- Konu Sahibi ciceklerdenbiri
Kafamı sağ sola çevirirken veya kaldırırken tepesinde iğne batma hissi var bende sizde de oluyor mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bunu yaşamadım ama ben de tek taraflı bi ağrı oldu çok uzun süre. Şu an azaldı, batma hissi göğsümde oldu. Kalbime bişey batıyor sanki.Kafamı sağ sola çevirirken veya kaldırırken tepesinde iğne batma hissi var bende sizde de oluyor mu acaba
Kesinliklikle yolun başındayken müdahale etmek gerekli iyi bir psikolog bulup terapi alın öyle bir şansınız varken Şuan ki aklım olsa bunu başta yapardım ama ben hep geçiştirdim kendim yenicem diye 1 buçuk sene önce başladım terapiye ara ara bıraktım vs ama başladığım nokta da da biraz geç kalmıştım zatenÇok çok geçmiş olsun.Dilerim ki bunlar sizin için son olur ve bir şekilde yoluna girer her şey
Yolun başındayken kendime müdahale etmeye çalışıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum…
Bence önemli olan farkındalık. Siz farkındasınız , bence bu saatten sonra da bir şeyler değişebilir sizin için de :) umutsuz olmayınKesinliklikle yolun başındayken müdahale etmek gerekli iyi bir psikolog bulup terapi alın öyle bir şansınız varken Şuan ki aklım olsa bunu başta yapardım ama ben hep geçiştirdim kendim yenicem diye 1 buçuk sene önce başladım terapiye ara ara bıraktım vs ama başladığım nokta da da biraz geç kalmıştım zaten
İlaç kullandınız mıKesinliklikle yolun başındayken müdahale etmek gerekli iyi bir psikolog bulup terapi alın öyle bir şansınız varken Şuan ki aklım olsa bunu başta yapardım ama ben hep geçiştirdim kendim yenicem diye 1 buçuk sene önce başladım terapiye ara ara bıraktım vs ama başladığım nokta da da biraz geç kalmıştım zaten
İnşallah :)Bence önemli olan farkındalık. Siz farkındasınız , bence bu saatten sonra da bir şeyler değişebilir sizin için de :) umutsuz olmayın
Hayır kullanmadım çünkü sağlık korkusu çok bende parol bile içemiyorum ben günlük yaşantımda onu nasıl içerim yan etki yapar bağımlılık yapar korkusu var psikoloğum önerdi ama cesaret edemedimİlaç kullandınız mı
Psikoloğunuzun bir bildiği vardır muhakkak, bana da isteğe bağlı yazılabilir denmişti ama ben de istememiştim. Yer yer pişman oluyorumHayır kullanmadım çünkü sağlık korkusu çok bende parol bile içemiyorum ben günlük yaşantımda onu nasıl içerim yan etki yapar bağımlılık yapar korkusu var psikoloğum önerdi ama cesaret edemedim
Benim de bir aydır sol gogsum de batma hissi yaşıyorum kasiliyor batıyor sanki uzanırken eğilirken falan daha çok hissediyorum türk kahvesini günde 5 bardak falan içiyordum bıraktım batma hissi gelince hemen kalbimi tutuyorum küt küt atıyor birazda kendimi korkuttugum için o an telaseye varıyorum kardiyologdan şimdi randevu alacağım Aralık ayında başka sebepden dolayı gitmiştim EKG çekti bir şey yoktu ama olsun bir daha gideceğim olmazsa mamagrofi de cekinecegim 3 gün önce dahiliyeye gittim sol koltuk altım da hafif minicik bir şişlik de var onu gösterdim eliyle kontrol etti lenf bezlerin iyi durum da dedi ödem bu dedi sol kolunun üzerine çok mu yatiyorsun dedi evet dedim yatma dedi bişey yok dedi sadcee ama neden geçmiyor bu hamile değilim çocuğum da yok .Son günlerde stresten birde saçımda egzama olmaya başladı. Ah arkadaşlar ah… Benzerlerini yaşayanlarla yorumlarda buluşalım
Çok iyi anlıyorum, yalnız değilsiniz. Ben de aynılarını yaşadım bakın burda birçok insan aynılarını yaşadı. Ama geçecek, buna inanıyorum…Merhaba bende de son zamanlarda sağlık ankisiyetesi çıktı… etrafımda kötü hastalık kalp krizi vs duydukça bende etkilenmeye başladım önce göğsüme taktım(kist çıktı) sonra sırayla kalbim sol tarafım kolum diye taktım sonra bağırsaklarım tuvalet kontrolü şimdi de midem… arada ölğm korkusu delirmek üzeriyim midem ağrıyor ama biliyorum psikolojik internette ne okusam çevremde ne duysam oram ağrıyor sanki sadece içimi dökmek istedim…
Çok iyi anlıyorum, yalnız değilsiniz. Ben de aynılarını yaşadım bakın burda birçok insan aynılarını yaşadı. Ama geçecek, buna inanıyorum…
Bende sizin gibiyim 30 yaşındayım acaba 30 yaş sendromuna mi yakalandım dedim göğüs ağrım geçti türk kahvesini kestim ve magnezyum folik asit vs kullanmaya başladım etkisi olduğunu düşünüyorum acaba başka hangi takintilarim başlayacak diye düşünüyoruminşallah geçer çok zor bir durum nerem ağrısa acaba kanser mi var diyorum kafayı yiyorum eskiden hiç böyle değildim 36 yaşına girdim bu huylar çıkmaya başladı Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Magnezyumu direk eczaneden mi aldınız yoksa yazdırdınız mı? Bende kullanmak istiyorumBende sizin gibiyim 30 yaşındayım acaba 30 yaş sendromuna mi yakalandım dedim göğüs ağrım geçti türk kahvesini kestim ve magnezyum folik asit vs kullanmaya başladım etkisi olduğunu düşünüyorum acaba başka hangi takintilarim başlayacak diye düşünüyorum
Creavit marka Instagram da birgebeningunlugu sitesinden aldım gebelik de düşündüğüm içinMagnezyumu direk eczaneden mi aldınız yoksa yazdırdınız mı? Bende kullanmak istiyorum