Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anksiyete Vücuda Böyle Etki Eder Mi? Tecrübelerimizi paylaşalım.
Çok çok geçmiş olsun. Dilerim ki bunlar sizin için son olur ve bir şekilde yoluna girer her şey Yolun başındayken kendime müdahale etmeye çalışıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum…
Kesinliklikle yolun başındayken müdahale etmek gerekli iyi bir psikolog bulup terapi alın öyle bir şansınız varken Şuan ki aklım olsa bunu başta yapardım ama ben hep geçiştirdim kendim yenicem diye 1 buçuk sene önce başladım terapiye ara ara bıraktım vs ama başladığım nokta da da biraz geç kalmıştım zaten
Kesinliklikle yolun başındayken müdahale etmek gerekli iyi bir psikolog bulup terapi alın öyle bir şansınız varken Şuan ki aklım olsa bunu başta yapardım ama ben hep geçiştirdim kendim yenicem diye 1 buçuk sene önce başladım terapiye ara ara bıraktım vs ama başladığım nokta da da biraz geç kalmıştım zaten
Hayır kullanmadım çünkü sağlık korkusu çok bende parol bile içemiyorum ben günlük yaşantımda onu nasıl içerim yan etki yapar bağımlılık yapar korkusu var psikoloğum önerdi ama cesaret edemedim