hatta icimden ilik su akiyor gibi bu ara herkes cok sessizlestin diyor ama sebebini bilmiyorum olecegimi hissediyorum ve genelde hislerim yaniltmaz beni sizce hissedilir mi?
ara ara bende de olurdu eger hislerim dogru ciksaydi 20 senelik ölüydüm kabirimde onun icin ecel ne zaman gelir Allah bilir birde bildirdikleri müstesna kullarina bildirir

Kendi ölümünü hissedebilecegini sanmam. ama bir yakınının ölüm anında bir şekilde üstüne olumsuzluk çöker, anlık donma hissiyatı gelebilir. Elbette sadece tesadüfende diyebiliriz.

Evet ablam rahmetli hissetmişti.Rüyasını bile üç ay önce görmüştü.sonra sessizleşti.Ani bir ölüm oldu
Böyle şeyler yazmayın ya konu sahibine.
Bunalımda olabilirsiniz ya da bazen insan öyle düşünüyor ben de biara bekliyodum ölmeyi, hissediyor muyum acaba diyordum ama yok öyle bişey hala hayattayım hamdolsun :))
Zaman zaman herkesi yoklar yani bu düşünceler

Bence olabilir ama depresyon da olabilir.
Bı gün uykudan uyanırken ölümü öleceğimi düşünerek uyandım. Geçti o his. ölmedim.
Bı de anksiyete anında ölüm hissi oluyor maalesef. Diğer zamanda (acillerde sabahlarken) ölüme değil yaşamaya odaklaniyorsun

Hastaysanız falan belki ama sapasaglam insan aa ben yarin ölecegim diye tahmin yürütemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…