• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete Vücuda Böyle Etki Eder Mi? Tecrübelerimizi paylaşalım.

Kafamı sağ sola çevirirken veya kaldırırken tepesinde iğne batma hissi var bende sizde de oluyor mu acaba

Çok çok geçmiş olsun. :( Dilerim ki bunlar sizin için son olur ve bir şekilde yoluna girer her şey :( Yolun başındayken kendime müdahale etmeye çalışıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum…
Kesinliklikle yolun başındayken müdahale etmek gerekli iyi bir psikolog bulup terapi alın öyle bir şansınız varken Şuan ki aklım olsa bunu başta yapardım ama ben hep geçiştirdim kendim yenicem diye 1 buçuk sene önce başladım terapiye ara ara bıraktım vs ama başladığım nokta da da biraz geç kalmıştım zaten

Kesinliklikle yolun başındayken müdahale etmek gerekli iyi bir psikolog bulup terapi alın öyle bir şansınız varken Şuan ki aklım olsa bunu başta yapardım ama ben hep geçiştirdim kendim yenicem diye 1 buçuk sene önce başladım terapiye ara ara bıraktım vs ama başladığım nokta da da biraz geç kalmıştım zaten
Bence önemli olan farkındalık. Siz farkındasınız , bence bu saatten sonra da bir şeyler değişebilir sizin için de :) umutsuz olmayın

İlaç kullandınız mı

Back
X